משטרת האופנה

talosh1234

New member
../images/Emo88.gifמשטרת האופנה../images/Emo88.gif

נמ... בגלל שלא פותחים כבר את הפינה הזאת .. וזאת הפינה האהובה עלי
אז החלטתי לקחת אחריות
אז מעכשיו אני אפתח אותה כל שבוע
אוקיי .. אז החוקים למי שלא יודעת אני שמה פה תמונה של הבנים ואתן צריכות לנתח את אותה תמונה לפי הקריטריונים אז אממ... נתחו את התמונה הבאה
דני :
חולצה:
מכנס:
נעליים:
אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'):
פוזה:
שיער:
התאמת הצבעים:
סה"כ: דאגי
חולצה:
מכנס:
נעליים:
פוזה:
שיער:
התאמת הצבעים:
סה"כ: טום
חולצה:
מכנס:
נעליים:
פוזה:
שיער:
התאמת הצבעים:
סה"כ: הארי
חולצה:
מכנס:
נעליים:
פוזה:
שיער:
התאמת הצבעים:
סה"כ:

talosh1234

New member
אז .. אני עונה D:

דני חולצה:לא משו .. :/ 6 מכנס: מושלם XD 10 נעליים:נחמדות 8 אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'):שעון נחמד וג'קט לא יפה כ"כ ... 7 פוזה:חמוד
9 שיער:קצת דפוק לפרצוף .. 7 התאמת הצבעים:10 . וואל דאן דני סה"כ:חמוד ביותר :) אממ.. לא דפק ת'הופעה של החיים שלו .. 8 דאגי חולצה:חמודה :] 8 מכנס:
10 נעליים:
10 אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'):אממ.. רואים את הקצה של החגורה שלו D: אני אתן עליה 7 כי היא נראת לי פשוטה פוזה:חמוד 9 שיער:בעעעעעע 4 התאמת הצבעים:תואמת ביותר XD סה"כ:נחמד .. הכל יפה חוץ מהשיער .. 9 טום חולצה:10 מכנס:10!! נעליים:10 !!!!!!!!!! אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'):10 !! פוזה:כ"כ נקבה XDDDD נמ.. 7 שיער:10 !! התאמת הצבעים:10 !! סה"כ:פשוט ויפה ! הכל מותאם ויפה :] אני אהבתי .. 10 עגול הארי חולצה:10 מכנס:10 נעליים:10 אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'):אין לו פוזה:10 שיער:8 .. אני אוהבת אותו עם ארוך התאמת הצבעים:10 סה"כ:ממש אוהבת את הסטייל שלו
10

m i c k e y 15

New member
../images/Emo7.gif

אבל אני הייתי אחראית [טוב לא כל כך אבל אני שוכחת נו ואנ אוהבת לשים תמונות
XDD] תגידי יהיה אולי מצב שנגיד, שבוע את תעשי שבוע אני? כי ממש בא לי גם לבחור תמונות וזה...אפילו עשיתי תיקיה מיוחדתצ למשטרת האופנה והקרטריונים המקוריים והנכוניםם הם אלה[בלי פוזה וזה לדעתי זה לא ממש חשוב XD הפוזות שלהם בד"כ דומות]:
-דני- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-דאגי- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-הארי- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-טום- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי: מתלבש השבוע: תסרוקת השבוע: המתלבש הגרוע: התסרוקת הגרועה: הערות:

talosh1234

New member
בסדרר .. חח אז דברי איתי במסן או משו

כי לא העלת מיליון שנה אבל לדעתי זה כן נחמד עם פוזה והכל .. זה מגניבי כזה אז הפעם הזאת הם יענו לפי הקריטריונים האלה .. ונדבר כבר על ה"חלוקה" חחח

talosh1234

New member
אהה ושכחתי משו בהסברים ..

לנתח את התמונה זאת אומרת לתת ציון ... ואתן יכולות להוסיף "הערות" כי שכחתי לכתוב
תהנו
טל

purple floyd

New member
במשפט אחד:

כולם התלבשו יפה, חוץ מטום שצריך להפסיק את העיניין הזה עם העניבה הורודה. דאגי

JuSt My LuCk

New member
עונה ../images/Emo6.gif

דני : חולצה: 8 מכנס:9 (הוא יפה
) נעליים: 10 (יפווווות!) אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'): 4 על השעון XD פוזה: 6
שיער: 8 וחצי (אם הוא היה מסדר אותו בצד
...) התאמת הצבעים: 9 (הסווטשרט הורס ) סה"כ: עשיתי ממוצא XD 7.71428571 דאגי: חולצה: 10 מכנס:5 נעליים:7 אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'):9 פוזה:8 שיער: 7 התאמת הצבעים:האמת ש-10
סה"כ: 8 טום חולצה: 7 מכנס:6 נעליים:6 אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'):4 פוזה: 5 (הוא נראה כמו הומו
) שיער:10 התאמת הצבעים: 7 (יותר מדי שחור) סה"כ: 6.42857142 הארי: חולצה: 6 מכנס: 8 נעליים:7 אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'):6 פוזה:8 שיער:אין לו XD אבל יפה לו ככה אז 9
התאמת הצבעים:10
סה"כ: 6.28571428

