דווקא מקפליי מקבלים שם הרבה כבוד ואולי הכי הרבה כבוד!!
J just jenny New member 9/11/05 #23 ../images/Emo47.gif יפה להם.. מקווה שיקחו את כולם תצביעו הרבה , כי אני לא מצליחה משום מה
D DesertRose7 New member 9/11/05 #24 זה בסדר אף אחד לא מצליח אבל אני סומכת על הבריטים שבטח יודעים איך להצביע.. ויכולים לא רק מהאינטרנט
T TlovesD New member 9/11/05 #25 אני יודעת מה זה FLOP MOP Flop Mop - זה הקטגוריה של השיער הכי גרוע....
• •ExtraordinarY GirL• New member 9/11/05 #27 וואווווו כל הכבוד להםםם!../images/Emo47.gif ../images/Emo80.gif הם כאלה שליטע!
O o v e r c a s t New member 9/11/05 #28 מישהי יכולה בקשה להסביר לי יותר נכון לתרגם לי את השמות של הקטגוריות בעברית? אם אני לא רוצה להצביע לכל הקטגוריות,אני יכולה?
מישהי יכולה בקשה להסביר לי יותר נכון לתרגם לי את השמות של הקטגוריות בעברית? אם אני לא רוצה להצביע לכל הקטגוריות,אני יכולה?
ל ליטל לוי היחידה123 New member 10/11/05 #29 שתי שאלות!1 היי... 1. יראו את זה איפו שהוא את הטקס הזה?! ועם כן באיזה ערוץ ואיזה יום!!? 2. ניכנסתי לאתר ועכשיו תסבירו לי מה כל הדברים האלה!? כי יש שם הרבה דברים שיש ניתן לילחוץ עליהם!? או שאלה הקטגוריות?! תודעעעע מראש
שתי שאלות!1 היי... 1. יראו את זה איפו שהוא את הטקס הזה?! ועם כן באיזה ערוץ ואיזה יום!!? 2. ניכנסתי לאתר ועכשיו תסבירו לי מה כל הדברים האלה!? כי יש שם הרבה דברים שיש ניתן לילחוץ עליהם!? או שאלה הקטגוריות?! תודעעעע מראש