תודה :) אבל על מה?
A Amber New member 24/9/05 #23 אחחח איזה שבוע! מזל טוב דודי ובר! רק לפרסם הודעה רשמית לפני שיוצאים לכבישים, כן ברוך השב אילון ומזל הכי טוב בעולם לעמי ועידית... (ואם כבר מדברים- עדית- בחירה משונה של אייקון חוזר.. לא ) שיהיה לכולם סופ"ש מקסים ושבוע עוד יותר מקסים!
אחחח איזה שבוע! מזל טוב דודי ובר! רק לפרסם הודעה רשמית לפני שיוצאים לכבישים, כן ברוך השב אילון ומזל הכי טוב בעולם לעמי ועידית... (ואם כבר מדברים- עדית- בחירה משונה של אייקון חוזר.. לא ) שיהיה לכולם סופ"ש מקסים ושבוע עוד יותר מקסים!
ב ברררר New member 24/9/05 #24 ../images/Emo6.gif תזהרי לך את! בסוף כל אלה שאומרים לי שאני אעבור טסט 6 יעברו ככה וידפקו רציני ואני אקרע להם ת'אמאמא של הצורההה
../images/Emo6.gif תזהרי לך את! בסוף כל אלה שאומרים לי שאני אעבור טסט 6 יעברו ככה וידפקו רציני ואני אקרע להם ת'אמאמא של הצורההה
A Amber New member 24/9/05 #25 טסט ראשון../images/Emo70.gif אמן! אבל נו... הודעה רשמית... לא מבקשת הרבה
ב ברררר New member 25/9/05 #36 זה ספוילר? ../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif שטנית שכמותך. |נשיקותיים| שיט אין אייקון לזה...
ע ע ד י ת ו ש New member 25/9/05 #29 חהחהחהח.... קודם כל מוזר זה טוב! ואל תתערבי לי באייקונים!!!!!!!!!!!