יום השנה למכושפות 2007

pilot promo

New member
300

אז יש שני הסברים אפשריים: -או ששדים סופרים שנים בצורה אחרת. -או שהכותבים פשוט עשו טעות...

CharmedRulez

New member
ממש לא 300... מה קשור פתאום? חחח

היה לו יומהולדת 116 כמו שהשד אמר בבדיחה משהו בסגנון "הייתי משוכנע שאתה בעצם בן 116! חה חהחה חהחה" *בום הוא מת*. אבל בגלל שזה היה הפרק ה100 ורצו כמה שיותר דרכים להכניס את זה לפרק, אז אפו לו עוגה שבה הוא כאילו בן 100. אף אחד לא טעה. להפך

pilot promo

New member
וויאט מת'יו האליוואל

שם:וויאט מת'יו האליוול. כיוני:אין. תאריך לידה:2003. אמא:פייפר האליוול. אבא:ליאו האליוול. אחים:כריסטופר פרי ועוד אחות. כוחות: 1.הבזקה. 2.טלקניזיס. 3.פירוקניזיס. 4.יצירת מגן אנרגיה. 5.ריפוי. 6.זימון. 7.כבוגר:גל אנרגיה.

pilot promo

New member
אז מה עוד קרה היום?

אירועים היסטוריים ביום זה 1502 - מגלה הארצות הפורטוגלי ז'ואאו דה נובה מגלה את האי סנט הלנה 1881 - קלרה ברטון מייסדת את הצלב האדום האמריקאי 1904 - הקמת פיפ"א 1910 - שמה של אחוזת בית מוחלף לתל אביב 1927 - צ'ארלס לינדברג מסיים טיסת סולו ללא הפסקה מעבר לאוקיינוס האטלנטי 1932 - אמיליה ארהרט היא האשה הראשונה שמשלימה טיסת סולו מעבר לאוקיינוס האטלנטי 1948 - אח"י אילת (א-16), הספינה הראשונה של חיל הים הישראלי, עוזבת לראשונה את נמל חיפה 1963 - זלמן שז"ר מתמנה לנשיא מדינת ישראל 1979 - מהומות הלילה הלבן פורצות בסן פרנסיסקו 1985 - נערכת עסקת ג'יבריל 1992 - דורון אראל הוא הישראלי הראשון שמעפיל לפסגת האוורסט 1998 - שליט אינדונזיה, סוהארטו, מתפטר לאחר 32 שנות שלטון 2003 - למעלה מ-2000 בני אדם נהרגים ברעידת אדמה בעוצמה של 6.8 בסולם ריכטר בצפון אלג'יריה 2006 - במשאל עם שנערך במונטנגרו, כ-55.4% מהמצביעים תומכים בעצמאות מסרביה נולדו 427 לפנה"ס - אפלטון, פילוסוף יווני (נפטר ב-347 לפנה"ס) 1471 - אלברכט דירר, צייר גרמני (נפטר ב-1528) 1527 - פליפה השני, מלך ספרד (נפטר ב-1598) 1688 - אלכסנדר פופ, משורר אנגלי (נפטר ב-1744) 1792 - גספאר גוסטב קוריוליס, מהנדס ומדען צרפתי (נפטר ב-1843) 1799 - מארי אנינג, חוקרת דינוזאורים (נפטרה ב-1847) 1851 - ליאון בורז'ואה, מדינאי צרפתי וחתן פרס נובל לשלום (נפטר ב-1925) 1921 - אנדריי סאחרוב, פיזיקאי, לוחם זכויות האדם, חתן פרס נובל לשלום (נפטר ב-1989) 1944 - מרי רובינסון, נשיאת אירלנד 1952 - מיסטר טי, שחקן אמריקאי 1955 - ישראל כץ, פוליטיקאי ישראלי 1960 - ג'פרי דאהמר, רוצח סדרתי אמריקאי (נרצח 1994) נפטרו 987 - לואי החמישי מלך צרפת (נולד ב-967) 1254 - קונרד הרביעי, מלך גרמניה (נולד ב-1228) 1542 - הרננדו דה סוטו, מגלה ארצות ספרדי (נולד ב-1496 או 1497) 1760 - ר' ישראל בעל שם טוב, מייסדה של תנועת החסידות (נולד בשנת 1698 לערך) 1786 - קרל וילהלם שלה, כימאי שבדי (נולד ב-1742) 1799 - דניאל איציג, מראשי הקהילה היהודית בברלין, בנקאי ויהודי חצר (נולד ב-1723) 1923 - פרדיננד אסתרהאזי, בוגד צרפתי שמכר סודות לגרמניה ושאת מעשה בגידתו טפלו על הקצין היהודי אלפרד דרייפוס (נולד ב-1847) 1949 - קלאוס מאן, סופר גרמני (נולד ב-1906) 1953 - ארנסט צרמלו, מתמטיקאי ופילוסוף גרמני (נולד ב-1871) 1966 - פול ריינו, ראש ממשלת צרפת (נולד ב-1878) 1982 - ג'ובאני מוציו, אדריכל איטלקי (נולד ב-1893) 1988 - דינו גראנדי, מדינאי איטלקי (נולד ב-1895) 1991 - רג'יב גנדי, ראש ממשלת הודו (נולד ב-1944) 2000 - אריך מילקה, מדינאי מזרח גרמני וראש השטאזי (נולד ב-1907) 2000 - סיר ג'ון גילגוד, שחקן בריטי (נולד ב-1904) 2002 - ניקי דה סיינט פאל, פסלת וציירת צרפתיה (נולדה ב-1930)

