על הכוונת

NanuLita

New member
../images/Emo88.gifעל הכוונת../images/Emo59.gif

אוקיי אז בסבב הראשון של המשחק אתן\ם רשיים להפציץ את.....
המנהלת החמודולה שלנו ליאתיייי >Redemption Song אז קדימה תתחילו להתעלל
(ומי שעדין לא שלח לי מסר ורוצה להשתתף מוזמן לעשות זאת עכשיו)

NanuLita

New member
אהמ האמ

אתה מעריץ מישהו? (חוץ ממוקי וורד
) קנית תיק להצפר ?
את אוהבת את השם שלך? ארטיק לימון או ארטיק תות? (של פלדמן כמובן

Redemption Song

New member
עונה../images/Emo3.gif

אתה מעריץ מישהו (חוץ ממוקי וורד)? אתה? מה זה אתה? אני בת עד כמה שידוע לי
ולא.. קנית תיק לבצפר? לא, יש לי משנה שעברה. את אוהבת את השם שלך? מסתדרת איתו יפה
ארטיק לימון או ארטיק תות (של פלדמן כמובן)? לא טעמתי אף פעם גלידת פלדמן אבל לימון

ליאת../images/Emo99.gif

האם את מתחברת לדמות של דריה? איך היה הראיון שעשו לך במשרדים של תפוז, כדי לפתוח את הפורום? איזה שחקנים (חוץ מורד
) את אוהבת? מה הן הסדרות האהובות עלייך? איזה צבע את אוהבת? את מוכנה כבר (נפשית ופיזית
) לחזרה ללימודים? בא לך לעשות מפגש פורום? פגשת פעם את ורד? אממ... אני לא מצליחה לחשוב על עוד שאלות כרגע... מקסימיום אני אוסיף אח"כ

Redemption Song

New member
אסתי../images/Emo99.gif

האם את מתחברת לדמות של דריה? יש רגעים ויש רגעים.. איך היה הראיון שעשו לך במשרדים של תפוז, כדי לפתוח את הפורום? היה ממש נחמד. איזה שחקנים (חוץ מורד) את אוהבת? נתי רביץ
, ליאור אשכנזי
.. מה הן הסדרות האהובות עלייך? חברים, מתחילות מחדש, האלופה, ארתור.. איזה צבע את אוהבת? מממ.. אין צבע אחד. את מוכנה כבר (נפשית ופיזית ) לחזרה ללימודים? לא
בא לך לעשות מפגש פורום? כן, מאוד! פגשת פעם את ורד? עדיין לא

עדיב4

New member
גמאני רואה מתחילות מחדש ../images/Emo45.gif

וגם אני נושמת פיווווווו

mikmikonet

New member
היי ליאתי ../images/Emo23.gif

מה נשמע? מה דעתך על הדואט שיהיה למוקי ושלמה ארצי? את אוהבת את שלמה ארצי? כמה אחים יש לך? איזה צבע את אוהבת יותר- אדום או כחול? מה יותר נוח לך לנהל, את הקומונה או את הפורום? האם את מרגישה בחסרונה של דמות אדומה בפורומינו? איזה דיסק שמעת לאחרונה? היה יפה? מה את חושבת עלי?
את מתכוונת ללכת לחי בסרט? ושאלה אחרונה, מה הטלפון להזמין כרטיסים לחיבסרט? נו, מה לעשות, אף אחד לא ענה לי על זה

Redemption Song

New member
מיקמיק../images/Emo9.gif

מה נשמע? הכל מעולה. מה דעתך על הדואט שיהיה למוקי ושלמה ארצי? אממ, השיר עצמו עוד לא יצא אבל אני ממש שמחה על השיתוף פעולה. את אוהבת את שלמה ארצי? כן. כמה אחים יש לך? שניים, אח ואחות. איזה צבע את אוהבת יותר- אדום או כחול? כחול. מה יותר נוח לך לנהל, את הקומונה או את הפורום? אין כל כך הבדל.. אבל פורום יותר כיף. האם את מרגישה בחסרונה של דמות אדומה בפורומינו? חחחחח בקרוב
איזה דיסק שמעת לאחרונה? מוקי?
היה יפה? ברור. מה את חושבת עלי? שאת מדהימה
את מתכוונת ללכת לחי בסרט? מאוד רוצה, אבל הסיכויים נגדי.. ושאלה אחרונה, מה הטלפון להזמין כרטיסים לחיבסרט? *שניה*, טלפון לבירורים: בימים א-ה 09:00 – 15:30 לטל: 6886514 – 03 שלוחה 0 טלפון נוסף להזמנת כרטיסים ובירורים לאחר שעות פעילות המשרד – 050-2121052

mikmikonet

New member
../images/Emo24.gifכפרעלייך. ותודה על הטלפון../images/Emo6.gif

בסוף גיליתי ששניהם שמורים לי בפלאפון
כמה חכם מצידי.

Redemption Song

New member
../images/Emo140.gif

בת כמה את? 16.. מתי הבנת שאת אוהבת את ורד? כשאמרו שהיא צלמת
.. והדמות שלה תפסה אותי מהרגע הראשון.

תמרוש5

New member
ליאת../images/Emo23.gif

מה קורה?
איזה עוד שחקן\ית את אוהבת חוץ מורד? לאיזה דמות את הכי מתחברת מהאלופה?
איזה עו דתוכניות את רואה? והאם את חושבת שדריה מתאימה יותר לג'לל או לדובי (אי אי שאלה די רטורי
) וזהו אין לי עוד שאלות בראשי

למעלה