על הכוונת

Redemption Song

New member
תמרי../images/Emo25.gif

מה קורה? הכל טוווב. איזה עוד שחקן\ית את אוהבת חוץ מורד? ליאור אשכנזי, נתי רביץ.. לאיזה דמות את הכי מתחברת מהאלופה? תום (למרות שהוא בן
) ודריה.. איזה עוד תוכניות את רואה? חברים, מתחילות מחדש, ארתור.. והאם את חושבת שדריה מתאימה יותר לג'לל או לדובי (אי אי שאלה די רטורי) ברור שלג'לל

הדרינקי

New member
../images/Emo24.gifחיחי עוד שאלות!

נכון! הוספתי כמה מהפורום וגם אותךךך! ואת גרה קרוב אליי :]] ועוד שאלה- לאיזה כיתה את עולה? ואיזה ביצפר? [אולי אני מכירה..]

../images/Emo214.gifליאת../images/Emo47.gif

מה קורה? מה נשמע? הכל טוב? יופי
אמרתי לך כבר שאין לי מה לשאול? כן? לא? בקטנה.. מה את אוהבת לעשות? מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה? מה את חושבת על טלי שרון? [
תזהרי בתשובה שלך!] שמעת על Fiona apple? אם לא, רוצה לשמוע עליה? [יותר נכון- אותה
] חפשי אותה בקאזה
אני פשוט מכורה! חוצמיזה..את מי את עוד מעריצה/מעריכה/סוגדת חוץ ממוקי וורד?
מתרגשת לקראת כיתה י"א? [
] בברכת, היה נכון|מפקד| שלום

Redemption Song

New member
חלי../images/Emo24.gif

מה קורה? הכל טוב. מה נשמע? נשמע טוב. הכל טוב? חחחחח כן. יופי
אמרתי לך כבר שאין לי מה לשאול? כן
כן? לא! לא? כן! בקטנה.. בגדולה.. מה את אוהבת לעשות? לענות על שאלונים
חחחח סתם לא.. מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה? שחקנית
או מחשבים. מה את חושבת על טלי שרון? [תזהרי בתשובה שלך!] היא פ'סדר
שמעת על Fiona apple? כן. אם לא, רוצה לשמוע עליה? [יותר נכון- אותה] חחחח חפשי אותה בקאזה אני פשוט מכורה! יש לי אימיול חוצמיזה..את מי את עוד מעריצה/מעריכה/סוגדת חוץ ממוקי וורד? אמממ... זהו. מתרגשת לקראת כיתה י"א? [] כןןןןן

ליאתיייייי../images/Emo99.gif ../images/Emo55.gif../images/Emo210.gif

1) איך היה באילת?! 2) מה הדמות המצויירת [של דיסני] האהובה עלייך ביותר? 3) מה הסרט האהוב עלייך? 4) מה הספר האהוב עלייך? וואי אין קשר בין השאלות גאד חחח

Redemption Song

New member
סתיו../images/Emo23.gif

1) איך היה באילת?! ממש ממש ממש כיף. 2) מה הדמות המצויירת [של דיסני] האהובה עלייך ביותר? אמממ.. החמור מפו הדוב. 3) מה הסרט האהוב עלייך? אין. 4) מה הספר האהוב עלייך? התרוממות.

MrMemory

New member
ליאת

:) 1. האלופה או טלנובלה בע"מ? 2. האלופה או משחק החיים? 3. האלופה או מיכאלה? 4. האלופה או לחיי האהבה? 5. האלופה או לגעת בעופר?
1. האם את רוצה להיות מפורסמת כשתהיי גדולה? 2. אם כן, באיזה תחום? אם לא, למה? 3. מיהו המוזיקאי האהוב עלייך ביותר? 4. אם הייתה לך הזדמנות לבצע דואט עם הזמר/ת האהובים עלייך ביותר, היית הולכת עליה? 5. מהו סגנון המוזיקה האהוב עלייך ביותר? 6. יהודה בן-חמו או יצחק ולד?

למעלה