סקר חברים-אשמח אם תשתתפו

noa555555

New member
אני אנסה הכל, כדי להעיר אותי.

זה אגב לא רק בענין הזה. יש לי אהבה לדחות דברים לאחר כך .אהבה זו לא המילה הנכונה בכלל, בעצם. נטיה מעצבנת ומולדת מילדות. להנות כאן ועכשיו וכל השאר יחכה. ולא יעזור כמה שאני אומרת לעצמי פתגמים יפים כמו: מי שבישל בערב שבת יאכל בשבת. לך אל נמלה עצל ראה דרכיה ושוב בצל. אבל הדבר המדהים הוא שאם אני אוהבת משהו, אני מאוד מאוד לא עצלנית. זה מוזר. אני צריכה איכשהו להתאהב בנקיון הזה. אינ ממש אוהבת שמסודר ונקי. אולי זו הנטיה של לפרפקציוניזם שמדברת. הכל או כלום. אין כלום באמצע. וזה לא טוב השחור לבן הזה, כי לעולם לא אגיע לשם.

../images/Emo24.gif

עלית לבדך על דפוס התנהגותך
השאלה האם הדפוס הזה באמת קשה לך אתו. שינוי מתחיל מהנקודה שבאמת רוצים בשינוי. כמוך לא מאמינה במנטרות שאינן מחוברות לנשמה מבפנים.

noa555555

New member
כן, זה לא נעים לחיות בבלגן.

ואת השינוי אני רוצה. השאלה למה הרצון לא מצליח להזיז אותי מהקפאון. אם לא הייתי רוצה כל הבעיה לא היתה קיימת.

noa555555

New member
בשבילי ובשביל הבנות, ולמען שפיות הנפש.

והרגיעה והנעימות שזה יוסיף לחיים של כולנו בבית.

הבנתי ../images/Emo24.gif

אבל...אני לא יכולה להתמודד כאן עם כל הפנטזיות שלך
אז בחרתי בשבילך...לצאת לפנסיה. אלו...היית באמת רוצה, לא היית יכולה לממש? רמז...יש לי כמה רעיונות... נמשיך שנגיד שיצאת לפנסיה... יום ראשון בבוקר...מה הפנטזיה הכי גדולה שלך לעשות היום? תרגיעי כבר עם כוח המשיכה, מכירה את האנרגיות שלך בגיל שנתיים לא היו לי אותם

לו יהי.....

הדבר הראשון............. לוקחת כסא נוח הולכת לשבת בים מול הגלים ככה ביום הראשון ביום השני אותו דבר , רק מגדילה את טווח השעות ביום השלישי כנ"ל ברביעי אין מה לדבר אני שם עד הערב ונראה לי ששם יסתיים לי השבוע הראשון עכשף את בטח רוצה לדעת מי אני אעשה בשבוע השני

noa555555

New member
הנה, מכתב הפרידה של גבריאל גרסיה מרקס:

מסמך מדהים בעיני. תקראו. http://www.dex.co.il/view.php?t=71923

חחחחחחחח../images/Emo6.gif

בכל עת שאיזה אושיה מעצבנת יוצאת אצלנו לפנסיה אני נותנת לה דף עם המכתב הזה של גרסייה מה יש? שיישב לה על המצפון

TALf2007

New member
שוקולד יקרה!

את אחרי החמש דקות הראשונות ביום הראשון בים מאשפזת עצמך באברבנל!!!
אבל אני בטוחה שתמצאי משהוא יותר טוב לעשות אז תחשבי על זה ככה - קחי לך כל שבוע יום חופשי ותעשי משהוא כיפי שתיככנת לפנסיה.
מצטערת אין לי 100 דברים שאני רוצה לעשות אולי 10 וגם לגבי זה אני לא בטוחה אולי שניים שלושה וגם הם בגלל שהחצי לא מוכן לטוס
והכול בגלל שאני לא יכולה לדחות סיפוקים
ולא תמיד זה הכי בריא
... נוש בואי אלי ואני אסביר לך איך מוציאים מן הדמיון
אל הפועל
ומה שאני אחסיר ישלים החצי בלי להתבלבל
. יום טוב לכולם ושיבוא הסכם הפסקת הלחימה מהר וגילעד שליט יחזור הביתה! טל

../images/Emo140.gifאיך מוצאים מהדימיון אל הפועל...

אחרי גירושין שני בעלים 3 כלבים בניית בית עבודה מהבוקר עד הלילה עבודה מיום אחרי שהשתחררתי מהצבא לימודים כל החיים התנדבות ועזרה לזולת ועוד כמה וכמה דברים... תאמיני לי שאני יודעת ויכולה ללמד איך להוציא מהדימיון אל הפועל
העניין הוא שהסקר הנ"ל לא היה תרגיל וגם לא מבחן ובטח בטח לא בדיקת רמת האושר של כל אחד. בסה"כ רציתי לשמוע את חוות דעתכם והשקפת עולמכם בנוגע ל-100 רצונות לפני המוות. ואין ספק שכל אחד הגיב בצורה אחרת כראות עיניו וזה מעניין לשמוע, לקרוא ולדעת עוד על אנשים על המחשבות והרצונות שלהם ועל השקפת עולמם ואין ספק שככה אנחנו לומדים עוד אחד על השני

TALf2007

New member
מכירה את המשפט הידוע-

"לפני מותי הצטערתי על כל מה שלא עשיתי..." גם אצלי רשינת העשיתי ממלאת שתי תקופות חיים ואני רק בת 30, גיסתי צועקת עלי להרגע קצת אבל אני לא ממש מקשיבה. ואגב הבנתי את מטרת הסקר והגבתי בדיוק בהתאם לאמונות שלי! אני מניחה שלכל אחד יש מיליון רצונות לפני המוות שלו אבל יש לו זמן לעשות רשימה רק כאשר הוא יתישב לחשוב על כך. בוקר טוב, טל

נ.ב.הדגש בסקר היה על החלומות,רצונות והשאיפות

פשוט לא היתה דרך יותר טובה לנסח את המשפט הזה: "האם יש לך 100 דברים שהיית רוצה להגשים בטרם תעבור לעולם הבא" כגון לפגוש אנשים מיוחדים,להגשים חלומות,לבקר במקומות מיוחדים, ללמוד דברים ועוד... העניין הוא שכולם בחרו לקחת את זה לשלילה ולשים דגש על המוות ולא על הרצונות והחלומות, למרות שהדגשתי כמה פעמים בסקר את עניין החלומות והשאיפות...

למעלה