מי שמצביע - משפיע

DesertRose7

New member
../images/Emo88.gif מי שמצביע - משפיע../images/Emo88.gif

בקרוב (מאוד) יתקיים טקס ה-The Smash Hits Pollwinners. מקפליי יופיעו שם וכמובן שהם גם מועמדים בלא פחות מ-12 מועמדויות
כל מה שאתם צריכים לעשות כדי להגדיל את הסיכויים של מקפליי לשלוט בטקס הזה (שנה שעברה הם שלטו לגמרי) זה להיכנס לאתר של הטקס, להיכנס לקטגוריה המתאימה ולכתוב מקפליי (mcfly) והמועמדים הם: Stars Of The Year: Girls Aloud Green Day Gwen Stefani McFly Rachel Stevens Best UK Band: Coldplay Girls Aloud Kaiser Chiefs McFly Sugababes Best Album: Black Eyed Peas Gwen Stefani James Blunt McFly Sugababes Party Animal Of The Year Anthony Big Brother Charlotte Church Danny McFly Lindsay Lohan Paris Hilton Fave Ringtone: Akon - Lonely Charlotte Church - Crazy Chick Crazy Frog McFly - All About You McFly - I'll Be OK Most Snoggable Male: Billie Joe Green Day Danny McFly Dougie McFly Kenzie Friday Hill Orlando Bloom Top Mop: Danny McFly David Beckham Dougie McFly Harry McFly Jessica Simpson Flop Mop: Britney Spears Charlotte Church Kelly Osbourne Peter Andre Tom McFly

SPFAN

New member
12 מועמדויות? ../images/Emo2.gif

וואי, הם טובים
*מצביע*

vered131

New member
הם גדולים! ../images/Emo13.gif

12 מועמדויות.. זה בהחלט השג. :) תצביעו.

LeeR4Ever

New member
|קרמבו| נייס ../images/Emo13.gif

את יודעת מי שאר המועמדים? זותומרת לשאר הקטגוריות?

LeeR4Ever

New member
|קרמבו| בקיצור את יודעת

אם לי ראיין\בלו\סיימון מומעדים למשו?

oriaaaa

New member
למה כשאני רוצה להצביע זה לא מראה

לי את כל המועמדים? או שככה זה אצל כולם? רשמתי mcfly וזה רשם לי- Already voted. מזה אומר?

Hip Hop star

New member
זה אומר....

שצריכים להעלות את הקישור לאתר שנוכל למלא את הפרטים שלנו

DesertRose7

New member
מהאתר של SH!

ואת המועמדויות לקחתי מאיזה אתר מעריצים של מקפליי

cami love benja

New member
וואי מדליקקקק

רק חבל שטום מעומד רק ב-1
אבל גם השאר טופים
ומישהי יכולה להסביר לי..בבקשה מה אומרת כל קטגוריה?
הבנתי רק שתיים
ואפשר להצביע יותר מפעם אחת נכון? תודה מראש !!!!!

DesertRose7

New member
אני אשתדל..

Stars Of The Year: כוכב השנה Best UK Band: הלהקה הבריטית הכי טובה Best Album: האלבו םהכי טוב Party Animal Of The Year: חיית המסיבות של השנה Fave Ringtone: הרינגטון האהוב Most Snoggable Male: הגבר הכי נחשק Top Mop: אני לא יודעת איך לתרגם את זה .. אממ.. ולא באות לי המילים איך להסביר את זה.. אבל זה פשוט הכיוון החיובי Flop Mop: אני לא יודעת איך לתרגם את זה .. אממ.. ולא באות לי המילים איך להסביר את זה.. אבל זה פשוט הכיוון השלילי

cami love benja

New member
מזהההההההההההההה

ואני הצבעתי לטום 10000000000000 פעםםםםםםםםםם לעזאזללללללללללללללללללללללללללללללללללל ולמה דווקא הוא שם??????? איזה עיצבוןןןןןן

Juicy14

New member
אוקי זה טיפה זז.. טפו טפו. אבל שאלה

בקשר לפלופ מופ.. אם זה לכיוון השלילי אז אסור להצביע לטום, לא?

DesertRose7

New member
אני מניחה שלא.

שימו לב מי מופיע שם.. פיטר אנדרה.. קלי אוסבורן.. ככה שלא חסר למי להצביע!

Hip Hop star

New member
אבל למה שמו אותו שם?!../images/Emo2.gif

היו אם כבר לשים את דני או הארי..אבל טום כ"כ לא קשור לשם!

Hip Hop star

New member
יאללה...

עוד טקס מפגר.... אפשר לחשוב כבר מי אלה הסמאש היטס המסכנים האלה והראיונות המפגרים שלהם שהם עושים להם......

למעלה