נתח את העטיפה *פינה חדשה*

Liquid Dreams

New member
אני זוכרת את זה עוד מלפני הקומונהD:

האהאהא לכם אנשים ראיתי לפני כולםD:

Liquid Dreams

New member
רגערגערגע!

אז אתה טוען שווית'ין שמו לה פאה מכוערת דווקא כדי להראות שהם לא ממסוחרים? פאק תפסיקו עם התיאוריות הטיפשיות האלה על המסחור>________________________<

Amir Noy

New member
../images/Emo45.gif

אה...ו By The Way אני חייב לך התנצלות... The Open Door של אוונ אלבום ענק
אין לי מושג למה בהתחלה הסתכלתי עליו באין לא יפה...
אולי בגלל הקליפ של call me when you're sober

Amir Noy

New member
זה פיאה?!!!!!

עד עכשיו תמיד חשבתי שזה השיער האמיתי שהיה לה פעם

../images/Emo54.gif

1. ממבט ראשון, מה היתה תגובתכם הראשונית? אמאלה מזה השיער הזה?? למה שרון הלכה למספרת פודלים?! 2. האם יש קשר בין העטיפה לדיסק עצמו ותוכנו? כן, כי זה קשור לשיר ME 3. מה הכי משך את תצומת לבכם? הכנפיים והגלגל מזלות 4. מה העטיפה באה להביע? ששרון היא כאילו אימא אדמה, ויש עצים והכל ירוק >< 5. הייתם רוצים עטיפה שונה? ואם כן, כמו מה? לא, למרות שהיה אפשר להפטר מהפאה(?) המפחידה הזאת S= 6. מבחינת מסחרית\יחצנית, האם העטיפה מושכת מאזינים? כן!!! רואים את הפאה למרחקים 7. דרג את העטיפה, מכוכב ועד כוכבים.
- 4 רק בגלל הפאה המחרידה

אזירפאל

New member
מחר היסטוריה ../images/Emo7.gif

1. ממבט ראשון, מה היתה תגובתכם הראשונית? האמת היא שאני ממש לא זוכר.
בכל מקרה ראיתי את העטיפה לפני שבכלל הכרתי את הלהקה אז אני לא חושב שזה הזיז לי במיוחד. 2. האם יש קשר בין העטיפה לדיסק עצמו ותוכנו? בהחלט - שרון שלכאורה מייצגת את אמא אדמה, עם מבט וחזות אימהיים וכנפיים שמשוות לה מראה עיליאי שכזה. גם העצים וגלגל המזלות, מרמזים על חלק מהתוכן שבאלבום, כמו שתום אמר, על ההרמוניה שבין האדם לטבע וכמובן שהכל מתחיל ומסתיים באמא אדמה - "The Earth is our mother, she gives and she takes. She puts us to sleep, and in her light we'll awake". כמובן שזה קשור גם להשקפה הנוצרית (יש הרבה תמונות של שרון בהן היא עונדת שרשרת עם צלב). 3. מה הכי משך את תצומת לבכם? בכל זאת מראה קצת לא רגיל. 4. מה העטיפה באה להביע? ראו שאלה 2.
5. הייתם רוצים עטיפה שונה? ואם כן, כמו מה? לא, אני חושב שזו עטיפה טובה. 6. מבחינת מסחרית\יחצנית, האם העטיפה מושכת מאזינים? הממ, תלוי מי קהל היעד. בואו נגיד שאישה עם פיאה מוזרה ובכלל לא חשופה עם מבט אימהי שכזה, לא ממש תמשוך מיוחמים למיניהם.
יש פה גישה של לספר סיפור וזהו. 7. דרג את העטיפה, מכוכב ועד כוכבים.

בהצלחה!

כתבת משהו על השקפה נוצרית ותמונות ששארון עונדת צלבים, אז יש גם צלבים על העטיפה P:

עונה D:::

1. ממבט ראשון, מה היתה תגובתכם הראשונית? לשארון ממש לא מתאים שיער מתולתל
2. האם יש קשר בין העטיפה לדיסק עצמו ותוכנו? כן, שארון היא כאילו אמא אדמה וזה P: 3. מה הכי משך את תצומת לבכם? הפיאה המחרידה של שארון אבל גם הרקע המגניב *.* 4. מה העטיפה באה להביע? "אני אמא אדמה וקנו את הדיסק הזה או שאני אכנס באמאמא ש'כם?!$@#%@ "
5. הייתם רוצים עטיפה שונה? ואם כן, כמו מה? הייתי מעדיף שהיא תוריד את הפיאהXD 6. מבחינת מסחרית\יחצנית, האם העטיפה מושכת מאזינים? דווקא לדעתי היא מושכת היא שארון נראית מפתה כזה
7. דרג את העטיפה, מכוכב ועד כוכבים.
למרות הפיאה הנוראיתXD

TheImpactBoy

New member
וכמובן, ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifקרידיט לעידן היקר../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הינה אמרתי. נרגענו?

דווקא הוא משרה אווירה סרקסטית מאשר חיובית.

לדוגמא: "הכלב שלי מת היום
" מתאים בצורה נפלאה, הלא כך?D: ~מפגר בשעות לילה מאוחרות~

למעלה