מפגש פורום - סופי

DesertRose7

New member
../images/Emo88.gif מפגש פורום - סופי ../images/Emo88.gif

שמעו, בגלל שרובנו פה גם נמצאים בפורום באסטד ובגלל שלהרבה קשה לעשות פעמיים מה שנעשה (וגם ככה היה קורה) זה נאחד. הרוב הצביע שהוא יכול ב-1/1. כן אני ידועת שזה יום אחרי הסילבסטר וכל זה.. אבל יאללה אל תהיו סיסי ותבואו
המפגשים האלה לא קורים הרבה!! יום ראשון ה-1/1 בשעה 12:00 בעזריאלי - קיר הפיות
השאלה שלי היא - אתן באמת רוצות לעשות פיקניק כזה שכל אחת תביא משהו ונלך מעזריאלי לחתיכת דשא שיש לא רחוק מעזריאלי? ותנסו לענות לי על השאלה ולא על הכל חוץ מהשאלה.

loner in love

New member
אמממ

כנראה שאם אין ברירה.. אם הרוב יכולים ב1.1 אז אני אעשה מאמצים, אהיה על 4 שעות שינה אבל אני אגיע! תראו מה אני עושה בשבילכם... מצידי- בכיף. אבל אני יודעת שיש אנשים שנותנים להם אולטימטום להפגש בעזריאלי ולהשאר שם אז זה כבר תלוי בהם עוד משהו?

D4Ever

New member
אני חושבת

שיש עוד פורומים באותו זמן שנפגשים שם אז זה יהיה קצת בעייתי למצוא את כולם..אין מקום אחר?

DesertRose7

New member
הגג יהיה מפוצץ/סגור/ריק בגלל קור

אפשר להיפגש... אתם יודעים איפה בנק דיסקונט? קומה 2 בסוף בסוף.. בדרך כלל המקום שומם ויש איפה לשבת ולעשות שטויות בלי שיפריעו לנו.. כל מקום אחר שאני חושבת עליו יהיה מפוצץ.. יש הצעות אחרות?

just jenny

New member
cool 4 me../images/Emo45.gif

למרות שהתאריך קצת מעצבן, אבל נסתדר.. אני אומרת שאולי אם קיר הפיות יהיה מפוצץ במפגשי פורומים אפשר לקבוע בדיקיס, גם ככה זה המקום הראשון שאנחנו הולכים אליו
ולמה לא? בואו נעשה פיקניק [food lover שכמותי] בואו נקבע מה כל אחת תצטרך להביא ונוכל לשבת לאכול איפה שהו [ולא, לא על ריצפת עזריאלי במק'דונלדס
] מה עוד רציתי לומר? אה כן.. כולם לבוא!
. ושחר- חחח בסוף עשית את המפגש ב-12 גוד גירל
*אני מרגישה שמיציתי את עצמי
*

DesertRose7

New member
אמרתי לעצמי- ג'ני אמרה!

פשוט גם ככה כולם יאחרו אז נתחיל את ההגעה מוקדם. נו נו.. בואו נלך לדשא הזה שיש לא רחוק מעזריאלי!! אני חושב תשהוא לא רחוק לפחות בכל מקום בעזריאלי לא יתנו לנו לשבת על הרצפה ו"לפתוח שולחן" רק בגג.. ובטח יהיה שם נוראאאאא קר. יש לך הצעות?

just jenny

New member
למה לא מרשים לאכול בגג?../images/Emo3.gif

העיקר פעם שעברה כשהיינו במפגש הגג נראה כמו מזבלה, אפשר היה לפתוח שם קיוסק מרב כל האוכל שהיה זרוק שם:X קיצור, אינלי בעיה בדשא בפארק, הבעיה שבאמת יהיה קר כנראה [אל תשכחו שמדובר בתחילת חודש ינואר
] ומי יודע אולי אפילו יירד גשם.. אז מקסיום אם לא בפארק נוכל למצוא איזה שהו מקום מבודד בעזריאלי [אם יש מקום כזה
] או שמקסימום נחליט כבר במקום.. ואם יהיה קר- תביאו מעילים <מה הייתם עושים בלעדיי הא?
>

DesertRose7

New member
נו זה מה שאמרתי

שבכל מקום בעזריאלי לא.. חוץ מבגג. ושוב - ליד הבנק יש שם מקום לשבת על הקצפה בלי שמפריעים. עשינו את זה כבר פעם. היה כיף ומצחיק

D4Ever

New member
כן! בדיקיס!../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

כעיקרון גם בוודיס אפשר..זה במיילא מטר משם.. וגם באוניל כי יש להם מלא ואנס:)

bar jones

New member
חחח מתוקה !!

דיקיס זו חנות הבגדים בין המועדפות על דאגי..ועל כל חברי מקפליי אפרש לומר. זה בעקרון הלבשת סקייטרים.. זה נמצא בקומה 2 נראי לי..

D4Ever

New member
לא רק על חברי מקפליי

גם אני ועוד רבים אחרים חורשים על דיקיס..

D4Ever

New member
חחחח

ת'אמת שגם ג'יימס ושאר הדורקים
חורשים על דיקיס..

DesertRose7

New member
../images/Emo31.gif

אנשים לא מכירים את החנות הזאת אז בטח שיהיה סתם מטומטם להסתובב בה ובטח שלהיפגש לידה. צריך מקום שבו נוכל לחכות לאנשים.. שיהיה מקום באמת ל.. 10 אנשים (בתקווה אפילו ליותר) שנוכל לעשות היכרות עם אלו שלא ראינו עדין אף פעם ודעתי ליד דיקיס.. שזה באמצע המעברים שם יהיה..צפוף ולא נוח.. ובטח שלא נוכל לשבת שם כולנו

למעלה