עידן התמימות?? כן בטח.

ADCMAN

New member
בטח שזה הקטע שלהם

להיות אנטי-אמריקניזם(מצחיק כי אני עכשיו שומע את השיר FRANCO UMAMRICAN, מקריות של ממש) זה גם להיות אנטי טרוריזם וזין על אמריקה, אני שונא אותה

י5דה רעה

New member
.....

אני בטוחה שזה נכון... כי כאילו יש להם לב והם קולטים שהמחבלים האלה מניאקים.. והם יודעים שמוות מותיר הרבה אובדן אחריו(אולי רק בילי שאבא שלו מת כשהוא היה בן 10..) אבל זה לא שהם הפכו לאמא טרזה או משהו... הם כולה נגד המחבלים ותורמים לנפגעי הצונאמי-מה כאילו זה שהם להקת רוק אז הם צריכים להקים מאפיה אם בן-לאדן??-לא נראה לי...

clam

New member
כן

לפני שהוא הקים את גרין דיי הוא היה חבר בארגון ניאו נאצי

נצל"ש על נצל"ש

המלצות ללהקות פאנק פופ וגם פאנק רוק אבל נראה לי שאני יותר יתחבר לפאנק פופ אבל לא משנה בבקשה לא להקות ישראליות
תודה.

י5דה רעה

New member
בקשר לזה שבילי אנטישמי...

שמעו-תמיד שואלים על כל מיני אומנים אהובים אם הם אנטישמיים-תעשו טובה-נראה לכם??? זה כולה בני אדם אז לא נראה לי שאכפת להם.. סך הכל כל עוד אנחנו לא עושים פיגועים באמריקה אז לא יהיה לו ממש אכפת... אני מדברת עכשיו בכלל בכלליות על כל האומנים מחו"ל-לא נראה לי שאכפת מכל הקטע של העמים...כל עוד אנחנו לא עושים רע להם אז אין על מה לשנוא אותנו.. ובכלל נראה לי שהקטע הזה שפעם פרסמו בראש1 על זה ששאקירה אנטישמית-זה טריק עיתונאי לרכילות...ואם אני לא טועה אז אחר כך הם פרסמו משהו שזה לא נכון.. כוס'עמק-די לשאול את השאלה המפגרת הזאת למה כי ברוב המקרים התשובה אליה תהיה-לא!!(אלא אם כן אתם מעריצים מחבלים או נאצים..) טוב זהו-אין לי יותר מה להגיד.. אהה וחוץ מזה-לא נראה לי שמישהו יודע..כי אף פעם לא שמעתי אם שאלו את בילי אם הוא אנטישמי(וגם לא נראה לי ששאלו אף אחד על זה..)

י5דה רעה

New member
אוי סורי...

אבל איך בדיוק הייתי אמורה להגיב להודעה הקודמת??-טוב שיהיה... לא נורא-תפתח על זה הודעה חדשה וזהו...

sapirush1

New member
תראי

בהתחשב בעבודה שעשיתי לפני שנתיים על השואה וסיכמתי מלא על האנטישמיות אז זה לא עניין של אם עשינו להם משהו אנטישמים הם אנשים דפוקים בשכל ששונאים את היהודים סתם בגלל שהם יהודים! שה מין קטע של עיקרון כזה כי בעבר היו מאשימים את היהודים בכל דבר שקורה

sapirush1

New member
בקשר ללהקות

את בטח מכירה חלק: All-American Rejects American Hi-Fi Blink 182 Fall Out Boy Funeral For A Friend Good Charlotte Goo Goo Dolls - נראה לי שהם פאנק.. My Chemical Romance New Found Glory Relient K Simple Plan Sugarcult Sum 41 The Used Yellowcard ואחרון דווקא בגלל שביקשת לא ישראליות אבל בעיקרון הם לא שרים בעברית והם מעולים: Useless ID

®NuLy®

New member
בערך...

פסטיבל בשקל
אבל הייתה להם אחלה הופעה. הכרתי אותם רק מלפני כמה חודשים. חרשתי על הדיסק החדש שלהם. בקרוב אני אקנה אחד יותר ישן

sapirush1

New member
גם טוב..

אני הייתי לא ממזמן בקולטורה יש להם הופעות ממש שוות!

למעלה