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

דני : חולצה:8, וול אני חושבת שפיקניק יישאר פיקניק.... מכנס:8, לא אוהבת שהוא יותר מדי ארוך נעליים:10, ואנס. אין תלונות אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'):10 פוזה:10 שיער:10 התאמת הצבעים:10 סה"כ:9 דאגי חולצה:10 מכנס:5 נעליים:10 אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'):10 פוזה:10 שיער:0, היה נחמד, ונחמד שהיה התאמת הצבעים:10 סה"כ:10 טום חולצה:10 מכנס:10 נעליים:10 אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'):5, העניבה קצת תקועה, אחלה צמיד פוזה:2, טוום אתה נראה כמו כוסית שיער:10 התאמת הצבעים:10, הבחור משתפר סה"כ: 9 הארי חולצה:10 מכנס:10 נעליים:10 אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'):10 פוזה:7 שיער:שיער? אין לו כזה 10 התאמת הצבעים:10 סה"כ:10

עונה D:

דני: חולצה: 7 מכנס: 8 נעליים: 0 אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'): 8 פוזה: 6 שיער: 6 התאמת הצבעים: 7 סה"כ: 7 דאגי: חולצה: 9 מכנס: 8 נעליים: 7 אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'): 5 פוזה: 7 שיער: 0
התאמת הצבעים: 8 סה"כ: 8 טום: חולצה: 7 מכנס: 6 נעליים: 9 [[[[[: אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'): 2 | = פוזה: 6 שיער: 3 התאמת הצבעים: 8 סה"כ: 8 הארי: חולצה: 8 מכנס: 9 נעליים: 9 אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'): 8 פוזה: 9 שיער: 1
התאמת הצבעים: 10 סה"כ: 9

בלי לחפור יותר מדי

אני אומרת שהם כולם נראים פה מעולה ואני נורא אוהבת את איך שהם מתלבשים אפילו דני עם הבחירות הגרועות שלו.... לפמעםי זה יוצא ממש טוב אפילו פה

Lior1590

New member
עונה...

עכשיו הבנתי שעוד רבע שעה באים לאסוף אותי אז אני עושה את זה במהירות.. -דני- חולצה:7 מכנס:9 נעליים:9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:7 שיער:8 הערות:הוא נראה פה חמוד לא יותר מזה [היו לו תמונות טובות יותר..] ציון סופי:8 -דאגי- חולצה:10 [אהבתי מאוד את החולצה..] מכנס:10 נעליים:10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:8 שיער:4 הערות: הכל מהמם חוץ מהשיער.. ציון סופי:9 -הארי- חולצה:9 מכנס:10 נעליים:10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:[לא רואים את החגורה ואת האביזרי האחרים] אני משערת ש9 שיער:10 [אני אוהבת אותו קצוץ] הערות:הוא יודע להתלבש... חחח.. ציון סופי:9.5 -טום- חולצה:9 מכנס:10 נעליים:10 [חולה על אולסטאר!!!!] אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:5 [לא אוהבת את העניבה..] שיער:10 הערות:הוא שחור מידי בתמונה הזאת... ["שחור מידי" - איזה סתומה אני
] ציון סופי: 8 מתלבש השבוע: לדעתי דאגי, אפילו שהארי קיבל ציון גבוה יותר.. הכל פשוט מתחבר מציון ביחד אצל דאגי... תסרוקת השבוע:טום המתלבש הגרוע:דני [אפילו שאני מתה עליו!!] התסרוקת הגרועה:דאגי הערות: כולם נראו סבבה לגמרי..

rox love BSM

New member
כי ממש ממש משעמם לי!../images/Emo115.gif../images/Emo42.gif../images/Emo133.gif../images/Emo79.gif

דני :
חולצה:9 אני אוהבת את החולצה הזו
מכנס:10 אני אוהבת ג'ינסים כאלו
נעליים:7
אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'):5 לא אוהבת את השעון הזה
פוזה:10 הוא חמוד
שיער:8 כבר ראיתי גרוע יותר אצלו
התאמת הצבעים:10 אני אוהבת את הכחול הזה
סה"כ:9 דאגי
חולצה:10 החולצה הזו מגניבה
מכנס:10 אני אוהבת את הכמנס הזה
נעליים:9
אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'):7 לא אוהבת את המשקפי השמש האלו
פוזה:8
שיער:0 מזל שהוא נפתר מהדבר הזה
התאמת הצבעים:6 לא אהבתי את הצבע של החולצה
סה"כ:7 הכל בגלל השיער טום
חולצה:10
מכנס:10
נעליים:10
אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'):3 לא אוהבת את העניבה הלא קשורה הזו
פוזה:3 הוא עומד כמו בחורה XDD
שיער:9
סה"כ:9.5 הארי
חולצה:10
מכנס:10
נעליים:10
אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'):10
פוזה:10
שיער:9 התחלתי להתרגל לזה
סה"כ:10!

