שבוע טוב. שאלון לכבוד השבוע החדש

Hosh17

New member
עגקגאחלרט6ם

המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? באמצע 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים... 18. חכמה או יפה? גם וגם 17. ספר או סרט? ספר 16. רעש או שקט? במידה 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? הרבה 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בחוץ 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? זר 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? גם וגם 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה 6. שעווה או גילוח? גילוח 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? באמצע 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול? למה לא 1. קיץ או חורף? קיץ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? רק בבית כן 17. קשר בשלט רחוק? בעד 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד 15. לחגוג סילבסטר? בעד 14. צמחונות? כל אחד והחלטותיו 13. מותגים? נגד 12. כפכפי אצבע? בעד 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? בעד 7. סמים? נגד 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? מה 4. עישון בקרב בני נוער? כל אחד והחלטותיו 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? נגד 1. אורגיות? כל אחד והחלטותיו 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים לא 17. עישנת סיגריה? כן 16. השתכרת? לא 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים?כן 10. התנשקת עם בת? לא 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? כן 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כמעט 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? כן 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? לא 15 מידע כללי 15. שם: חופית 14. תאריך לידה: 4.8 13. עיר מגורים: פתח תקוה 12. בית ספר: 11. צבע שיער? חום 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? לא משנה חחח 8. משקפיים? אין 7. הורים נשואים או גרושים? גרושים 6. רווקה/חברה? רווקה 5. תלמיד טובה? כן 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/הומו? לא ברור... 2. בתול? כן 1. ביישן? קצת 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? רוצה להאמין 14. נומרולוגיה? לא 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? לא 10. אלוהים? לא 9. שטן?לא 8. גן עדן וגיהנום? לא 7. גורל? לא 6. מזל? לא 5. יין ויאנג? מה 4. קבלה? לא 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? כן 1. הפכים נמשכים? לא יודעת 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? חברה 13. ההודעה האחרונה ששלחת? במה? 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? במה? 11.הנשיקה האחרונה? מזמן 10. החיבוק האחרון? בבוקר 9. הספר האחרון? אם יש גן עדן... ועוד לא סיימתי 8.הסרט האחרון? מישהו לרוץ איתו 7. החבר האחרון שראית? ליהי 6. הנסיעה האחרונה באוטו? אממ בבוקר 5. המבחן האחרון? בגרות בהיסטוריה 4. הדבר האחרון שקנית? 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? חופש גדול 2. השיר האחרון ששמעת? עכשיו סוף העולם של בלאקפילד 1. הדבר האחרון שלבשת? מה שעליי 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא שזכור לי 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? כן 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה? כן!!!! 3. הלכת מכות? כן 2. כמעט טבעת? כן 1. כרתו לך איבר? לא 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? מסיבה כיתה ט'... לא ברור עם מי 11. האהבה הראשונה? כיתה ד' 10. הצו הראשון? צו ראשון... תחילת שנה 9. הדייט הראשון? לא היה 8. הפעם הראשונה בחו"ל? עוד לא היתה 7. הטסט הראשון? 6. הבגרות הראשונה? מתמטיקה שנה שעברה 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? 4. המילה הראשונה? בכי כלשהו 3. האכזבה הראשונה? 2. שברון הלב הראשון? כיתה ד' 1. ההתאהבות הראשונה? כיתה ד' 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 9. החבר הכי שקט? 8. החבר הכי עצבני? אני 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? אותי... 6. החבר הכי מצחיק? אני 5. החבר הכי קשוב? אני 4. מכיר אותך הכי טוב? אני 3. החבר הכי עצלן? אני 2. החבר הכי רגיש? אני 1. החבר הכי חכם? אין כאלה חח 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? ברור 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן חחח 5. גנבת מחנות? ברור 4. פרצת למקום כלשהו? שברנו פעם זכוכית חלון של פיצוציה וגנבנו מלא מסטיקים של זום 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא 8 עובדות 8. התחביבים שלך? כדורגל,מחשב,ספרים,מוזיקה,ספורט,אוכל 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? אין 6. הספר האהוב עלייך? כרגע אם יש גן עדן...טוב 5. חנות הבגדים האהובה עליך? שוק 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? 3. חברת התיקים האהובה עלייך? 2. הסרט האהוב עליך? 1. המשקה האהוב עליך? מים 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? הכותרת "פנאי פלוס" על העיתון פנאי פלוס כאן לידי 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? של אחי 5. החולצה האהובה עלייך? יש כמה 4. המחברת הראשונה שאת רואה? נאי רואה פה פנאי פלוס 3. הספר הכי קרוב? פנאי פלוס... ואם יש גן עדן 2. החלון פתוח או סגור? סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? הרקע על העטיפה של הדיסק של אבטיפוס חחח אנערף 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. פלאפון 4. כסף 3. מסטיקים 2. בושם כלשהו 1. 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים, אפשר ללכת עם קצר 3. סתיו: ריח נעים באוויר 2. חורף: אפשר ללכת עם ארוך ולדמיין דברים חחח... 1. אביב: לא חם ולא קר שלושה הרגלים: 3. עישון? לפעמים 2. אלכוהול? לפעמים 1. סקס? עדיין לא היה שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. 1. דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. וואיג'

