מפגש פורום - סופי

lollipop1

New member
יצאתי טיפשה :\

אני יודעת שזה חברת בגדים! הכוונה שלי הייתה איפה זה!!!!!!!!

Humm Noa

New member
../images/Emo9.gif

מישהו יוכל לעזור לי?
אף פעם לא הייתי בעזריאלי ואין לי מושג איפה זה כלום!

bar jones

New member
איזה מלכות נהיה!!

תקשיבו, לא איכפת לי איפה (בעקרון באיזור המרכז) העיקר שיהיה ועוד בתאריך המצויין הזה!! נכון גמני ערב לפני יוצאת ועוד למסיבה של ענבלי, שזה הולך להיות משו בסט! אבל עדיין... אני לא מתכוונת לוותר על זה !!! אז אם בוחרים פיקניק, בואו נקבע מי מביא מה, ואל תתרגשו מהקור- הוא לא מתרגש ממכן.

DesertRose7

New member
אני לא אספיק להתרגש ממנו

כי אחרי 2 דקות אני אקפא (רגישות יתר לקור) ורגע.. כולם מסכימים על זה שכל אחד יביא משהו?! שלא סתם נתחיל לארגן ואתם בכלל לא רוצים

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo31.gif

מצטערת, זה הבוקר שאחרי הסליבסטר ולא בא לי לבוא עם האנגאובר ובלי שעות שינה למפגש. מילא אם הוא היה מתחיל מאוחר יותר, אבל אם נפגשים ב12 זה אומר שאני צריכה לקום ב8 בבוקר כי מה לעשות לא כולנו גרים חצי שעה מעזריאלי, ואני מתכננת לחזור הביתה רק ב7 בבוקר

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif

נראה לי מיותר, בינתיים כולן יתפזרו ומלא ילכו וכלמיני כאלה וזה סתם בלאגן. ממש רציתי לראות את כולן, אבל מה אני יכולה לעשות? זה ממש סיפור ארוך עד שאני מגיעה לשם [שעה עד שמתארגנים, חצי שעה לחכות לאוטובוס לתחנה המרכזית, חצי שעה נסיעה לתחנה המרכזית, חצי שעה לחכות לאוטובוס לת"א, שעה נסיעה, עוד חצי שעה עד שאני מגיעה לעזריאלי... זה המון זמן
].

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אממ

אממ אממ.. ליודעת :S אני אדע רק כמה ימים לפני המפגש, סורי :S
!

vered131

New member
../images/Emo45.gif אוקע

אז אני אוכל לבוא, אבל תחליטו איפה זה יהיה.. ואם בסוף יהיה פיקניק, ומי יביא מה

איך אני יזהה אותכם!?

חוץ ממור שאני יודעת איך היא ניראית... חחחחחחחחח ועוד כמה ששחכתי איך הם ניראים אבל אני יודעת שראיתי אותם מתי שהוא... פשוט עכשיו כולם יצטרכו להגיד לי את שמם ולהשים תמונה !!!1 ככה אולי זה יעזור חחחחחחחח טוב בקשר עם אני באה או לא.. אין לי מושג... שניה הולדת ליבדוק ביומן... אני יכולה אבל צריכה לישאול.. אני יודיע לכם ביי לילה טוב ומחר אני יביא תמונה שלי

D4Ever

New member
או..

שתקחי מספרי טלפון ותחפשי אותנו או שתבואי עם שלט "איפה פורום מקפליי"
זה מה שאני רציתי לעשות במפגש הראשון שלי..בסוף הלכתי לשאול את כל האנשים שם "אתם ממקפליי?!" חחח לא נעים..

may90

New member
אותי תזהו ישר ^_^

[ילדה קולנית, היפר אקטיבית שלא תתעניין במקפליי
] זה יעזור D:

sap sapir

New member
אני יודעת איך את נראית..

ליטל הראתה לי במיי ספייס את יפה!!

למעלה