יאללה גם כן כל המפגרים האלה ששומעים נלי פורטדו וחושבים שהם איזה משהו תמיר.
ת תמיר1991 New member 5/9/06 #44 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif יאללה גם כן כל המפגרים האלה ששומעים נלי פורטדו וחושבים שהם איזה משהו תמיר.
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif יאללה גם כן כל המפגרים האלה ששומעים נלי פורטדו וחושבים שהם איזה משהו תמיר.
M MajorWinters New member 4/9/06 #19 גדול! אנחנו שומעים את הבדיחה הזו לראשונה! חנונים כותבים כמו חנוונים בכתיב חסר! די זה גדול! אני לא עומד בזה! אני נקרע מצחוק!
גדול! אנחנו שומעים את הבדיחה הזו לראשונה! חנונים כותבים כמו חנוונים בכתיב חסר! די זה גדול! אני לא עומד בזה! אני נקרע מצחוק!
ס סנדוויץ טונה New member 4/9/06 #6 ../images/Emo6.gif ../images/Emo176.gif../images/Emo221.gif אני מבינה שיש פה הרבה כאלו. >_<"
M MajorWinters New member 4/9/06 #20 זה אולי נשמע תירוץ זול... אבל הם הגיעו היום, לראשונה אחרי כמה חודשים (כשהפורום נפתח גם היה משהו כזה).
זה אולי נשמע תירוץ זול... אבל הם הגיעו היום, לראשונה אחרי כמה חודשים (כשהפורום נפתח גם היה משהו כזה).
ס סנדוויץ טונה New member 4/9/06 #21 הו, וואלה? ../images/Emo12.gif ../images/Emo176.gif../images/Emo221.gif מזל , חשבתי שכל הזמן יש זרם כזה של הודעות... חכמות.
הו, וואלה? ../images/Emo12.gif ../images/Emo176.gif../images/Emo221.gif מזל , חשבתי שכל הזמן יש זרם כזה של הודעות... חכמות.
ל ליאורוש בעמ New member 5/9/06 #41 ששששששש!!!!../images/Emo15.gif אל תדבר אליה ככה!!!!!!! מה היא עשתה לך?!??!?!?!?? מי אתה שתגיד לה להתאבד!?!??! סתום ושב בצד! ו.. גייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בויז שליטה =]
ששששששש!!!!../images/Emo15.gif אל תדבר אליה ככה!!!!!!! מה היא עשתה לך?!??!?!?!?? מי אתה שתגיד לה להתאבד!?!??! סתום ושב בצד! ו.. גייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בויז שליטה =]
ס ספירוש7 New member 7/9/06 #66 ../images/Emo41.gifאתה אוהב את בית הבובות יהומו! מה אתה משחק לי אותה?! כמה טמטום היום יש בבן אדם אחד!! כמה!?
../images/Emo41.gifאתה אוהב את בית הבובות יהומו! מה אתה משחק לי אותה?! כמה טמטום היום יש בבן אדם אחד!! כמה!?
N noname202 New member 7/9/06 #73 ממ...אם לשפוט לפי ההודעות שלך.. נראה שבן אדם הצליח להגיע ל100% טמטום, מזל טוב
ס סלוניק New member 10/9/06 #83 תגידי ספירוש את באמת בת 11? כבר פחדתי שתופעות כמוך קיימות גם בגיל תיכון.