יש לי בעייה שמציקה לי כבר הרבה זמן ואולי היא נדונה כאן בעבר אז קודם כל סליחה מראש. אני חנווני ממשפחת חנוונים, דור שלישי מצד אבא שלי ורביעי מצד אמא שלי (עוד לפני שעלו לישראל!) בזמנו היו אומרים "חנווני" אבל היום אומרים כל הזמן "מכלתניק". האם אני היחיד שזה מציק לו העניין הזה של העברית הקלוקלת בהקשר הזה? בכלל, כל המכולות של פעם נהפכו למינימרקטים. לדעתי זה ממש מדכא. איפה הימים שהחנווני היה פורס את הפסטרמה/גבינה צהובה בעצמו? איפה הימים שהחנווני היה חותך חריץ קשקבל או חתיכת חלווה ועוטף בנייר פרגמנט? איפה הימים שהחנווני היה דולה דג הערינג או מלפפון חמוץ מהחבית ושם בשקית? אני אשמח לשמוע עוד זכרונות והערות על ימי החנונים ההם, וסליחה אם הנושא כבר נדון. (האם מדברים פה בעיקר על הצדדים התרבותיים של "תרבות המכולת" או שזה בעיקר עניינים מקצועיים טכניים?) כמה טוב שיש פורום לחנונים!
THATS WAY TOO MUCH ... אתם אשכרה יודעים שאתם חנונים
איזה מסכן זה that's hot .
אני מצטער אבל השם של הפורום דורש את זה ..כאילו מה . מישו אומר לעצמו :" אני חנון,אני אצטרף לפורום חנונים ,ואכיר עוד חנונים?" רק שמישו מצטרף לזה זה כזה עצוב
אנשים כמוך, שלועגים ומדכאים, גורמים להרבה אנשים כמוני להתבייש במיניות שלהם הפכתם את זה לקללה, מילת גנאי אבל מה אני כבר יכול לצפות מבני אדם.. כולם גזענים,סקסיסטים,ספישיסיסטים בגלל זה אני לא נפגע אני רק מעיר, וגם לא יודע למה