pilot promo

New member
שאלון

המתכונת של השאלון(שאב נלקח מפורום סקרים ושאלונים) היא במתכונת של סיכום שנתי-תתיחסו לשנה מה-21 במאי 2006 ל-21 במאי 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? במי התאהבתי השנה? ממי נפרדתי השנה? מי פגע בי השנה? במי פגעתי השנה? לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? מתי צחקתי הכי הרבה השנה? מתי בכיתי הכי הרבה השנה? מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? איך חגגו לי יומולדת השנה? על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה? איזה סרט הכי אהבתי השנה? כמה שעות הייתי בפורום השנה? כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? למי? איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? איך תסכם את השנה במילה אחת? האם חל בך שינוי השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שביר? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? במה 2004 שונה מ2003? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? כמה הייתם רוצים שמכושפות תמשיך לעונה תשיעית? האם לדעתכם השחקנים במכושפות יוכלו לשחק דמויות אחרות לאחר שהם מזוהים עם הדמויות במכושפות? האם אתם חושבים שהפורום צריך להישאר פתוח? משהו חשוב שקרה לכם ביום הזה?(אם קיים) הודגש באמצעות מדגישומטיק

flying eagle

New member
ולשאלון!

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? וואי זה קשה... אממ הגיע לי המארז book of shadows
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? נגמרה מכושפות לתמיד!!!
והקסאמים מכים שנית במי התאהבתי השנה? אף אחד.. באמת, 16 שנה באף אחד אז שהשנה תהיה שונה? חחחח ממי נפרדתי השנה? ממכושפות? לא! היא תחייה לנצח!!! אני אפרד בסוף השנה מהבצפר ומרוב השכבה... מי פגע בי השנה? משרד החינוך והבצפר! (עזבו, אני עצבנית ממאורעות היום) במי פגעתי השנה? מקווה שבאף אחד.. ואם כן אז סליחה!
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? אתם לא מצפים ממני לזכור? זה לא להקה, זה שירים מתוך המחזמר RENT - מקסים ביותר! גם שווה לראות את הסרט שעשו! מתי צחקתי הכי הרבה השנה? בזמנים שונים. כשהיה משו מצחיק. כשראיתי מכושפות
מתי בכיתי הכי הרבה השנה? בפרק האחרון של מכושפות, בפרקים עצובים שראיתי, כשראיתי את הסוף של RENT (באמת תראו את זה! זה ממש מדהים!) מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? וואו זה עמוק... מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? ברגעים שהבנתי שכן יש לי מישהו למרות שחשבתי שאין...
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? רגע, היומולדת עוד מעט
ה-DVD של עונות 3,4 שההורים הביאו מאמריקה (ועכשיו הם נמכרים כי קיבלתי את הbook of shadows)
איך חגגו לי יומולדת השנה? הכוונה לזאת שהייתה כבר? אמממ היום החל במועד ב' נפלא במתמטיקה, המשיך בחטיפת חיילים בצפון, אח"כ עברנו למלחמת לבנון שנייה ואז נסענו ל"ספגטים" כל המשפחה ובסוף המלחמה המשיכה ויומיים אחר כך הכלבה שלי מתה
על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? וואו בואו לא נתחיל... על מה אני מתחרט שלא עשיתי השנה? שלא עשיתי? בואו לא נתחיל כי היום לא ייגמר... איזה סרט הכי אהבתי השנה? RENT חחח בטח ראיתם את זה בא
כמה שעות הייתי בפורום השנה? הגזמתם.... כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? וואי קשה.. אמממ חברי הפורום ועוד איזה 2,3... עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? אה, כתבתי רק את אלה שנשארתי איתם בקשר קודם. אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? לא איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? שאני אגלה אותו לכם??? ולא גיליתי... מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שידורים חוזרים של מכושפות כל העונות!!!!!!!!!!!!!!! ועבודה לחצי שנה שמחכה לי עד הגיוס... איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? אממממממממממ
