והפעם נכיר את....

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

DidjiT

New member
../images/Emo35.gif יאללללה! ../images/Emo35.gif

טוב נתחיל בשאלות בסיסיות כאלה, שם מלא: תאריך לידה: חברת פורום אהובה [אהמ אהמ....] : ואין לי יותר שאלות בסיסיות... עכשיו לשאלות שכבר ידעתי תתשובה עליהן אבל מאחר ואני סנילית קצת שכחתי, בתולה? ממתי לא? למה כן? סמים? ממתי? למה לא? עשית מישהו מהפורום? מי? רוצה לעשות מישהו מהפורום? מי? עם כמה אנשים כבר הספקת להיות במגע מיני כלשהו? ועכשיו שאלות כאלה סתם.. מה את חושבת על החיים? למה את רוצה למות בגיל 34? עד כמה את אוהבת אותי? עד כמה את רוצה להצטרף לשלישית 80C? מה את מוכנה לעשות בשביל להצטרף? מי הבן אדם הכי חשוב לך בחיים? ושיהיה לך יומפאנן מותק! מצטערת עם הבכתי אותך!! חחחח...

../images/Emo70.gifתשובות../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif וגם את פסדר את../images/Emo13.gif

שם מלא:
ניצן קרוקר
תאריך לידה:
21/6/1988
חברת פורום אהובה [אהמ אהמ....] :
אההה נו ברור זאת חייבת להיות ואין לי יותר שאלות בסיסיות... עכשיו לשאלות שכבר ידעתי תתשובה עליהן אבל מאחר ואני סנילית קצת שכחתי,
בתולה?
נה נה נה מצחיק מאודדד
לא
ממתי לא?
אוי זה נהיה מצחיק מרגע לרגע!
(פושעת!!)
מכיתה ז'
למה כן?
כי לא זה נורא שלילי וזה מפריע להילה שלי...מה?!
סמים?
רק לא חוקיים
לא נוגעת בחרא אחר
ממתי?
כיתה ז'
למה לא?
אמממ את רוצה לשגע אותי?
עשית מישהו מהפורום?
חחחח את פשוט זונה
כן
רוצה לעשות מישהו מהפורום?
כן
מי??
את רןןןן!!!
חחח ועכשיו גם את בן
עם כמה אנשים כבר הספקת להיות במגע מיני כלשהו?
85 ועכשיו שאלות כאלה סתם..
מה את חושבת על החיים?
מוזריםםםם o_O דוגרייי...
למה את רוצה למות בגיל 34?
לא זוכרת... פעם אמרתי את זה והייתה לי סיבה... אז פסדר
עד כמה את אוהבת אותי?
וואלה.... ככה!!!! מכאן
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
עד לכאן!!
חחחח סתם ראסמי המוניםםםם וואי מלאאאא
עד כמה את רוצה להצטרף לשלישית 80C?
כבר לא! לא צריך!
מה את מוכנה לעשות בשביל להצטרף?
מי הבן אדם הכי חשוב לך בחיים?
אין כזה... כאילו אני... ואין אחר מיוחד ושיהיה לך יומפאנן מותק! מצטערת עם הבכתי אותך!! חחחח... חחחח ידעתי שאת זונה
פנאן לך אינבעיה
לאב יו!

DidjiT

New member
../images/Emo8.gif אבל ככה את ../images/Emo23.gif אותי../images/Emo70.gif

מק../images/Emo78.gifמק../images/Emo78.gifמק../images/Emo78.gifמק../images/Emo78.gif

אני לא מאמינה שאני בעמוד השני!!!!!!! שונאת אתכם!!!!
שאלו שאלות ומהררררררררררררררר מקווה מאוד מאוד שזה יחזור כעת לעמוד הראשון ולא ייתקע בלמעלה של השני כי אז אני אתקע לכל אחד מכם משו בתחת!!! ברור?!?!?!?!?!

העיקר בלי עצבים

חחח אמרו לך שאת סקסית שאת כועסת?
טוףףףף -אם הייתה לך אפשרות לגור בארץ אחרת. היכן? מדוע? -לאיזה גיל היית רוצה לחזור? - מה הכי אהבת בגן? (= - את לוקחת כדורי הרגעה??? (אם לא..תתחילי!!) - אני אוהבת אותך(=

אופס../images/Emo12.gif ../images/Emo70.gifתשובות../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

לא ראיתי ששאלת...
ובכן...
-אם הייתה לך אפשרות לגור בארץ אחרת. היכן? מדוע?
אההה אבא כבר שאל.... באוסטרליה. כי אני חצי אוסטרלית ויש לי שם על הכפכאפיק של משפחה
וזאת אחלה ארץ. וג'ארס שם זה נורא זול. סתם.
-לאיזה גיל היית רוצה לחזור?
כיתה ז' בבקשהההההההה
- מה הכי אהבת בגן? (=
את גיל
חחחח סתם שאלת את זה בשביל שאני אענה את זה נכון? דוגרי אבל הכי אהבתי את הקבלות שבת!!! עד כיתה ג' היינו חוזרים כל הילדים של הגן ביחד ביום שישי ועוזרים לגננת בקבלת שבת והכל.... היא פול מותק.
- את לוקחת כדורי הרגעה??? (אם לא..תתחילי!!)
יצורה.
- אני אוהבת אותך(=
פסדר. חחח סתם נו

