יאללה מכות

גם הפזמון של fighting במשמעות אולי

של לריב, וגם זה: Well, will I meet my fate Baby, I'm a man I was born to hate and Well, will I meet my ??? In a better time You could be my friend אפילו שהם טוענים שזה על המלחמה בעיראק (כמו שאר הדיסק) לדעתי זה בולשיט, הדיסק הזה הוא על המלחמה בעיראק רק אם היתה להם הופעה בבגדאד וטום רצה לעלות לבד או משהו...

WhiteShadows

New member
הוו השיר הזה מלא!

הוא נראה לי פשוט משקף את הצד הנעלב של טים. והנה השורה: Fool, I wonder if you know yourself at all You know that it could be so simple

חח הכל זה נראה לי טים יורד על טום

וטום מספיק מפגר לשיר את זה
איך אני רואה אותו מצביע על אקדח כזה ואומר לו משהו כמו: go on! shut yourself! go on go on!! you know that it could be so simple!!!

WhiteShadows

New member
נראה לי שהבית הזה

I don't know where I am And I don't really care I look myself in eye There's noone there I fall upon the earth I call upon the air But all I get is the same old vacant stare

WhiteShadows

New member
וגם זה

Lines ever more unclear I'm not sure I'm even here The more I look the more I think that I'm Starting to disappear

כשמחפשים פרשנות, מוצאים אותה../images/Emo26.gif

מאוד הגיוני שאני סתם כופה את הפרשנות הזאת על השיר המדהים הזה, אבל חיפשתי, והנה מה שיצא--- אולי Why would I want to see you now? To fix it up,make it up some how מעט קשור לעניין.. וגם אולי What I was isn´t what I am, I´d change back but I don´t know if I can נכתב על טום..

WhiteShadows

New member
הממ חשבתי על זה אבל

הבעיה היא שהוא כותב את זה לבחורה (baby i'll try again) אלא אם יש דברים נסתרים בחדר המיטות של טים
[דברים שהם לא אני]

למעלה