ברוכה השבה טוב לראותך....
P perrinat New member 8/4/04 #20 ../images/Emo2.gif../images/Emo103.gif מיכללללללללללללללללללל מה שלומך מה קורה מה חדש
Y yoooni New member 9/4/04 #24 טוף יש לנו זוכה... והיא לאה! שצדקה ראשונה ואמרה שהזיוף זה ריבוע מספר 1. בריבוע מספר אחד באמת זאת לא שאקירה אלא La sole עוד כמה דקות אני ישים פה את המשחקון הבא.
טוף יש לנו זוכה... והיא לאה! שצדקה ראשונה ואמרה שהזיוף זה ריבוע מספר 1. בריבוע מספר אחד באמת זאת לא שאקירה אלא La sole עוד כמה דקות אני ישים פה את המשחקון הבא.
P perrinat New member 9/4/04 #27 יפה יפה../images/Emo70.gif ../images/Emo49.gif לאה../images/Emo77.gif../images/Emo103.gif
Y yoooni New member 9/4/04 #28 קבלו ביטול המשחקון הבא יהייה מחר כי אין לי כח לריב עם המחשב הוא משגע אותי ואני צריך ללכת לישון יש לי בבוקר טיול מרגיז =\ בערב אני יעשה חדש. רינת וכולם, לילה טוב
קבלו ביטול המשחקון הבא יהייה מחר כי אין לי כח לריב עם המחשב הוא משגע אותי ואני צריך ללכת לישון יש לי בבוקר טיול מרגיז =\ בערב אני יעשה חדש. רינת וכולם, לילה טוב
P perrinat New member 9/4/04 #29 לילה טוב../images/Emo70.gif תהנה בטיול../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif ואתה יכול להכין לוח עם 4 ריבועים, לא צריך 9 [פחות עבודה ]
לילה טוב../images/Emo70.gif תהנה בטיול../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif ואתה יכול להכין לוח עם 4 ריבועים, לא צריך 9 [פחות עבודה ]
Y yoooni New member 9/4/04 #30 חחח לההה זה לא קשה כשאמרתי שאין לי כח לריב עם המחשב זה בגלל הוירוסים הנורטון לא רוצה לתקן לי וירוסים!
חחח לההה זה לא קשה כשאמרתי שאין לי כח לריב עם המחשב זה בגלל הוירוסים הנורטון לא רוצה לתקן לי וירוסים!
ס סשה25 New member 9/4/04 #32 תהנה בטיול! וזה בסדר גם המחשב שלי יש לו המון וירוסים עד שיפרמטו לי תמחשב שזה יהיה בעוד שנה שנתיים.. מה לעשות? אבא שלי עצלן... חחח
תהנה בטיול! וזה בסדר גם המחשב שלי יש לו המון וירוסים עד שיפרמטו לי תמחשב שזה יהיה בעוד שנה שנתיים.. מה לעשות? אבא שלי עצלן... חחח