חחח אני ונועה המצאנו את טוקיוטיוב DDDDD:
N Never Had a Nick New member 30/7/07 #14 אממ אני אפתח את "פינת הבקשות" כל יום חמישי כל הכבוד על הסידור!!
C crazysapir New member 31/7/07 #23 ממ בגלל כדי שהפורום יהיה מסודר יותר ויפה יותר><(אבל באמת) וכל יום תיהיה פינה... בקיצור שיהיה כמו צריך, כי ככה זה בפורום... ממ אני מקווה שזה לא מפריע לך^^ ממ..טוב איך שאת רוצה אבך בבקשה בבקשה תשתדלי לעשות את זה ביום שני??
ממ בגלל כדי שהפורום יהיה מסודר יותר ויפה יותר><(אבל באמת) וכל יום תיהיה פינה... בקיצור שיהיה כמו צריך, כי ככה זה בפורום... ממ אני מקווה שזה לא מפריע לך^^ ממ..טוב איך שאת רוצה אבך בבקשה בבקשה תשתדלי לעשות את זה ביום שני??
K keren eckshtein New member 30/7/07 #20 אז בסוף לא נעשה את הפינה הגרמנית ../images/Emo35.gif חחחחחחחחחחחחחח
N never cry New member 31/7/07 #24 אפשר לעשות את הפינה זה רעיון טוב אפשר לעשות את זה לפי נושאים כיאלו שבוע אחד מילים בסיסיות משפחה נימוסין משפטים חשובים קללות וכו'.. זה יכול להיות ממש נחמד..
אפשר לעשות את הפינה זה רעיון טוב אפשר לעשות את זה לפי נושאים כיאלו שבוע אחד מילים בסיסיות משפחה נימוסין משפטים חשובים קללות וכו'.. זה יכול להיות ממש נחמד..
R Rukia nik New member 31/7/07 #27 אממ..../images/Emo3.gif הפינה שלי תיהיה כל שבוע ביום שלישי, בסדר? אבל השבוע הזה לא, אני אתחיל משבוע הבא D:
אממ..../images/Emo3.gif הפינה שלי תיהיה כל שבוע ביום שלישי, בסדר? אבל השבוע הזה לא, אני אתחיל משבוע הבא D:
R Rukia nik New member 1/8/07 #36 אהאה! ../images/Emo45.gif סתם אמרתי יום שלישי, כי לא אכפת לי לעשות בו, אבל בעיקרון כל יום מתאים לי~
T tissue New member 31/7/07 #31 אבלאבלאבל יש לי את הפינה של טוקיו הוטל - חדשות עידכונים ותמונות - כל יום שבת !! למה זה לא כתוב? וחנה - דברי איתי דחוף במסן D:
אבלאבלאבל יש לי את הפינה של טוקיו הוטל - חדשות עידכונים ותמונות - כל יום שבת !! למה זה לא כתוב? וחנה - דברי איתי דחוף במסן D:
C crazysapir New member 31/7/07 #33 צטערת לא ראיתי את ההודעה שלך איפה שכולם כתבו איזה פינה אם רוצים.. --מתנצלת ---