אני לא ממש עורכת בהגדרתי המקצועית,
פשוט קראתי המון המון ספרים בחיי (הצעירים יותר), פיתחתי רמת עברית מצויינת ונדירה, פיתחתי חוש למילים ומשמעויותיהן, וכנראה שיש גם איזה כשרון מוסיקלי והכל יחד מצטרף לדבר שגיליתי שאני עושה בקלות ממש מהשרוול. גיליתי את זה בפורום כתיבה שהשתתפתי בו מספר שנים ברציפות. גיליתי שאני נמשכת לערוך לאנשים את הטקסטים שלהם, שזה בוער בעצמותי, ומעבר לזה אני מזל בתולה יסודי ומעצבן, כך שאת יכולה לסמוך ששום טעות לא תיעלם מעיני, ושום בעיה לא תחמוק שם בלי שאראה אותה. אפילו לא אות. גם כשאני כותבת , אני עושה הגהה פעמים רבות, גם לשונית וגם תוכנית, ובכל פעם יוצאת גרסה קצת אחרת,מהודקת קצת יותר,(אני די מאמינה במינימליזם ומילים מיותרות שמסרבלות את הקריאה לא עושות לי את זה.). בכל פעם העיניים הקוראות שלי משתנות לעומק חדש. זה מענין. אשלח לך סיפור קצר שלי לדוגמה. משהו שאני גאה בו. ומעבר לכך, אני מעריצה את הסופרת אנה גאוולדה. חפשי ספרים שלה. מאוד אהבתי.אחד הסגנונות שמרתק אותי מאוד לקרוא. והיא קריאה בצורה בלתי רגילה (אני מאמינה בטקסטים שמתקשרים עם הקוראים, ובכותב שכותב לא רק למען עצמו כדי לפרוק משהו בעמדת שידור אלא למען הקורא, כמו ריקוד משותף). אהבת? ואל תדאגי, אערוך לך מה שתרצי בכיף בלי שום בארטר. זה תחביב שלי. ואני חייבת ללמוד להתמודד עם הערמות בביתי (ובתוכי).
נכון? אם יש לך רעיון איך להתמודד נפשית עם סידור הבית שהתהפך לי, אני ממש אשמח לשמוע. איך לעבוד על עצמי בעיניים ולשכנע את עצמי שזה הדבר הכי נפלא בעולם, לעזוב את המחשב, להפסיק לחפש תירוצים שקר לי עכשיו, וכו. שנה זה מספיק כדי להתאושש, להתעשת ולהתחיל לעשות מעשה ולסדר את החיים ואת הבית כמו שצריך. אפילו אם הוא שכור כרגע. חברתנו הפיקסלרית כבר הודיעה לי חגיגית שאם היא תכתוב משהו , אני היחידה שהיא תתן לה לערוך את זה
לקחתי את זה כמחמאה מההפטרה ממש. יש לי את המייל שלך? יש לך את שלי? כתבי מייל ואשלח לך סיפורון קצר (שיחשוף אותי פלאים, חחחח, אמאלה.)