התפקדות פברואר!

BloBla

New member
יו! שלג! ../images/Emo129.gif

שם: חן. גיל: 14 ויותר-מחצי. תאריך לידה: 3.5.93. מקום מגורים: ק.אונו
מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת, יציאות, עובדת [כי צריך מזומנים]. השיר הדהיוזדי של החודש: smother me. מה אתם שומעים עכשיו? The Kill- 30STM שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Extraordinary Girl של גרין דיי. איך הפורום? סבבהP: הצעות לשיפור הפורום? |חסרת רעיונות| איך עבר עליכם ינואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב. ציונים טובים למבחנים שבכלל לא למדתי אליהם. מה אתם מתכננים לפברואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? שלג במרכז^%#&#% תמונה! עם ניסיון לצנזר את חברה שליXD

עונה../images/Emo13.gif

שם: נוי גיל: 16 וחצי תאריך לידה: 14.06 מקום מגורים: עפולה מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדים, מנגנים, מטיסים מטוסיםXD השיר הדהיוזדי של החודש: נממ.. לא יצא לשמוע הרבה. אבל פיסס מנדד מה אתם שומעים עכשיו? לא שומעים, אחותי הקטנה ישנה בחדר ליד. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: The Klaxons - Golden Skans איך הפורום? פנאן
הצעות לשיפור הפורום? אין איך עבר עליכם ינואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב ינואר היה עמוס. שתי בגרויות. מליארד מבחנים. כל שבוע שני חוגים וקורס. מבחן במוזיקה שהלחיץ במיוחד וביום שלישי אני אדע כמה קיבלתיD: , הטסתי מטוס, השלמתי עם ידיד שלי, רזיתי, השמנתי, התחלתי דיאטה והפסקתי תוך יומיים כי הכריחו אותיXD, ניתקו לנו את הוטXD והרגע החזירו אותוXD, קראתי הארי פוטר באנגלית(!!), ואממ. זהו. נסעתי לכל מיני מקומות.
מה אתם מתכננים לפברואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? מטיסה מטוס שבוע הבא
, יומולדת לחברה השבוע, 12 מבחנים לפחות, חלוקת תעודות, הולכת להסתפר, מתחילה לתכנן תחפושת לפורים, טיול לבסיס חיל האויר בחדרה, סיום קורס, והרבה זמן איכות עם הגיטרה החשמלית
אין תמונה:S

Broken sound

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111

שם:שני גיל:16וחצי תאריך לידה29.7.1991: מקום מגורים:מודיעין מה אתם עושים בחיים כרגע:לימודים ועבודה השיר הדהיוזדי של החודש:ממממ.פאיינד א וואי מה אתם שומעים עכשיו?supernove- be yourself שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:אמממ וואו מלא איך הפורום?אחלה הצעות לשיפור הפורום? איך עבר עליכם ינואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: מלא ת"א.יאאא. מה אתם מתכננים לפברואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?ממ פירס חדש וזה. תמונה!

Broken sound

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111

שם:שני גיל:16וחצי תאריך לידה29.7.1991: מקום מגורים:מודיעין מה אתם עושים בחיים כרגע:לימודים ועבודה השיר הדהיוזדי של החודש:ממממ.פאיינד א וואי מה אתם שומעים עכשיו?supernove- be yourself שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:אמממ וואו מלא איך הפורום?אחלה הצעות לשיפור הפורום? איך עבר עליכם ינואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: מלא ת"א.יאאא. מה אתם מתכננים לפברואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?ממ פירס חדש וזה. תמונה!

../images/Emo221.gif

שם: MJ גיל: עוד 3 חודש 18 תאריך לידה: 5.5 מקום מגורים: טורונטו מה אתם עושים בחיים כרגע: עובדת+לומדת השיר הדהיוזדי של החודש: פרלייזד מה אתם שומעים עכשיו? lifehouse - everything שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: escape the fate - cellar door איך הפורום? מצוין הצעות לשיפור הפורום? תהיו יותר פעילים!!!!!!!! איך עבר עליכם ינואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב. קררררר. הכי טוב? החגים! מה אתם מתכננים לפברואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? ללמוד! ואולי איזה הופעה :) תמונה!

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif קצת באיחור אבל לא נורא ../images/Emo9.gif

שם: עדי או ג'ו או ריי
גיל: עוד 14 יום 18 והוהוהווהו תאריך לידה: 18.2.90 מקום מגורים: מודיעין
מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת ועובדת השיר הדהיוזדי של החודש: אהמ B&Y מה אתם שומעים עכשיו? אהמ AFTERLIFE של A7X שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: הסינגל החדש של סימפל פלאן [סליחה לא זוכרת את השם] איך הפורום? כיפי [בזמן שאני בו] הצעות לשיפור הפורום? אין
איך עבר עליכם ינואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב אהממממ התקבלתי לעבודה, עשיתי הרחבה מה אתם מתכננים לפברואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? יומולדתתתתתתתתתתתתתת, קעקוע ועוד הרחבה
תמונה! אהמ תתעלמו מהפוזה החשה ושימו לב לג'קט המגניב שלי

איה.../images/Emo217.gif

שם:מישל גיל:15 תאריך לידה:1.10 מקום מגורים:ראשל"צ מה אתם עושים בחיים כרגע:מתלוננת על כמה שכואב לי מהטיול השנתי המזדיין בתחת הזה השיר הדהיוזדי של החודש:ליסנינג מה אתם שומעים עכשיו?שקט.. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:פיונרס- FATA איך הפורום?סבבה הצעות לשיפור הפורום?לפתוח יותר פינות וזה.. איך עבר עליכם ינואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב מממ.. כל היציאות עם החברות שלי.. מה אתם מתכננים לפברואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?הטיול שהיה אתמול, לערוך את התרגיל שלי ולהקרין אותו לכיתה.. זהו נראה לי תמונה! זובי!

בלהבלה../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

שם: שי <: גיל: 16 תאריך לידה: 9.12.91 מקום מגורים: אשדוד מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת השיר הדהיוזדי של החודש: אוו ואו לא יודעת, נראה לי TIA מה אתם שומעים עכשיו? כלום שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: נמ היו הרבה איך הפורום? מצויין
הצעות לשיפור הפורום? הוא ממש השתפר, לא צריך כלום D: איך עבר עליכם ינואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב. הומ היו מלאמלא מבחנים אבל היה חודש מגניב לאללה. מה אתם מתכננים לפברואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? כלום
נהיה ספונטנים
תמונה! אני לא בבית

מותק1212

New member
באיחור../images/Emo9.gif../images/Emo119.gif

שם: גל
מה אתם עושים בחיים כרגע: תלמידה. השיר הדהיוזדי של החודש: Maybe Memories מה אתם שומעים עכשיו? The Academy Is שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: לא יודעת. הרבה שירים. איך הפורום? מעולה
הצעות לשיפור הפורום? עוד פינות אני מניחה... איך עבר עליכם ינואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: היה חודש עם הרבה עליות וירידות, הייתה תקופה שהציונים שלי היו מעולים ואז פתאום קיבלתי שני מבחנים מזעזעים. והייתה תקופה שהייתי בדיכאון כי הרגשתי מעט בודדה ולאחרונה זה השתנה
מה אתם מתכננים לפברואר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? המ...מחודש פברואר אני רק מצפה שיגמר, חודש מעצבן
הדבר היחיד שטוב בחודש הזה זו היומולדת של אבא שלי שכל המשפחה נוסעת לצימר. תמונה! אוקיי! D:

למעלה