שאלה לדיון

bumpygirl

New member
וואלה? גם לנו הוא הראה בביצפר

את המזימה לפני איזה חודשיים!! אבל לפי דעתי זה ממש יפה ומצחיק רק חבל שהשחקנים לא יודעים לשחק ... עלק אוי ירו בי!

nWkobi

New member
לא יפה לשפוט לפי פרק אחד...

בכל מקרה למה לא שירשרת נכון?

Kps

New member
לידיעתך את טועה

כנראה שזה היה התסריט בלי קשר לשחקנים אבל לפי איך שאת מדברת כנראה שאין לך הרבה מושג בעניין: סרטים מבוססים על אמת - לפעמים הם לוקחים קומץ אמת והופכים אותה לאמת בלעדית, אבל זאת עדיין אמת. הבעיה שלך היא כנראה בסופו של דבר מאותו עניין, את ראית את אותם הסרטים שהופכים דבר סטרילי לבלעדיות - מכיוון שאת לא רוצחת שכירה ולא שמעת הרבה תגובות של אנשים ברגע שהם נורים. בכל מקרה, תגובה כזאת כמה שהיא יכולה להישמע לך טיפשית היא דיי אמיתית ומותאמת לתגובה אמיתית שיכלה לקרות באותו המצב ובו זמנית ממחישה את המצב הכי טוב לנמתח. בדוגמא שאני ראיתי או שמעתי מהחיים היו אנשים שחטפו מכות וצעקו 'אני מת, אני מת' או 'דקרו אותי, דקרו אותי' ולא על מנת להזיק עזרה.

gnote

New member
יריות

כן לא היה משהו בכלל הקטע עם הירו בי ובכלל הסדרה קצת הזויה

Kps

New member
טעות

ראי הודעה שלי מעלייך: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1540&msgid=77558605

למה לי נראה שהייתי נוהג אחרת ?

וכבר נתקלתי בסיטואציה דומה. לפני מספר שנים, ברח' דיזנגוף, נתקלתי בשני חבר'ה ששלפו סכינים. דבר ראשון שעשיתי, היה להתקשר למשטרה. זה שלקח להם מעל 10 דקות לענות, היה סיפור אחר. אבל היה ברור לי לגמרי שצריך להתקשר למשטרה.

Kps

New member
הסיטואציה לא דומה בכלל.

יש הבדל ברמת האיום שיש לאדם בשתי המצבים. כמו כן בניסיון של האדם עם המצב.

מזימה אדירה! אבל..(ואבל ענקי מתקרב)

דווקא בקטעים הכי קריטיים כמעט לא הראו את תגובת הקורבן! כמו למשל בקטע ששמעו את הרוצח יורה 2 יריות המצלמה הראתה את קורבן המזימה לאיזה 2 שניות וזהו,וגם בסוף המזימה כשגילו להם,גם הראו אותם לאיזה 5 שניות בקושי.כל הכיף זה לראות את התגובה המלאה בדקה שאחרי הרגע הקריטי! אם לא זה התוכנית הייתה מושלמת.

nili1981

New member
היה נחמד היה מצחיק

אני אישית חושבת שהייתי מתעלפת אבל זה כבר סיפור אחר

ט ל ו ש1

New member
שאלום לכולם../images/Emo9.gif

ראיתי את התוכנית, היה נחמד איך שעבדו עליהם

מישה ראה את התוכנית אתמול?

האם השתתפה בו לקראת סוף השידור אישה בלונדינית בשם רקפת רודריגז?

deen35

New member
עוד תוכנית שמתחרה על קטגוריית

התוכנית הגרועה ששודרה אי פעם בטלויזיה, בעיקר בגלל שהיא כל כך מעצבנת ומביכה. המקום הראשון בעיניי, התוכנית הזאת שיצר יגאל שילון, "העולם של סטיב" או משהו כזה, היתה הדבר הכי נורא שאי פעם עשה לשידור.

amirguide

New member
אני ראיתי את התוכנית פעמיים...

פעם ראשונה ואחרונה. פשוט תוכנית גרועה. דרך אגב לגבי השיח שלך מלפני יומיים אני מסכים איתך לחלוטין התוכנית עברה את גבול הטעם הטוב (למעשה אין שום טעם בתוכנית)

Gen3siS

New member
../images/Emo107.gifקצת קשה לענות על זה,

מכיון שכמעט כל אדם, בין אם חוה או לא, וזו תופעה נפוצה עוד יותר אצל הגבר הישראלי, מתרברב ומדבר על מה היה קורה אם, ומה היה עושה אם. אך כשמגיעים למצב האמיתי, אין לדעת, יש אנשים שהיו נוהגים כמו כל אחד מהארבעה שנראו על המסך. אי אפשר לענות לך "איך היינו מגיבים" מכיון שרק במצב עצמו נוכל לדעת מה תגובתנו. כמובן, אלא אם כן כבר היינו במצב כזה.

למעלה