איך תסכם את השנה במילה אחת? אל תשאלו אותי עכשיו כשאני עצבנית על כל העולם ואחותו... האם חל בך שינוי השנה? אני מניחה שכן. כלשהו. משהו. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? שייגמרו הבגרויות והקסאמים (אמן אמן אמן!) ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? לנסוע להסתפר (בשדרות), לנסוע לבצפר (מזל שלא צריך לחזור לשם בקרוב), שאמא נוסעת לעבוד (בשדרות)והבנתם את הרעיון הכללי... איזה סילבסטר הכי זכור לך? של כיתה ד' או ה'. לא זוכרת איזו שנה זאת היתתה איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? את עצמי
איזה אירוע היית מוחק מהשנה? את כל מה שקורה עכשיו. ואת העובדה שמכושפות נגמרה לתמיד
באיזה רגע בשנה הרגשת שביר? אההההה....
איזה אירוע עשה לך טוב השנה? כרגע קשה לי לחשוב על זה... על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? שקמתי היום בשמונה וחצי וחיכיתי שעתיים שלמות לאוטובוס ששכח אותנו בחום ובברחשים!!! במה 2004 שונה מ2003? מה???? 2003? 2004? מכושפות עוד הייתה קיימת אז...
מקום בו הכי נהנת? טיול שנתי י"T לרמת הגולן
אירוע שהכי השפיע עליך? אמממ כל מיני אירוע שאיכזב אותך? שמכושפות נגמר. יש עוד פרקים לספר עליהם! וגם מה זה בלי פרו בכלל בכלל??? אפילו לא תמונה שלה על הקיר עם כל התמונות???? וגם ציפיתי לפרק הרבה הרבה יותר מפוצץ. זה הרגיש כאילו הם סתם ניסו לדחוף את כל הקצוות שנשארו פתוחים לפרק הזה... כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? כל יום... כל יום... איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? ג'וליאן, דרו, הית' לדג'ר, אורלנדו בלום, ג'וני דפ Zמאוהב| ואת הולי הייתי רוצה לחבק ולהשתחוות לה במשך שעות
כמה הייתם רוצים שמכושפות תמשיך לעונה תשיעית? לאו דווקא תשיעית, ספין-אוף על וויאט וכריס!!! האם לדעתכם השחקנים במכושפות יוכלו לשחק דמויות אחרות לאחר שהם מזוהים עם הדמויות במכושפות? בטח, עובדה שהם עשו זאת כבר בעבר. למרות שלי יהיה קשה לא לחשוב עליהם ככה (לדוגמה ג'וליאן בניפ-טאק) האם אתם חושבים שהפורום צריך להישאר פתוח? בוודאי ובוודאי

pilot promo

New member
ג'ישש!זה לא השאלון הנכון-השאלון הנכון בפנים!!

ממש ממש ממש סליחה-עשיתי תיקונים בשאלון ושכחתי להעתיק אותם...-זה השאלון הנכון!1!(סליחה מכל מי שענה!!!) הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? במי התאהבתי השנה? ממי נפרדתי השנה? מי פגע בי השנה? במי פגעתי השנה? לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? מתי צחקתי הכי הרבה השנה? מתי בכיתי הכי הרבה השנה? מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? איך חגגו לי יומולדת השנה? על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה? איזה סרט הכי אהבתי השנה? כמה שעות הייתי בפורום השנה? כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? למי? איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? איך תסכם את השנה במילה אחת? האם חל בך שינוי השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? איזה פרק במכושפות הכי זכור לך? איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שביר? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? כמה הייתם רוצים שמכושפות תמשיך לעונה תשיעית? האם לדעתכם השחקנים במכושפות יוכלו לשחק דמויות אחרות לאחר שהם מזוהים עם הדמויות במכושפות? האם אתם חושבים שהפורום צריך להישאר פתוח? משהו חשוב שקרה לכם ביום הזה?(אם קיים) מהו הפרק הכי גרוע במכושפות לדעתכם? מהי השחקן\שחקנית הטובה ביותר במכושפות? מהי ההופעה האורחת במכושפות שהכי אהבתם? אם הייתה עונה תשיעית מה היה קו העלילה שלה לדעתכם?

