עידן התמימות?? כן בטח.

נועלה 123

New member
../images/Emo88.gifעידן התמימות?? כן בטח.../images/Emo88.gif

"למרות התדמית הפרועה שיש ללהקת גרין דיי, הם מוכיחים שיש להם גם צד רגיש יותר. בהופעה שנערכה לפני כמה ימים הם הקדישו את השיר החדש שלהם לנפגעי פעולות הטרור בלונדון, בילי ג'ו ארמסטרונג מהלהקה אמר שהשיר מוקדש לכל התמימים שנפגעו וקרא לכולם להיות חזקים וביחד כולם יראו למחבלים שאי אפשר לפגוע בהם". אוקיי, דבר ראשון: What The FUCK? סליחה, אבל מה הקטע הזה, שכולם נהיו כל כך רגישים?? יש כמה שאני בטוחה שישלחו לי מסרי נאצה, אבל.. אממ.. זה ממש ממש לא הקטע של גרין דיי.. נכון?? נכון?? שרשרו תגובותיכם. וכן, אם עדיין לא הבנתם, זהו שירשור דיון.

נועלה 123

New member
הקטע נלקח מתוך מעריב לנוער של השבוע

ויאיי היה גם פוסטר חביב ביותר של גרין דיי...

talitook

New member
אני מחר קונה את

המעריב לנוער הזה בשביל הפוסטר, מישהו מוכן לספר לי מה יש על השער בשביל שאני אדע מה לקנות???

helenas

New member
מה את לא שמעת?

יום הדין מגיע...אז כדאיי להיות נחמדים.... אין לי מושג מה קורה לכולם אבל זה לא כזה נורא..גרין דיי גם תרמו את התמלוגים שלהם לנפגעי הצונאמי,באמת רגישים?או סתם חלטורה? גילית עכשיו מאח שלי(אני לא יותעת בן כמה הוא אבל הוא עולה לכתה ו') שגרין דיי הם מאוד מגניבים...הוא אפילו ניסה ללמוד את המילים של בסקט קייס....

נועלה 123

New member
הגיוני שא"א הוא מגניב,

אבל מאיפה אנשים מכירים את הסקט קייס??
טוב, אני אנחש שזה קרה בגלל דה פאקינג ווישליסט של MTV.

helenas

New member
אח שלי יודע בגלל שאני שמתי לו

כשלא היה לי אינטרנט...והיום הורדתי לו קאזה והוא גילה והוא אמר"מה יש לי שירים של גרין דיי על המחשב?! הם מגניבים! הם זקנים נכון?" חחחח... והם פשוט מספרים אחד לשני על שירים...זה מעורר בי חלחלה..חחח

נועלה 123

New member
זקנים ועשירים.

בע. לא מזמן חזרתי למופע הארנבות של ד"ר קספר. מכירה?? פאנק-רוק משובח היישר מארץ הקודש.

sapirush1

New member
אחחח

מתי אח שלי יצא משיגעון רוני שיש לו עכשיו ויתחיל לשמוע קצת מוזיקה טובה

הו, כע נכון

אבל שהפלייליסט שלו זה: -באסקט קייס -המה קשור האלה בע -אמריקן אידיוט -סאבלימינל -כל הראפ הישראלי הזה או ווטאבר זה יותר גרוע מרוני, חח הוא פקאץ כזה. אה ואתמול הוא בא אלי ביציאה "מישל נכון באסקט קייס ובולוורד אוף ברוקן דרימס (לא שהוא יודע להגיד את זה בכלל) זה השירים הכי יפים של גרין דיי?"

נועלה 123

New member
XDDDDDDDDDDDDDDD

בטח הכי יפים. אם אתה שומע רוני!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD קרע אותי אח שלך... חעחעחעחעחעחעח

למעלה