עוד מידע ועובדות על אליסה:
היא לא אוהבת לגנן טופלס באחד מהראיונות אליסה אמרה שזה לא נכון באמת
ויאללה עוד כמה עובדות:
לאליסה יש ליין בגדים לנשים שאוהבות בייסבול אשר קוראים לו Touch
אליסה לאחרונה הצטלמה לפרסומת של Veet (יענו לגילוח רגליים):
http://www.youtube.com/watch?v=aPUYBWYNX38 סירטון נוסף שלה לVeet:
http://www.youtube.com/watch?v=U1S-QFKFfOc כמו כן בעבר גם עשתה פרסומת למוצרי קוסמטיקה ופרסומות ליפן וכמובן היא גם נערת פרסומות 1-800-COLLECT
בעקבות הצלחתה בסרט קומנדו אליסה קיבלה הזדמנות להקליט 5 אלבומים אשר זכו להצלחה גדולה ביפן.
אחרי מכושפות(מלבד הבגדים) אליסה גם עבדה על הסרט The Blue Hour(סרט דל תקציב אם אני זוכרת נכון) וכעת גם על הסרט פתלוגיה(Pathology), כמו כן מלבד אלו היא הייתה אמורה לככב בסדרה קומית בשם Me And Everyone Else שבסוף לא יצאה לפועל וגם הסדרה הדרמתית שבה הייתה אמורה לגלם עורכת דין(=Reinventing the Wheelers) לא נבחרה ע"י הרשת.. כרגע כנראה אליסה עובדת על הסרט השני שציינתי פה
אליסה הייתה מועמדת לפרס Young Artist Award בקטגורית Best Young Female Superstar in Television בשביל "מי הבוס?" והיא זכתה כמו כן היא זכתה בעוד שני פרסים על מי הבוס(כנסו ל-Imdb תחת חיפוש אליסה ושם בפרסים תראו)
2003-אליסה נהפכה להיות שגרירה של יוניצף וביקרה במקומות כמו הודו וכדומה
זכתה ב2004 Spirit of Hollywood Award שנותן כבוד לאינדבידואלים מתעשיית הבידור על המחוייבות שלהם לעשות שינוי חיובי בחייהם של אחרים וגם בעוד פרס הומניטרי(שגם עליו אפשר לקרוא ב-Alyssa.com תחת הקטגוריה של About) ויש עוד כמה פרטים נחמדים על כך(לקחתי מהספיישל שעשיתי על "מי הבוס"):
שם המשפחה של הסבא של סאם הוא מילאנו, זה אותו השם כמו של השחקנית שגילמה את סאם, אליסה מילאנו
בעונה 2 למשרתת של דיאן קראו פיבי, זה השם שיהיה לדמות של אליסה בעתיד כשתשחק בתוכנית של ה-WB
לפרק האחרון בעונה 2 קוראים "חיים מכושפים"(Charmed Lives), זה דיי אירוני שהפרק נקרא כך כיוון שהשחקנית שמשחקת את סמנתה בעתיד תשחק בסידרה בשם Charmed.
בפרק 152 של מלרוז(בתקופת אליסה) וגם למכושפות (1.22) היה פרק בשם דה ז'ה וו. -------------------- וידיעה מפתיעה: בצ'אט האחרון של המעריצים עם אליסה(שנה שעברה) היא אמרה שרוז הכי מצחיקה אותה
(היא גם אמרה עוד הרבה דברים אבל אין לי כוח לחפש את זה
) ומשהו אירוני לסיום-שמה של הדמות שאליסה הייתה אמורה לגלם בסדרה(שלעיל אמרתי שהייתה מגלמת שם עורכת דין) היה אנני וזה אירוני כי בהיותה קטנה היא שיחקה במחזמר "אנני"
זהו נמאס לי לחפור