TheRainMaker

New member
בוםבום

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? ח-ו-פ-ש. חיים ללא מסגרת.
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? ממ איבדתי אמון בכמה אנשים, שברו לי את הלב. במי התאהבתי השנה? בעצמי
. ממי נפרדתי השנה? מהאנשים שאיבדתי בהם את האמון. מי פגע בי השנה? או.. שלושה אנשים עד עכשיו. במי פגעתי השנה? באמא:/ ובעוד מישהו. לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? להמון.. כנסיית השכל, אלאניס מוריסט, ברייקין בנג'מין, ליידי פיס, ג'ף בקלי, ארקטיק מאנקיז ולא זוכר עוד, אבל יש
. מתי צחקתי הכי הרבה השנה? באחד הימים של חול המועד פסח. מתי בכיתי הכי הרבה השנה? יום הזכרון. מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? שבוע שעבר. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כנ"ל. איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? מכונת גילוח D: שימושי. אה וגם את כל הפרקים של מכושפות
איך חגגו לי יומולדת השנה? חגגתי עם אנשים אהובים במסעדה. על מה אני מתחרט שעשיתי השנה? על שהייתי חכם בזמנים שהייתי צריך להיות אדיוט. איזה סרט הכי אהבתי השנה? השנה הייתה שנה סדרות
. כמה שעות הייתי בפורום השנה? ממ במצטבר שעתיים-שלוש? כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? 20 בערך. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? 7. אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה?
למי? איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? שאני המקור.
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? אושר?
איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? כלום
איך תסכם את השנה במילה אחת? Freedom. האם חל בך שינוי השנה? ברור. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? צבא. איזה פרק במכושפות הכי זכור לך? 4.20 איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? שרינהD: איזה אירוע היית מוחק מהשנה? מה שקרה לפני כמה ימים, זה בתהליכי מחיקה
באיזה רגע בשנה הרגשת שביר? ^^ כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'?
שלא תגמר אם כבר! איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? טום וולינג.
כמה הייתם רוצים שמכושפות תמשיך לעונה תשיעית? לא ממש
האם לדעתכם השחקנים במכושפות יוכלו לשחק דמויות אחרות לאחר שהם מזוהים עם הדמויות במכושפות? בוודאי. אם אני יכול לקבל את קל כמנתח פלסטי סוטה אז אני מוכן לקבל כל אחד בכל תפקיד
האם אתם חושבים שהפורום צריך להישאר פתוח?
משהו חשוב שקרה לכם ביום הזה?(אם קיים) מרתון טוווב של פרקי מכושפות. מהו הפרק הכי גרוע במכושפות לדעתכם? אין לי מושג. מהי השחקן\שחקנית הטובה ביותר במכושפות? הולי מרי קומבס. מהי ההופעה האורחת במכושפות שהכי אהבתם? נועה תשבי?
הראשון שעלה לי לראש Oo אם הייתה עונה תשיעית מה היה קו העלילה שלה לדעתכם? עלילות וויאט וכריס בעיר הגדולה.

flying eagle

New member
לא כזה הרבה שינויים

איזה פרק במכושפות הכי זכור לך? 2.12
מהו הפרק הכי גרוע במכושפות לדעתכם? נתעלם מעונה 7 (
) אני ממש לא סובלת את 1.07 מהי השחקן\שחקנית הטובה ביותר במכושפות? הולי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מהי ההופעה האורחת במכושפות שהכי אהבתם? ישראלים!! עודד פאר
אם הייתה עונה תשיעית מה היה קו העלילה שלה לדעתכם? לא עונה תשיעית!! ספין אוף וויאט+כריס!!!!

pilot promo

New member
עונה:

