נתח את העטיפה *פינה חדשה*

TheImpactBoy

New member
../images/Emo88.gif נתח את העטיפה *פינה חדשה*

בכל שבוע אשים עטיפה שונה של דיסק\סינגל\DVD, ואשאל כמה שאלות אשר יגרמו לכם קצת להסתכל ולחשוב למעבר "יא יפה!!". אתם מוזמנים להתפרע. והפעם נתחיל, עם: ה-דיסק, Mother Earth. 1. ממבט ראשון, מה היתה תגובתכם הראשונית? 2. האם יש קשר בין העטיפה לדיסק עצמו ותוכנו? 3. מה הכי משך את תצומת לבכם? 4. מה העטיפה באה להביע? 5. הייתם רוצים עטיפה שונה? ואם כן, כמו מה? 6. מבחינת מסחרית\יחצנית, האם העטיפה מושכת מאזינים? 7. דרג את העטיפה, מכוכב
ועד
כוכבים.

taroboy

New member
אמא אדמה!

. ממבט ראשון, מה היתה תגובתכם הראשונית? אני זוכר כשקניתי את האלבום,נורא התלהבתי מכל הקטע של הגלג המזלות מאחורי שארון 2. האם יש קשר בין העטיפה לדיסק עצמו ותוכנו? בהחלט,האלבום עוסק בהרמוניה שבין האדם לטבע שארון בעטיפה בדמות אמה אדמה,ויש עצים ברקע וזה..XP אה כן,הוא ירוק!~ 3. מה הכי משך את תצומת לבכם? הששמלה המגניבה של שארון,גלגל המזלות,ורשימת השירים מאחורה XP 4. מה העטיפה באה להביע? את כל הקטע הזה של הקשר בין האדם לטבע . 5. הייתם רוצים עטיפה שונה? ואם כן, כמו מה? לא. 6. מבחינת מסחרית\יחצנית, האם העטיפה מושכת מאזינים? ברור,היא מושלמת! 7. דרג את העטיפה, מ
עד 5 : ואני נותן!
.

אממ....

1. ממבט ראשון, מה היתה תגובתכם הראשונית? מה קרה לשיער שלה?!?!?! 2. האם יש קשר בין העטיפה לדיסק עצמו ותוכנו?אממ... בערך.. כי הרקע ירוק..
3. מה הכי משך את תצומת לבכם?השיער של שארון 4. מה העטיפה באה להביע?טבע?.. 5. הייתם רוצים עטיפה שונה? ואם כן, כמו מה? לא.. 6. מבחינת מסחרית\יחצנית, האם העטיפה מושכת מאזינים? אני מניחה.. 7. דרג את העטיפה, מכוכב ועד כוכבים.

