שאלות בקשות וטענות

זוארצנו

New member
שלום! יש לי שאלה...

נכון בפרק של יום שישי האחרון היה קטע שהראו את מיגל ומיה נזכרים בכל מה שהיה להם? נכון היה שיר ברקע? איך קוראים לשיר והאם הלהקה שרה אותו שזה שיר של זמרים אחרים?

orush15y

New member
יש לי שאלה

אני רואה רבלדה קבוע... והסתכלתי קצת בפורומים של תפוז ומצאתי את הפורום של רבלדה... ויש משו שאני רוצה לדעת כבר הרבה זמן... אז החלתטי לשאול אותכם.. מתי רוברטה ודייגו יהפכו לזוג?? ואיך זה יקרה?

סרטונים להכנה

טוב לא היה לי איפה לשרשר את זה אז בבקשה לא לצעוק אלי . אוקי יש לי תוכנה של איך שעושים סרטונים אבל זה באנגלית זה זה windows movie maker אז רציתי לדעת עם יש למישהוא את התוכנה הזאתי בעיברית כדי שאני יוכל להוריד בבקשה תעזרו לי . זה חשוב לי מאוד מאוד מאוד תודה מראש
רחלי

shucina

New member
זה תלוי במחשב שלך ...

אם המחשב שלך בעברית יש לך עברית אם הוא באנגלית יש לך אנגלית (זה גם תלוי במדיה פלייר)

אמ.....

המחשב שלי בעברית אני לא יודעת למה זה ככה ויש לי xp יש בעברית איך קוראים לתוכנה בעיברית בבקשה תגידי לי זה חשוב לי מאוד מאוד מאוד

shucina

New member
אין לה שם בעברית פשוט

התוכנה בפנים היא בעברית זה כמו קאזה אין לה שם בעברית אבל זה יכול להיות בעברית בפנים.. תכנסי בתור התוכנה לאודות ותחפשי מאיפה להוריד את חושבת שמהאתר של windows ... ופשוט חפשי גירסא עברית .. אני לא יודעת אצלי המחשב בעברית וגם המדיה פלייר וגם הwindows movie maker הם בעברית ...

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

אני אורית:) אין לי תשובה לשאלתך.
תקראי את התקנון
ויש שרשור שאלות ושלשם את מוסיפה את השאלות שלך
ברוכה הבאה

אני היחידה שלא מצליחה להיכנס?../images/Emo2.gif

זה עושה לי ששאני צריכה להוריד איזה תוכנה?!

אומרים שהוא הומו../images/Emo4.gif

אבל לדעתי הכל שטויות אבל ככל שידוע לי אין לו חברה..

legalyblond

New member
כנסי ../images/Emo26.gif

שאלה ראשונה השיר זה lu - por besarte שאלה שניה לא ידוע שיש לו חברה אבל יש שמועות שהוא הומו

למעלה