שאלה לדיון

Super Chuly

New member
../images/Emo88.gif שאלה לדיון ../images/Emo88.gif

היום בשעה 21:00 תעלה בערוץ התוכנית "המזימה" של אילן שושן, בה הוא מעביר מספר אנשים מצבים כמעט בלתי אפשריים, והכל תחת עיניהן המתבוננות של מצלמות נסתרות וכמובן- עיני הצופים. מה אתם הייתם עושים? איך אתם הייתם מגיבים אם הייתם נקלעים למצבים המטורפים אליהם מכניסה התוכנית את ה"קליינטים"- כוכבי התוכנית, בלי ידיעתם? ליהי :)

nWkobi

New member
מחשבה

יש לי בעיה להשיב לך על השאלה הזו,מכיוון שתכל'ס,עדיין לא ראינו את הסדרה, ואת המצבים המדוברים בה. אבל, לי אישית אין בעיה עם מתיחות מוטרפות.

Kps

New member
מכיוון שאני הראשון מבין הכותבים פה

הרגע שראה את הסדרה אז אני נחשב למומחה הסדרה בפועל - אבקש לקבל אדום(לאחר מכן ניתן יהיה לדבר בדבר המלצתי לכחול בפורום לאור הודעותיי המרשימות בפורום)
.

nWkobi

New member
מכיוון שאתה כל כך חושב את עצמך..

הרשה לי להעיר את תשומת ליבך ולכן אותך - אתה לא היחיד כאן שראה את הסדרה,ובטח לא המומחה - זה עדיין מוקדם לדברים כאלה.

Kps

New member
קרא להבא את הודעותיי תמיד לעומק

"אני הראשון מבין הכותבים פה הרגע שראה את הסדרה" - באותו הרגע שנכתבה ההודעה הייתי היחיד והמומחה מבין הכותבים בפורום שראה את הסדרה
.

nWkobi

New member
אכן קראתי...

והנוסח הזה,שלא לדבר על הבקשות,בין אם הן ציניות או לאו,לא נשמעות לי פחות מתנשאות.

Kps

New member
אני מבקש מהמנהלת לחסום את קובי

התגובות שלו ממש לא במקום, זה פורום חדש וכל מה שהוא מנסה לעשות זה להוציא את העצבים שלו בפורום ע"י כך שהוא נטפל לכל דבר קטן ומנסה לנשוך בלי סיבה
. אגב, מתי אילן ששון יתארח כבר בפורום?

"התגובות שלו לא במקום"?

אני דווקא חושבת שהן כן במקום.
[רוצה לחסום אולי גם אותי שאני חושבת ככה?]

JETSKI1

New member
הרצל תותח

מי ששיחק את הרצל במזימה פשוט אלוף שחקן מלידה מי זה מישהו מכיר.?

din2005

New member
"המזימה" סידרה בשקל ווחצי

כמי שעוקב אחריי אילן שושון אני יכל לומר גם שהפעם שהוא גאון - בלעשות תוכנית בשקל וחצי. הוא לקח פורמט קיים ועטף אותו בהפקה דלה , תסריט טוב ובימוי משעמם לחלוטין והכי חשוב הוא מצליח לעשות יחסיי ציבור של סדרת על. אין ספק שלמבינים מביננו היו הדברים הללו מובנים בסוף הפרק. אך מה שחשוב מאוד שאילן הציח גם הפעם לעבוד על ערוץ עשר ועל הצופים בדיוק כמי שהצליח לעבוד בעבר. זוכרים:::: עינת אלימלך ----- תוכנית שצולמה בשקל וחצי ובסה"כ הכול הציגה את מה שכבר המשטרה ידעה . בטח לא הייתה תוכנית של תחקיר ובטח לא חשפה כלום. אנשיי הפילמיטר------ תרגיל טיפשי להביא תוכנית לריטינג שלא היה מציאותי . הוא חשב שאם הוא יעשה תוכנית על הפיפלמיטר הוא ירתק למסך את האנשים שקובעים את במידרג ובכך יזכה לריטניג גבוהה. כמובן שגם התוכנית הזאת הייתה סתם..... ולא היו בה חידושים או חשיפות . לסיכום אני אמשיל לעקוב בעיקר אחריי אילן שושן שלדעתי הוא אחד בדורו. פשוט איש יחסיי ציבור ולא בימאי , נוכל טלוויזיה מעולה שמצליח להערים על מקבליי ההחלטות .

nWkobi

New member
תיקון

קודם כל זו ענת אלימלך ז"ל,ולא עינת. שנית,הרעיון של הסרט היה להציג את כל הסיפור שם,וזה מה שנעשה.

Kps

New member
סתם כי זה מעניין

ענת אלימלך: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%A0%D7%AA_%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%9C%D7%9A

Kps

New member
בתאכלס הוא עשה פריצת דרך

בהתעללות אמיתית באנשים לצורכי בידור בטלוויזיה, ועל זה כל הכבוד לו(באמת!).

idktapuz

New member
פורמט מעולה

הרעיון מעולה- אם זו המצאה של חברת ההפקה, אז כל הכבוד!!! חבל שהביצוע קצת חמוד מדי. המתח לא בשיאו. הבמאי צריך לקחת את היצירה לשיאים אחרים. נראה יותר כמו פרק בפספוסים ולטעמי זה מחמיץ את הפוטנציאל האדיר של הפורמט (אולי זאת הכוונה המקורית כדי לענות לקהל הרחב, אך חבל שכך- על פורמט שגזה לא צריך להתפשר). בארה"ב היו עושים מזה מטעמים. בנוסף, יש בעיה משפטית חמורה עם התוכנית, מכיוון שהמשתתפים לא חתומים על חוזה המשחרר את חברת ההפקה מאחריות: א- המשתתפים יכולים לתבוע את ההפקה על נזק נפשי בגין עוולה נזיקית. ב- הנזק יכול להיגרם לאחר התוכנית ולא רק במהלכה. אמנם המשתתף יותר יתקשה להוכיח את הקשר הסיבתי בין השתתפותו לבין הנזק, אך עדיין ניתן לקשר בין השניים. ג- על ההפקה לוודא שלא ייגרם נזק במהלך הצילומים (כגון אזרח שיחליט לתקוף את העבריין המדומה / ימלט ויידרס ע"י רכב / יחווה התקפת לב) אירועים אלה ניתנים לצפייה ע"י ההפקה ולכן מוטלת עליה החובה למונען.

למעלה