Liquid Dreams

New member
~~~~>>

1. ממבט ראשון, מה היתה תגובתכם הראשונית? "איכס מה זאת הפאה הזאת?" 2. האם יש קשר בין העטיפה לדיסק עצמו ותוכנו? אממ העצים כן0.0 3. מה הכי משך את תצומת לבכם? [תשומת*!!!!11] הכנפייםD: 4. מה העטיפה באה להביע? אין לי מושג 5. הייתם רוצים עטיפה שונה? ואם כן, כמו מה? אממ כל דבר יהיה יותר טוב מהפאה המוזרה שתקעו לה0.0 6. מבחינת מסחרית\יחצנית, האם העטיפה מושכת מאזינים? לא יודעת 7. דרג את העטיפה: 2 כוכבים וחציP:

תתחדש על הפינה=]

1. ממבט ראשון, מה היתה תגובתכם הראשונית? "וואו זה ממש יפה, אבל שרון דומה לפודל" 2. האם יש קשר בין העטיפה לדיסק עצמו ותוכנו? הממ מן הסתם >< שרון היא אמא אדמה
(לא רק בעטיפה הזאת אם תשאלו אותי
) ובכללי היא נותנת מראש את ההרגשה שיש בשירים עצמם
3. מה הכי משך את תשומת לבכם? חח אני מניח ששרון
4. מה העטיפה באה להביע? אני לא ממש חושב שיש לה איזו משמעות נסתרת..
5. הייתם רוצים עטיפה שונה? ואם כן, כמו מה? לא ממש. העטיפה הזאת ממש אחלה. 6. מבחינת מסחרית\יחצנית, האם העטיפה מושכת מאזינים? אני מניח.. 7. דרג את העטיפה, מכוכב ועד כוכבים
ד"א, מה עם הסיכום השבועי/חודשי/שנתי? לא היה כבר הרבה זמן..

TheImpactBoy

New member
איזה דיסק ../images/Emo99.gif

1. ממבט ראשון, מה היתה תגובתכם הראשונית? וואו. מעניין מה יש בפנים. 2. האם יש קשר בין העטיפה לדיסק עצמו ותוכנו? כן, אני מניח, שארון היא הזמרת, שמציגה עצמה כאמא אדמה היוצאת מין הטבע... (היער). 3. מה הכי משך את תצומת לבכם? הפוזה שלה והמבט המרתק הזה... 4. מה העטיפה באה להביע? את האור שאמא אדמה יצרה (העולם). 5. הייתם רוצים עטיפה שונה? ואם כן, כמו מה? לא. למרות שאהבתי מאוד גם את הגרסה הכתומה\צהובה. 6. מבחינת מסחרית\יחצנית, האם העטיפה מושכת מאזינים? לדעתי כן! זה צועק "לא מיינסטרים" ולדעת שזה דיסק מטאל, בכלל מביא חשק. 7. דרג את העטיפה, מכוכב ועד כוכבים.
.

chyio

New member
../images/Emo34.gif

1. ממבט ראשון, מה היתה תגובתכם הראשונית? "זאת שארון?O_O" 2. האם יש קשר בין העטיפה לדיסק עצמו ותוכנו?בטח, כמו שתום אמר ס: 3. מה הכי משך את תצומת לבכם? השיער שלה םם" 4. מה העטיפה באה להביע? את התוכן של האלבום? 5. הייתם רוצים עטיפה שונה? ואם כן, כמו מה? לאO: 6. מבחינת מסחרית\יחצנית, האם העטיפה מושכת מאזינים? בטח 7. דרג את העטיפה, מכוכב ועד כוכבים. 4 כוכבים. בגלל השיער שלה.

מה אתה מעתיק P: (סתם../images/Emo140.gif)

1. ממבט ראשון, מה היתה תגובתכם הראשונית? "מה זו הפאה הזו?!#%^" 2. האם יש קשר בין העטיפה לדיסק עצמו ותוכנו? אני מניחה שהתלבושת של שארון אמורה לגרום לה להיראות כמו אמא אדמה
והקשקושים ברגע, עם גלגל המזלות, והעצים ברקע, וזה שזה ירוק... הכל מתאים כזה XP 3. מה הכי משך את תשומת לבכם? הפאה
4. מה העטיפה באה להביע? לא יודעת D: 5. הייתם רוצים עטיפה שונה? ואם כן, כמו מה? אממ אותה עטיפה, להחליף את הפאה! XD 6. מבחינת מסחרית\יחצנית, האם העטיפה מושכת מאזינים? ממ... אנשים שאוהבים דברים מיוחדים כאלה או אוהבי אסטרולוגיה (למרות שקשה לראות במבט ראשון את גלגל המזלות ברקע) יכולים לראות את זה ולהתעניין... 7. דרג את העטיפה, מכוכב
ועד
כוכבים.
(זה לא 5 בגלל הפאה!
)

אזירפאל

New member
אני היחיד שאוהב את הפיאה? ../images/Emo12.gif

כלומר, עזבו שהיא לא מחמיאה, אבל בתקופה הזו ווית'ין לא ממש היו בקטע של מיסחור וכאלה, והיא מתאימה לאלבום.

אני דווקא חושב ההפך..

שים לב גם שרוב התגובות הראשוניות של חברי הפורום, היו על הפאה.. זה דבר שדווקא כן מושך את העין.

אזירפאל

New member
התכוונתי שפאה לא מחמיאה מושכת לקנות פחות

מלתמונה של כוסית חצי עירומה.

למעלה