משטרת האופנה

N e r d y

New member
משעמם לי :]

אוקי אני אהיה כנה XDD
דני :
חולצה: 7
מכנס:10
נעליים:8
אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'):אממ רק שעון 9
פוזה: 10 קולית
שיער: 9
התאמת הצבעים:9
סה"כ:8.5
דאגי
חולצה:8
מכנס:9
נעליים:10
אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'):החגורה 10 המשקפים 5 :/
פוזה:9
שיער: 7
התאמת הצבעים:8
סה"כ:8.5
טום
חולצה:6
מכנס:9
נעליים:10
אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'):אין לו
פוזה: 7 חחחחחחחח הוא נשנש פה לאללה
שיער: 10 הכי יפה לו השיער ככה
התאמת הצבעים: 8
סה"כ:8
הארי
חולצה: 8
מכנס:10
נעליים:10 אדידס XDDD
אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'):10
פוזה:8 חחח הוא מצחיק
שיער:10
התאמת הצבעים:10
סה"כ:9.5 חחחח בטח לא יצא לי טוב הממוצע- אני עייפהXDD הכי יאפה הארי התלבש :]

שוליטה

New member
עונה D:

דני : חולצה: 5 מכנס: 8
נעליים:6 וחצי, לא משו אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'): 7 פוזה: 8 מגניבול
שיער:9
התאמת הצבעים: 8 ^^ סה"כ:7 וחצי
דאגי חולצה: 8 אהבתי ^^ מכנס: 7 נחמד נעליים: 8! אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'): 7 החגורה סבבה רק היא לא צריכה לבצבץ ולהראות כמו משו שהיא לא אמרוה להראות XD פוזה: 7, בטטה שלי
שיער: 6 זה כזה חמוד XD התאמת הצבעים: 8 הוא סבבה D: סה"כ: גם משו כמו 7 וחצי
טום חולצה:7 מכנס:8 נעליים:10 [אוסטאר
יש לו יותר מידיי >< שיביא לי זוג אחד ><] אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'): עניבונת ^^ 7 פוזה: 6 של דוגמנית
שיער: 8 אחלה D: התאמת הצבעים: 8 סה"כ: 8
הארי חולצה:6 נחמד.. מכנס: 8 נייס ^^ נעליים: 7 אחלה ^^ אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'): לא רואה משו מיוחד >< פוזה: קצת מוזרה >< 6 שיער: איפה? התאמת הצבעים: 8 סה"כ:7 וחצי

אוווו כמה שהם חמודים ../images/Emo99.gif

דני : חולצה: 7 XDDDDDDDD כמו החולצה של אבא שלי D: מכנס: 10ג'ינסססססס נעליים: 7 אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'): 10 - השעון כולכך יפה לו ^^ פוזה: 10 מגניבול שכמותו שיער: 10 יפה לו מתולתל! התאמת הצבעים: יש לו את זה
סה"כ: כולכך-כולכך מהמםםםם
דאגי חולצה: 7 היא קצת מפחידה אותי
מכנס: 10 נעליים: 9.5 אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'): 6 מזה המשקפי שמש האלה?! XDDDDDD פוזה: רציני מתמיד ^^ שיער: XDDDDDDDDDDD התאמת הצבעים: מעולה ^^ סה"כ: 9 השילוב של השער עם המשקפי שמש - אסון!
טום חולצה: 8 חהחה חננה שכמותך מכנס: ממ גם 8 נעליים: 10! אולסטאר
אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'): 3 מזה העניבה הזאת?! D: פוזה: 10 חמודון שיער: 9.5 התאמת הצבעים: ישנה סה"כ: 8 - טומי, מעניבה הרסה לך
הארי חולצה: 10 שקסית למדיי מכנס: 9 נעליים: 9 אדידס? אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'): 9 אחלה חגורה
פוזה: 10 על מי הוא הסתכל שמה? XDDDDDD שיער: 9 יפה לו קרחת התאמת הצבעים: 10 הכי יפה שיש! סה"כ: 9.5 מגניבון אחד