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ?שנולד לי אח חדש הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ?קרוב משפחה שלי נפטר ממש בפתאומיות. במי התאהבתי השנה?באף אחד.. ממי נפרדתי השנה? מי פגע בי השנה?חבר מאוד טוב שלי... במי פגעתי השנה?במכר שלי מהכיתה... לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?אוהו-קרן אן,אלאניס מוריסט,פרנצ פרדיננד,נירוונה.. מתי צחקתי הכי הרבה השנה?הייתה לי פעם אחת בבוקר כשנסעתי עם דוד שלי לבית ספר ופתאום באמצע הנסיעה נתקפתי בהתפקת צחוק מטורפת שאין לי מושג מאיפה היא באה... מתי בכיתי הכי הרבה השנה?אני לא ממש מסוג האנשים שבוכים-אני ממש סגור מבחינה רגשית... מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי?כשרבתי עם החבר הכי טוב שלי(ואני עדיין די בסכסוך איתו) מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?בערב פסח... איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?את המצלמת פוג'י החדשה שלי... איך חגגו לי יומולדת השנה?היומולדת שלי היא ממש עוד איזה שבועיים ופעם קודמת החלטתי שאני לא רוצה שיחגגו לי... על מה אני מתחרט שעשיתי השנה?שעזבתי את הבית על מה אני מתחרט שלא עשיתי השנה?על זה שלא ניסיתי לעבור לחמש יחידות מתמטיקה סתם כי אני עצלן... איזה סרט הכי אהבתי השנה?השנה לא ממש ראיתי סרטים אבל השנה ראיתי בפעם הראשונה את שודדי הקאריביים 1 ו-2 וממש אהבתי אותם... כמה שעות הייתי בפורום השנה?וואו!לספור?אני נכנס לכאן די על בסיס יומי(גם כשאני לא בבית-כמו עכשיו...) כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?ממש הרבה-כי התחתלתי להסתובב הרבה בעיר(ירושלים)אז הכרתי הרבה מאוד... עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?לא עם הרבה בכלל... אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה?לא למי? איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?לא גיליתי סודות רציניים השנה יותר דברים קטנים כאלו... מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?להגיד שלום עולמי נשמע כזה קלישאתי אז אני אגיד-רגיעה זמנית מבחינה פוליטית... איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?כשקיבלתי את ה-100 שלי על עבודה שישבתי עלייה יותר מחצי שנה... איך תסכם את השנה במילה אחת?סטנדרטי... האם חל בך שינוי השנה?מאוד...-מי שהיה במפגש זוכר שבאתי עם שיער ארוך?!-אז השיער הארוך נעלם וגזרתי אותו... ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?לדיסק חדש של אלאניס ולהארי פוטר החדש(הספר) ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:?ההתחלה של הבגרויות... איזה פרק במכושפות הכי זכור לך?אני ממש מתלבט בין שלושת הפרקים האחרונים של העונה השנייה(קופים,אפוקליפסה,ג'יני)או בין-4X20 8X21 1X10 איזה אדם 'גילת מחדש' השנה?את אחת הילדות בכיתה שלי... איזה אירוע היית מוחק מהשנה?את הפטירה של הקרוב משפחה שלי.. באיזה רגע בשנה הרגשת שביר?כשהסתפרתי.. איזה אירוע עשה לך טוב השנה?כשאח שלי התחיל לזחול... מקום בו הכי נהנת?בדיזנגוף סנטר בתל אביב... אירוע שהכי השפיע עליך?אני לא חושב שיש לי אחד כזה... אירוע שאיכזב אותך?כנ"ל איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק?אף אחת-הרצינות... כמה הייתם רוצים שמכושפות תמשיך לעונה תשיעית?לא הייתי רוצה אבל כן הייתי רוצה ספין אוף על בילי... האם לדעתכם השחקנים במכושפות יוכלו לשחק דמויות אחרות לאחר שהם מזוהים עם הדמויות במכושפות?יש לי קצת ספק לגבי זה כי אומנם ג'וליאן הצליח אבל הוא שיחק הרבה פחות זמן מהשחקניות הראשיות כמו אליסה והולי ואפילו רוז אז אני חושב שכדאי לחכות לסרטים של רוז ואליסה שייצאו בקרוב... האם אתם חושבים שהפורום צריך להישאר פתוח?כן משהו חשוב שקרה לכם ביום הזה?(אם קיים)חשוב?-לא אבל כן משהו כיפי-ארגנו את כל החברים,ואת החברים של החברים והחברים של החברים והלכנו לפארק והחלטנו לחזור לשנות הגן ועשינו מלחמת מים ענקית..-והיה ממש כיף וילדותי... מהו הפרק הכי גרוע במכושפות לדעתכם?8X17 שהיה חסר עלילה לגמרי... מהי השחקן\שחקנית הטובה ביותר במכושפות?אליסה מילאנו מהי ההופעה האורחת במכושפות שהכי אהבתם?או של בילי זיין(דרייק) או של אליס או של בריאן ת'ומפסון שהיה ענקי כטיטאן... אם הייתה עונה תשיעית מה היה קו העלילה שלה לדעתכם?המכושפות מתחילות מחדש את החיים הנורמליים שלהן

pilot promo

New member
סיכום

כל המידע נלקח מ: www.dwmonsjumble.com ו- he.wikipedia.org אא אם כן ציינתי אחרת.. מקווה שתהנו-אני לא אהיה פה בימים הקרובים,ים.

למעלה