אני בודק את האפשרות לפנות ל"הליקון",נקווה שנמצא משהו וזה לא קשור לעצומה[שעדיין קיימת]
ג ג ב ש ו ש New member 31/7/05 #39 אני בודק את האפשרות לפנות../images/Emo88.gif ל"הליקון",נקווה שנמצא משהו וזה לא קשור לעצומה[שעדיין קיימת]
אני בודק את האפשרות לפנות../images/Emo88.gif ל"הליקון",נקווה שנמצא משהו וזה לא קשור לעצומה[שעדיין קיימת]
A ApharseMon New member 31/7/05 #38 ../images/Emo28.gifאממממ . מישהי יכולה להביא לי מסנג'ר של מישהי ממקסיקו, שמתחברת הרבה? אני רוצה קצת ללמוד לכתוב, בלדבר אני טובה בלכתוב גרועה.
../images/Emo28.gifאממממ . מישהי יכולה להביא לי מסנג'ר של מישהי ממקסיקו, שמתחברת הרבה? אני רוצה קצת ללמוד לכתוב, בלדבר אני טובה בלכתוב גרועה.
S Sonia La Rebelde New member 31/7/05 #40 חחחחחחחחחח כמוני... גבי המליץ לי להיות הרבה בפורומים מקסיקנים וככה ללמוד...חחחח
T TuTyBoP15 New member 31/7/05 #41 כנסו פליזזזז בבקשההה אני רוצה להיכנס לפורומים מחו"ל של סדרות שחקנים וכזה ורציתי לדעת לאיזה פורומים אתם נכנסים
כנסו פליזזזז בבקשההה אני רוצה להיכנס לפורומים מחו"ל של סדרות שחקנים וכזה ורציתי לדעת לאיזה פורומים אתם נכנסים
א אלמוג 30 היחיד New member 31/7/05 #43 גבי, החלטת כבר מי יואדם../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif אני מת להיות אדום
ג ג ב ש ו ש New member 31/7/05 #44 חחח בקרוב תעלה פעילות שבה../images/Emo88.gif מי שיזכה יואדם לתקופה מסויימת.. אל תשאלו על הפעילות כי אני עובד עלייה
חחח בקרוב תעלה פעילות שבה../images/Emo88.gif מי שיזכה יואדם לתקופה מסויימת.. אל תשאלו על הפעילות כי אני עובד עלייה
S Sonia La Rebelde New member 31/7/05 #46 עוד מלא זמן../images/Emo46.gif ../images/Emo142.gif להבא לשרשר לשאלות בקשות וטענות
ג ג ב ש ו ש New member 1/8/05 #49 ../images/Emo179.gifשאלות בקשות וטענות../images/Emo127.gif../images/Emo88.gif
C christeamo New member 1/8/05 #50 תעזרו לי ! איך מורידים ומאיפה את התוכנה שדרכה אפשר לעצב רקעים כמו שאת עושים? בבקשה נשמות! זה נורא חשוב לי!
תעזרו לי ! איך מורידים ומאיפה את התוכנה שדרכה אפשר לעצב רקעים כמו שאת עושים? בבקשה נשמות! זה נורא חשוב לי!
ג ג ב ש ו ש New member 1/8/05 #53 עינת את צודקת ב100%../images/Emo88.gif כמה אפשר ללמד אותה לשרשר היא לא רוצה להבין הדבר הבא שאני אעשה למרות שאני לא רוצה זה לחסום אותה..
עינת את צודקת ב100%../images/Emo88.gif כמה אפשר ללמד אותה לשרשר היא לא רוצה להבין הדבר הבא שאני אעשה למרות שאני לא רוצה זה לחסום אותה..
O orush15y New member 1/8/05 #56 אתם יכולות בבקשה להביא לי אתרים עם הרבה תמונות וסירטונים מתוך הסדרה??
E eveligne406 New member 1/8/05 #57 תחפש\י בקישורים... ובפעם הבאה, לשאלות ועזרה ודברים כאלה..יש שרשור מיוחד... להעלות את זה שם..
נ נועם המתוקה New member 1/8/05 #58 למה לפתוח הודעה חדשה? ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif לא יכולת לשרשר את זה לשרשור שאלות בקשות טענות?
למה לפתוח הודעה חדשה? ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif לא יכולת לשרשר את זה לשרשור שאלות בקשות טענות?