michalie XD

New member
אאניי../images/Emo196.gif

תתכוננו לחפירה.... דני: חולצה:6 מכנס: 10 נעליים: 7 אביזרים (חגורה,צמידים,שעון וכו'): 7 פוזה: 10 שיער: 10 התאמת הצבעים: 8
סה"כ: דנייייי דנייי דנייי!!! החולצה תזרוקק אותההה לפח כי אתה נראה כמו סבאא איתה וניראה כאילו יש לך כרס, המכנס תמשיךך ככה אני אוהבת את המכנסיים שלךךך, הנעליים מה הקשר חוםםם? מילא שחור אבל חום?! אני אדברר עם אוליביהה על זה!, השעוןןן איי איי יאייי תקנהה שעוןןן יותר קטן וחמודד לא ענק ולא יפה, אני מתה על הפוזות שלוו נכון שהוא דורשש נשיקהה נכוןן?! נכוןן!?!??!?!?, השיער אני פשוטט אוהבתת את השיערר שלוווו ואני לא רוצהה שיעשהה חלקק כי מתולתליישן הכי סקסי לוו
טום: חולצה: 8 וחצי מכנס: 10 נעליים: 10 אביזרים (חגורה,צמידים,שעון וכו'): צמיד: 7 עניבה3: פוזה: 10 שיער: 10 התאמת הצבעים: 10
סה"כ: טום טום טום ... מתלבש יפה מתאים צבעים רק שזה לא כל כך יפה ללכת נעליים +חולצה+מכנסיים אותו צבע מזל שהוא שם את העניבה ושהיו פסים בחולצה שלו שישברו את השחור, אני אוהבת את המכנסיים שלו ואת הנעליים שלו, הצמיד הוא חמוד העניבה גאד דאמט תורידד אותהה כברר טוםםםם היא לא יפהה לךךך תקלוטט!!!!. סליחה זה התפרץ לי. השיער שלו הוא שיער חמוד הוא רק צריך טיפה להאריך אותו קצת וזה יהיה מושלם. סה"כ של הסה"כ: טום הוא בנאדם שיודע להתאים צבעים ויודע להתלבש. הארי: חולצה: 6 מכנס: 10 נעליים: 10
אביזרים (חגורה,צמידים,שעון וכו'): 8 פוזה: 10 שיער: איןן שיעררררר התאמת הצבעים: 10
סה"כ: הארי הארי הארי מה כבר אפשר להגיד עליו? הכל אצלו כמעט זה 10!!! החולצהה הוא צריך להעיף בטיל לפח חולצה מכוערתת, המכנס שלו מהמם אני אוהבתת אתת המכנסיים שלו, נעליים אני פשוט התאהבתי בנעליים שלו הם כאלה יפותתת, אביזרים בקושי רואים אבל קלטתי והם די חמודים, פוזה פוזאיסט או לא?! הא? הא? הא? שיער.. בנאדםםם תאריךך את שיערך היקררר והיפהה כי אתהה פפשוטט מושלםם עם שיערר ארוךך יותר וגם נראה צעיר יותר, התאמת הצבעים שלו מושלמת!!! סה"כ של הסה"כ הארי... יש לךך טעםם באופנהה רק צריך לתקןן כמה דבריםם אחדיםם ואתה? מושלם! דאגי: חולצה: 8 מכנס: 9 נעליים: 10 אביזרים (חגורה,צמידים,שעון וכו'): 10 פוזה: 10 שיער: 10 התאמת הצבעים: 6
סה"כ: דאגי!!! מה זה?! החולצהה אני אוהבת רק בגלל שיש עליה גולגולתת, המכנס WTF? הצבעע מחריד אבל הסגנון של המכנסס אני אוהבתתת, נעליים התאהבתי בנעליים שלוו ושל הארי, אביזרים אני אוהבת את האבזרים שלו, פוזה יש לו פוזה של ילד קטן כזה תמים, השיער וואיי אני אוהבתת את השיערר שלווו ככה רק חבל שהוא הסתפררר, התאמת צבעים מה זה צריך להיות ההתאמה הזאת?! הבנתי בסדר כל אחד והטעם שלו אבל אפור וכתום?! טעוןן שיפור. סה"כ של הסה"כ דאגי בן אדםםם מושלםם שצריךך לתקןן פה ושםם את התאמת הצבעים וזהוו הוא מושלםםםםםםםםםםםםםם

michalie XD

New member
שכחתי לעשות סה"כ ../images/Emo122.gif

קיצור רשמתי הערות בסה"כ במקום הערותת אז אתןן כבר תבינווו אותי נכון?!
דני סה"כ: 58 טום סה"כ: 68 וחצי הארי סה"כ: 54 דאגי סה"כ: 63

loli kiss

New member
אני עונה ../images/Emo9.gif

אני חייבת להגיד שכולם נראים מעולהה פה
דני- חולצה: 10, מכל החולצות פיקניק שלו זאתי ממש מהממת ! מכנס: 10, הג'ינס האהוב
נעליים: 8 , אהבתי אבל יש לו יותר יפות חח אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'): שעון - 10, ג'קט- 10 פוזה: 10 , אהבתי
שיער: 8, יש קטעים שהוא מחליק וזה יותר יפה.. התאמת הצבעים: 9 סה"כ: 100000000000000000000 זה דני הוא תמיד מושלם 3> דאגי- חולצה: 9, הוורוד הזה מהמם לו אבל הציור מוזר P: מכנס: 10 נעליים:10 אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'): משקפי שמש- 10 , אני מתה על זה שהם תופסות לו ת'שיער, ואני מניחה שיש לו גם ת'מיליון צמידי בנות האלה - 10 כי זה מזה סקסי
פוזה: 9 שיער: 8, אני דווקא אהבתי ת'תקופה אבל הזיפים חסרים.. התאמת הצבעים: 10, דאגי מלך בזה. סה"כ: 10000000000000000000 אני מתה על הסטייל של דאגיש
טום- חולצה: 9 מכנס: 9, אחח טום עם סקיני
אבל למה באותו צבע של החולצה?! נעליים: 10 , האולסטאר הניצחיות חח אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'): מן חוט על היד - 1, כי לא נעים לתת 0 P: פוזה: 6, קצת נשי P: שיער: 8 התאמת הצבעים: 7, למה שחור עם שחור, למה!? :/ סה"כ: ממ.. 8, כי בכל זאת יש פה אולסטאר וסקיני D: הארי- חולצה: 9, אהבתי. מכנס: 10 ! מהממם עליו 3> נעליים: 10 אביזרים (חגורה , צמידים , שעון , וכו'): שרשרת- 10 פוזה: 10, למרות שהוא לא מסתכל למצלמה חח sexyness
שיער: איפה השיער!?
סתם סתם - 10 התאמת הצבעים: 10 סה"כ: 100000000000000000000 ממש אהבתי את איך שהוא לבוש פהה 3> סה"כ- הם מדהימולים פהההה
כרגיל.

למעלה