met this girl
J just orr New member 6/10/07 #36 Met This Girl אני אוהבת את UT, אבל השיר הזה הרבה יותר חמוד לדעתי ^^ "when she walks in the room my heart goes BOOM"
Met This Girl אני אוהבת את UT, אבל השיר הזה הרבה יותר חמוד לדעתי ^^ "when she walks in the room my heart goes BOOM"
S sweet shir New member 6/10/07 #37 קשה, אבל MTG. ../images/Emo9.gif הייתי בטוחה שאני אוהבת את UT יותר אבל כאילו, "וון שי גוז אין ד'ה רום מיי הארט גוז בום!" זה קאלט!!
קשה, אבל MTG. ../images/Emo9.gif הייתי בטוחה שאני אוהבת את UT יותר אבל כאילו, "וון שי גוז אין ד'ה רום מיי הארט גוז בום!" זה קאלט!!
S Sivan McFLY New member 6/10/07 #44 ../images/Emo210.gif../images/Emo27.gifMet This Girl../images/Emo37.gif../images/Emo210.gif פה פה פה פה פה דה פהההההההההההההההה
../images/Emo210.gif../images/Emo27.gifMet This Girl../images/Emo37.gif../images/Emo210.gif פה פה פה פה פה דה פהההההההההההההההה
C Charley XD New member 7/10/07 #45 אני חושבת שאני אוהבת יותר את UT אבל על "הבוםם" שלהם XFDDDDDDDDDD אז MTG
M McSon of Busted New member 7/10/07 #49 Unsaid Things כלכך../images/Emo99.gif נאו שיז גוט פרגננט (XD) ויד אה ביי-היי-היי-בי.
ה ה א ל י מ ה XD New member 7/10/07 #50 אופ נו, אני מתלבטת../images/Emo11.gif אבלללל אני חושבת ש... Met This Girl שמעתי אותו יותר פעמים טחח[?!] ><"
אופ נו, אני מתלבטת../images/Emo11.gif אבלללל אני חושבת ש... Met This Girl שמעתי אותו יותר פעמים טחח[?!] ><"
א אמנדה האחת New member 7/10/07 #51 ../images/Emo54.gifUnsaid Things בגלל שזה כלכך מזכיר לי את הביטלס! אני חולת ביטלס. [חזרתי אחרי שנים שלא הייתי פה. ואני הולכת להעלם לאיזה שבוע. מחר.מתחילים.ללמוד.בע.><]
../images/Emo54.gifUnsaid Things בגלל שזה כלכך מזכיר לי את הביטלס! אני חולת ביטלס. [חזרתי אחרי שנים שלא הייתי פה. ואני הולכת להעלם לאיזה שבוע. מחר.מתחילים.ללמוד.בע.><]