סדר בבאלגן

crazysapir

New member
../images/Emo88.gifסדר בבאלגן../images/Emo88.gif

אוקי מכיוון שעדיין לא נקבע.. וכדי שיהיה פה סדר. אני כותבת פה את כל הפינות שתכתבתם+הממנהל של כל פינה. וכל מי שכתוב פה... שיכתוב את השם של הפינה שלו-ואיזה יום הוא בחר לעשות אותה. וככה זה יהיה ...כל שבוע הוא יעשה את הפינה שלו, ואם הוא לא יזכור אני יזכיר לו:p (בתקווה שאנוכי תזכור) טוב..וו... ממ אם למשהי יש עוד רעיון לפינה ,לא לכתוב פה שתכתוב לי במסן: [email protected] או שתשלח לי במסר^^ אבל כדי שזה יהיה מסודר רק תכתבו פה את היום שבחרתם!(פלי שטויות ) ב בסוף תעשו נצל"שים אם תרצו:) נ.ב יכול להיות שטעיתי במנהלים של כל פינה -תודה- טוב דברתי מספיק: ואלה הם הפינות 1.דובב את התמונה\dirrty look 2.ביכום שבועי=שהוא במוצ"ש\ 3has3 3.הקורבן\lovebill 4.היצירה השבועית\ rock n roll doll 5.זהה את השיר\תמר קאוליץ 6.ראש בראש\ rukia nik 7.טוקיוטוב\ 8.טופ15\ דורין 245 מה אחרי 9.פינת הבקשות\ never had a nick 10.שיר טוקיו הוטל\דניאליאלי (לא ידעתי איך את קוראת לפינה^__^ 11.פינות מנהלתיות(שזה פעם בחודש)\ x slider טוב תבחרו לכם יום:)(אפשר כמה פינות ביום כי יש לנו הרבה פינות)

crazysapir

New member
ונא לא לכתוב:

לי לא משנה..תבחרו יום בלה בלה בלה.. פשוט תכתבו יום

3has3

New member
../images/Emo69.gif אני העברתי את הסיכום השבועי

לנועה
וטוקיו יוטיוב זה אני ונועה XDDDD וזה בשישי

n o m u s h

New member
מה לנועה?

איזה? O: הא וכן אנחנו עושות את טוקיוטיוב ביום שישי. :]

crazysapir

New member
כנסי לפה אני יסביר לך:)

נצל"ש=(זה ראשי תיבותל..)ניצול שירשור. נגיד אז אם התחלתי שירשור ז"א הודעה חדשה..אז משהי באמצע כותבת נצל"ש...ואז בהודעה היא כוצתבת משהו שלא שור להודעה שהיא מגיבה עליה.. היא מנצלת את השירשור,במקום לפתוח הודעה חדשה. למה עושים את זה<?(למה עושים נצל"ש,ב במקום פשוט לפתוח הודעה חדשה)? זה בגלל שהנצל"ש ממיועד לדברים יותר קטנים,שלא מתאימים להודעה ראשית.. ממממ מקווה שהבנת^__^

אוקיי תודה רבה 3>

מה השירים הכי יפים של טוקיו הוטל לדעתך ? פשוט שמעתי רק שיר אחד ונסכנתי בשביל לראות איזה עוד יש אבל אין לי כוח לקרואט את כל ההודעות פה בשביל לחפש שמות של שירים.. P:

3has3

New member
../images/Emo69.gif צפוי DDD:

תשמיעי את שראיי DDDD: אני מתה על השיר הזה XDD

Ich liebe T H

New member
תשמעי את-

Tokio Hotel - Ich bin nich ich Tokio Hotel - 2007 - Room 483 - 10 - Final day Tokio_Hotel_-_Ready_Set_Go 01 Tokio Hotel - Ubers Ende Der Welt פייי יש להם מלא שיריםם יפיםםם:]] תפשפשיייי ותמצאייי

leraax

New member
אני ותמר ביחד D:

אנחנו עושות ביחד את "זהה את השיר"! כל יום רביעי ^^ 3>

למעלה