nawa

New member
../images/Emo35.gif

קצת על אמונה: את מאמינה באלוהים ? בתורה ? בעצמך ? את צמה ביום כיפור ? אוכלת מצות בפסח ? מתי בפעם האחרונה היית בבית הכנסת ? מתי בפעם האחרונה הנחת תפילין ? (אופס...טעות באלה...לא משנה) מה דעתך על השיר על אמונה ? קצת על לימודים: באיזה כיתה ? מי המורה האהובה עליך ? איזה מקצוע את הכי אוהבת ? מתי לאחרונה נרדמת בשיעור ? מתי הברזת משיעור ? מה השעה הכי מאוחרת שנשארת בבית הספר ? קצת על החיים: את אוהבת את החיים ? מה את אוהבת בהם ? מה היית משנה בחיים שלך ? אם היו אומרים לך שמדינת ישראל נסגרת (מפנים אותה) באיזו מדינה היית בוחרת לחיות ? אם היו אומרים לך שאת יכולה לקחת איתך למדינה החדשה רק אדם אחד מהפורום, את מי היית לוקחת ? קצת על עצמך: מה את אוהבת בעצמך ? (תכונות וכאלה) מה לדעתך אחרים אוהבים בך ? איזה חלק בגוף את הכי אוהבת בעצמך ? איזה חלק בגוף היית משנה ? יש קעקועים ? כמה ואיפה ? פירסינג ? כמה ואיפה ? קצת על חיי האהבה שלך: מתי בפעם האחרונה היית מאוהבת במישהו/י ? מתי בפעם האחרונה עשית את זה מתוך אהבה אמיתית ? האם יש לך בן/בת זוג קבוע/ה ? מתי בפעם האחרונה שלחת למישהו שיר/מכתב אהבה ? מתי בכית לאחרונה בגלל אהבה נכזבת ? מתי אמרת למישהו/י שאת אוהבת אותו/ה (בקטע רציני) ? מי בר המזל שיזכה לשאת אותך לאישה ? (ואם את שואלת אותי, אני אמליץ על...) שיהיה בהצלחה !

../images/Emo70.gifתשובות../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif סחטיק על ההשקעה!

כמושצריך!! קצת על אמונה: את מאמינה באלוהים ?
מחפשת עדיין בתורה ?
אותו דבר
בעצמך ?
מאוד את צמה ביום כיפור ?
לא אוכלת מצות בפסח ?
פיחס מתי בפעם האחרונה היית בבית הכנסת ?
מתי בפעם האחרונה הנחת תפילין ? (אופס...טעות באלה...לא משנה) מה דעתך על השיר על אמונה ?
חחח לא משו... קצת על לימודים: באיזה כיתה ?
י"א 10 מי המורה האהובה עליך ?
ספקטוררר!!!! המורה שלי לפילוסופיה! כה חמווודדדדד
כולו בחור צעיר כזה... משועשע.... חחח
איזה מקצוע את הכי אוהבת ?
תנ"ך והיסטוריה מתי לאחרונה נרדמת בשיעור ?
אממממ באמת באמת? בכיתה ו'! מתי הברזת משיעור ?
היום
מה השעה הכי מאוחרת שנשארת בבית הספר ?
ימי שני שלי השנה שואה!! עד 5 וחצי!!!!!!
קצת על החיים: את אוהבת את החיים ?
שירוש שאלה אותי
אממ כן פנאן... לפעמים מה את אוהבת בהם ?
רגעים קטנים מה היית משנה בחיים שלך?
אמממ לא בא לי לחשוב על זה... אם היו אומרים לך שמדינת ישראל נסגרת (מפנים אותה) באיזו מדינה היית בוחרת לחיות ?
וואו קשה...
יש לי משפחה באוסטרליה אז אני מניחה שבטבעיות הייתי בוחרת בה... אם היו אומרים לך שאת יכולה לקחת איתך למדינה החדשה רק אדם אחד מהפורום, את מי היית לוקחת ?
את רן
(סליחה לכולם הוא פשוט הדבר הכי מצחיק ונחמד שגם יש לו חבר
) קצת על עצמך: מה את אוהבת בעצמך ? (תכונות וכאלה)
לא הרבה בכלל... את הספונטניות אולי, והרגישות המוגזמת מה לדעתך אחרים אוהבים בך ?
את הצחוק
ואת העיניים... (חחח עלק) איזה חלק בגוף את הכי אוהבת בעצמך ?
את הכפות רגליים ואת העיניין והאף איזה חלק בגוף היית משנה ?
אמממ כל השאר? והייתי רוצה עיניים ירוקות!!!!!
יש קעקועים ? כמה ואיפה ?
בקרוב פירסינג ? כמה ואיפה ?
אוי נו.... אממ גבה, 10 באוזניים, נזם, והיה:פיטמה, ספטום ו... זהו ספרו
קצת על חיי האהבה שלך: מתי בפעם האחרונה היית מאוהבת במישהו/י ?
לא הייתי מתי בפעם האחרונה עשית את זה מתוך אהבה אמיתית ?
אמממ האם יש לך בן/בת זוג קבוע/ה ?
נופ מתי בפעם האחרונה שלחת למישהו שיר/מכתב אהבה ?
חחחח לאקסית שלי... זה היה באיזה מאי של שנה שעברה מתי בכית לאחרונה בגלל אהבה נכזבת ?
דידנט... אבל בכיתי המון סתם בגלל דברים אחרים
מתי אמרת למישהו/י שאת אוהבת אותו/ה (בקטע רציני) ?
האחרון? נראה לי לידידה שלי... נועה מי בר המזל שיזכה לשאת אותך לאישה ? (ואם את שואלת אותי, אני אמליץ על...) חחחח על מי?
לצערו לא יהיה אחד כזה.... אני לא מאמינה בזה (בינתיים
) שיהיה בהצלחה ! רוב תודות!!
היה כיף!! ועכשיו יש שנות ה-70 אז בה ביי

למעלה