ולשאלון!
הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? וואי זה קשה... אממ הגיע לי המארז book of shadows
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? נגמרה מכושפות לתמיד!!!
והקסאמים מכים שנית
במי התאהבתי השנה? אף אחד.. באמת, 16 שנה באף אחד אז שהשנה תהיה שונה? חחחח
ממי נפרדתי השנה? ממכושפות? לא! היא תחייה לנצח!!! אני אפרד בסוף השנה מהבצפר ומרוב השכבה...
מי פגע בי השנה? משרד החינוך והבצפר! (עזבו, אני עצבנית ממאורעות היום)
במי פגעתי השנה? מקווה שבאף אחד.. ואם כן אז סליחה!
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? אתם לא מצפים ממני לזכור? זה לא להקה, זה שירים מתוך המחזמר RENT - מקסים ביותר! גם שווה לראות את הסרט שעשו!
מתי צחקתי הכי הרבה השנה? בזמנים שונים. כשהיה משו מצחיק. כשראיתי מכושפות
מתי בכיתי הכי הרבה השנה? בפרק האחרון של מכושפות, בפרקים עצובים שראיתי, כשראיתי את הסוף של RENT (באמת תראו את זה! זה ממש מדהים!)
מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? וואו זה עמוק...
מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? ברגעים שהבנתי שכן יש לי מישהו למרות שחשבתי שאין...
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? רגע, היומולדת עוד מעט
ה-DVD של עונות 3,4 שההורים הביאו מאמריקה (ועכשיו הם נמכרים כי קיבלתי את הbook of shadows)
איך חגגו לי יומולדת השנה? הכוונה לזאת שהייתה כבר? אמממ היום החל במועד ב' נפלא במתמטיקה, המשיך בחטיפת חיילים בצפון, אח"כ עברנו למלחמת לבנון שנייה ואז נסענו ל"ספגטים" כל המשפחה ובסוף המלחמה המשיכה ויומיים אחר כך הכלבה שלי מתה
על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? וואו בואו לא נתחיל...
על מה אני מתחרט שלא עשיתי השנה? שלא עשיתי? בואו לא נתחיל כי היום לא ייגמר...
איזה סרט הכי אהבתי השנה? RENT חחח בטח ראיתם את זה בא
כמה שעות הייתי בפורום השנה? הגזמתם....
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? וואי קשה.. אמממ חברי הפורום ועוד איזה 2,3...
עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? אה, כתבתי רק את אלה שנשארתי איתם בקשר קודם.
אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? לא
איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? שאני אגלה אותו לכם??? ולא גיליתי...
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שידורים חוזרים של מכושפות כל העונות!!!!!!!!!!!!!!! ועבודה לחצי שנה שמחכה לי עד הגיוס...
איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? אממממממממממ
איך תסכם את השנה במילה אחת? אל תשאלו אותי עכשיו כשאני עצבנית על כל העולם ואחותו...
האם חל בך שינוי השנה? אני מניחה שכן. כלשהו. משהו.
ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? שייגמרו הבגרויות והקסאמים (אמן אמן אמן!)
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? לנסוע להסתפר (בשדרות), לנסוע לבצפר (מזל שלא צריך לחזור לשם בקרוב), שאמא נוסעת לעבוד (בשדרות)והבנתם את הרעיון הכללי...
איזה סילבסטר הכי זכור לך? של כיתה ד' או ה'. לא זוכרת איזו שנה זאת היתתה
איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? את עצמי
איזה אירוע היית מוחק מהשנה? את כל מה שקורה עכשיו. ואת העובדה שמכושפות נגמרה לתמיד
באיזה רגע בשנה הרגשת שביר? אההההה....
איזה אירוע עשה לך טוב השנה? כרגע קשה לי לחשוב על זה...
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? שקמתי היום בשמונה וחצי וחיכיתי שעתיים שלמות לאוטובוס ששכח אותנו בחום ובברחשים!!!
במה 2004 שונה מ2003? מה???? 2003? 2004? מכושפות עוד הייתה קיימת אז...
מקום בו הכי נהנת? טיול שנתי י"T לרמת הגולן
אירוע שהכי השפיע עליך? אמממ כל מיני
אירוע שאיכזב אותך? שמכושפות נגמר. יש עוד פרקים לספר עליהם! וגם מה זה בלי פרו בכלל בכלל??? אפילו לא תמונה שלה על הקיר עם כל התמונות???? וגם ציפיתי לפרק הרבה הרבה יותר מפוצץ. זה הרגיש כאילו הם סתם ניסו לדחוף את כל הקצוות שנשארו פתוחים לפרק הזה...
כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? כל יום... כל יום...
איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? ג'וליאן, דרו, הית' לדג'ר, אורלנדו בלום, ג'וני דפ Zמאוהב| ואת הולי הייתי רוצה לחבק ולהשתחוות לה במשך שעות
כמה הייתם רוצים שמכושפות תמשיך לעונה תשיעית? לאו דווקא תשיעית, ספין-אוף על וויאט וכריס!!!
האם לדעתכם השחקנים במכושפות יוכלו לשחק דמויות אחרות לאחר שהם מזוהים עם הדמויות במכושפות? בטח, עובדה שהם עשו זאת כבר בעבר. למרות שלי יהיה קשה לא לחשוב עליהם ככה (לדוגמה ג'וליאן בניפ-טאק)
האם אתם חושבים שהפורום צריך להישאר פתוח? בוודאי ובוודאי