חה חה

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifחחחחחחח...../images/Emo6.gif

עלק פורום חנונים ט'חחחחחחחחחחחחחחחחחחח..

איזה כיף למצוא את הפורום הזה!

יש לי בעייה שמציקה לי כבר הרבה זמן ואולי היא נדונה כאן בעבר אז קודם כל סליחה מראש. אני חנווני ממשפחת חנוונים, דור שלישי מצד אבא שלי ורביעי מצד אמא שלי (עוד לפני שעלו לישראל!) בזמנו היו אומרים "חנווני" אבל היום אומרים כל הזמן "מכלתניק". האם אני היחיד שזה מציק לו העניין הזה של העברית הקלוקלת בהקשר הזה? בכלל, כל המכולות של פעם נהפכו למינימרקטים. לדעתי זה ממש מדכא. איפה הימים שהחנווני היה פורס את הפסטרמה/גבינה צהובה בעצמו? איפה הימים שהחנווני היה חותך חריץ קשקבל או חתיכת חלווה ועוטף בנייר פרגמנט? איפה הימים שהחנווני היה דולה דג הערינג או מלפפון חמוץ מהחבית ושם בשקית? אני אשמח לשמוע עוד זכרונות והערות על ימי החנונים ההם, וסליחה אם הנושא כבר נדון. (האם מדברים פה בעיקר על הצדדים התרבותיים של "תרבות המכולת" או שזה בעיקר עניינים מקצועיים טכניים?) כמה טוב שיש פורום לחנונים!

hottyboi

New member
פורום חנונים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:

THATS WAY TOO MUCH ... אתם אשכרה יודעים שאתם חנונים
איזה מסכן זה that's hot .
אני מצטער אבל השם של הפורום דורש את זה ..כאילו מה . מישו אומר לעצמו :" אני חנון,אני אצטרף לפורום חנונים ,ואכיר עוד חנונים?" רק שמישו מצטרף לזה זה כזה עצוב
חחח גאד הלפ יו :\

togi12

New member
היי, לא לאתגר

הם לא מכירים את השורש ח.נ.ג.ל, הוא לא נמצא בלקסיקון העברי או וואטאבר.

זונע

New member
אתה שומע נלי פורטדו

בתור אחד כזה, באמת שאין לך זכות להעיר. עכשו תוציא את הזין שתקוע לך עמוק בתחת ותמצא חיים.

hottyboi

New member
טוב נו...ממתי חנונים מבינים במוזיקה

...
.. חנונית יורדת על הטעם המוזיקלי שלי.לצחוק.לבכות.או להתעלם. אני אבחר ב ג.

זונע

New member
קודם כל

אני לא "חנון". נכנסתי לפה במקרה וראיתי שאלה על שחמט אז למה לא. דבר שני, אתה כזה הומו. עדיף להיות חנון.

זונע

New member
ממש לא

יותר בכיוון של עצבני על הומואים שמעיזים לרדת על אחרים.

pharaoh08

New member
אסביר בקצרה

אתה משתמש בזהות המינית של אנשים כמילת גנאי אתה לועג ומדכא בלי שאתה שם לב אתה סקסיסט, הומופוב עזוב.. ..למה אני בכלל טורח להגיב לילה טוב

זונע

New member
אתה הומו?

אם לא, אז למה אתה כל כך נפגע? אפשר לחשוב. אם כן, אז מצטער.

pharaoh08

New member
גם

אנשים כמוך, שלועגים ומדכאים, גורמים להרבה אנשים כמוני להתבייש במיניות שלהם הפכתם את זה לקללה, מילת גנאי אבל מה אני כבר יכול לצפות מבני אדם.. כולם גזענים,סקסיסטים,ספישיסיסטים בגלל זה אני לא נפגע אני רק מעיר, וגם לא יודע למה

hopefulman

New member
לא כל בני האדם כאלה... ../images/Emo4.gif

אבל למרביתם ישנו פוטנציאל להפוך לכאלה... תנסה לחשוב בכל זאת למה אתה מעיר. דניאל

למעלה