עדן XD

New member
אניאני ../images/Emo9.gif

דני : חולצה: 5 מכנס: 10 נעליים: 0 :-O אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'): שעון , לא רואים ניתן 9
פוזה: רק תוציא ת'ידיים מהכיסים , 9 שיער: 8... התאמת הצבעים: 0 סה"כ: 33 דאגי חולצה: 10 מכנס: 8... נעליים: 9 , נחמדות אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'): כלום.. :-\ 0 פוזה: למה הידיים מאחורה , למה? :'( 9 שיער: 0 אני לא אוהבת את השיער שלו ככה
התאמת הצבעים: 9... סה"כ:45 טום חולצה: 5 מכנס:5 נעליים: 7 אני לא אוהבת את איך שהוא קושר את האולסטאר אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'): אין פוזה: 4 שיער: 9 התאמת הצבעים: 10 סה"כ: 40 הארי חולצה: 10 מכנס: 10 נעליים: 10 אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'): אין פוזה: 10 שיער: אני לא אוהבת את השיער שלו ככה , 3 התאמת הצבעים: 10 סה"כ: 53

OneStepCloser

New member
../images/Emo196.gifYou have the right to remain silent

Anything you say can and will be used against you in a court of law. You have the right to speak to an attorney, and to have an attorney present during any questioning. If you cannot afford a lawyer, one will be provided for you at government expense. מה? משעמם.
דני
חולצה: 6. מכנס: 9. נעליים: 8. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8. שיער:7. הערות: החולצה מזעזעת XD ציון סופי: 7.6
דאגי
חולצה: 9, אני אוהבת אותה
. מכנס: 10, אני מאוד אוהבת את המכנסXD נעליים: 10. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9. שיער: 6. [ריחמתי עליו קצת
] הערות: אם זה היה עם השיער היפה שהיה לו פעם, הייתי מאוד אוהבת את התמונה הזאת ^^. ציון סופי: 8.8
הארי
חולצה: 9. מכנס: 10. נעליים: 9. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9. שיער: 9. הערות: סקסי
. ציון סופי: 9.2
טום
חולצה: 8. מכנס: 10. נעליים: 9. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: אני לא רואה שיש לו חח שיער: 9.5 הערות: אין תגובה
. ציון סופי: 9.1
מתלבש השבוע: הארי וטום.
תסרוקת השבוע: הארי וטום.
המתלבש הגרוע: דני
.
התסרוקת הגרועה: דאגי חח.
הערות: פעם הבאה שימו תמונה שהם לובשים בגדים יותר יפים
.

sweet shir

New member
עונה:)

-דני- חולצה: אחלה, אהבתי. הצבעים טיפה לא קשורים. 8. מכנס: נמ, רגיל. 8 נעליים: מוזרות חחחחחחחחח 7. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שעון אחלה כזה, 9. שיער: יפה:) 8. הערות: חמודי<<: ציון סופי: 8. -דאגי- חולצה: חמודה; 8.5. מכנס: יפה מאוד, 9.5 נעליים: לא מתה עליהן, 7. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: חגורה-אחלה, משקפיים-נשיות. 8. שיער: זוועה. 5. (אם זה היה תמונה כמה שבועות אחרי זה זה היה גם 3 או 2. ><) הערות: הפרצוף שלו יפה:) ציון סופי: 7.6. -הארי- חולצה: אחלה, 8. מכנס: סבבה 8. נעליים: אדידס, אי אפשר לטעות חחחחחחחחח 9. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: השרשראות
. 10! שיער: שיער? חחחחחחחחחחחח אין ממש שיער. XD אבל יפה, 9. הערות: הארי סקס שלי3> ציון סופי: 8.8 -טום- חולצה: אחלה, 8.5. מכנס: סקיני שחור3> 10! נעליים: אולסטאר, באמת שאי אפשר לטעותXD אזז 10. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: העניבה? 8. לא אוהבת ת'צבע. שיער: אחלה לגמרי. 8.5. הערות: הוא נראה כמו נקבה. XD ציון סופי: 9. מתלבש השבוע: כולם לבושים אחלה. תסרוקת השבוע: האמ, כולם חוץ מדאגי. XD המתלבש הגרוע: אמממממממ לודעת, הארי או דני. והם גם לבושים אחלה לגמרי. התסרוקת הגרועה: דאגי! הערות: דאגי, מזלך שהסתפרת!! XD

למעלה