יבלולו

כמה זמן לא עשיתי שאלון
המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? חלק :] לא כמו ההומואים שמגלחים, אבל עדיף על שעיר. 19. פנים יפות או גוף יפה? קשה. נראה לי שפנים. 18. חכמה או יפה? חוכמה מפצה על הרבה דברים. 17. ספר או סרט? אופ ;[ אממ.. סרט. 16. רעש או שקט? שקט. 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם ואיכותי. 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בחוץ. 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי. 12.פרח אחד או זר פרחים? זר.
11. הרבה לישון או כמעט ולא? כל המרבה הרי זה משובח 10. הבחורה מעל או הגבר מעל?
9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? הראשון 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה 6. שעווה או גילוח? שעווה 5. ריצה או הליכה? ריצה 4. חום או קור? חום 3. דוש או אמבטיה? אין על אמבטיה 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול? יש גבול - והוא עובר כאן 1. קיץ או חורף? קיץ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? אני אישית לא, אבל שיהיה בכיף. 18. סקס בשירותים? חח איכס 17. קשר בשלט רחוק? נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? למה לא.. סיבה למסיבה 15. לחגוג סילבסטר? בעד 14. צמחונות? נגד - בשר זה טעים
13. מותגים? נחמד 12. כפכפי אצבע? הם סתם מציקים לי בבוהן 11. שיחות מלב אל לב? בעד ביותר 10. הפגנת אהבה בציבור? עד גבול מסוים, אבל לא מפריע לי. 9. טלפוניים סלולריים? בעד, כל עוד לא מדובר על מירס 8. סקס לפני החתונה? בעד 7. סמים? נגד 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? נגד 4. עישון בקרב בני נוער? שיעשו מה בראש שלהם 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? היינו פה כבר 1. אורגיות? לא מתה על הרעיון 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים? לא 17. עישנת סיגריה? כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? חחח יאפ 11. כססת ציפורניים? כל הזמן בערך
10. התנשקת עם בת? לא 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן, קרה לי פעם אחת 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? חחח כן 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? כן 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? כן
15 מידע כללי 15. שם: טלטול 14. תאריך לידה: 25/7 13. עיר מגורים: רחובות 12. בית ספר: מה זה?? 11. צבע שיער? שטני 10. צבע עיניים? ירוק-חום 9. גובה? מטר ובמבה 8. משקפיים? אין 7. הורים נשואים או גרושים? גרושים 6. רווקה/חברה? רווקה מאושרת 5. תלמיד טובה? כע, אוהבים אותי בצבא P: 4. רגיש? כשצריך 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית 1. ביישן? בד"כ כן, תלוי ליד מי כמובן 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? ככה ככה 14. נומרולוגיה? מאמינה 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? לא 10. אלוהים? לא 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? לא 7. גורל? אממ.. עוד לא סגורה על זה 6. מזל? לא 5. יין ויאנג? כן 4. קבלה? לא 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? שהוא רק וירטואלי? לא 1. הפכים נמשכים? יש בזה משהו 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? טלטול, חברה שלי 13. ההודעה האחרונה ששלחת? ליוני 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? גם 11.הנשיקה האחרונה? לאבא בבוקר
10. החיבוק האחרון? כנ"ל 9. הספר האחרון? צילה של הרוח 8.הסרט האחרון? זכרונותיה של גיישה 7. החבר האחרון שראית? רעותייי 6. הנסיעה האחרונה באוטו? היום בבוקר 5. המבחן האחרון? - 4. הדבר האחרון שקנית? בירה ביום שישי 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? או הו.. נראה לי לפני שלוש שנים 2. השיר האחרון ששמעת? הבוקר יאיר 1. הדבר האחרון שלבשת? מדים. יאק. 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא, וטוב שכך
10. עברת ניתוח? קטנטן בעין 9. שברת מראה? כע 8. היית בפיגוע טרור? הייתי עדה /: 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כע 5. בגדו באמונך? כע 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה? כע 3. הלכת מכות? לא 2. כמעט טבעת? כע 1. כרתו לך איבר? לא 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? גיל 16. חתיכת נוסטלגיה. 11. האהבה הראשונה? כנ"ל 10. הצו הראשון? טראומתי לכל הדיעות, גם את זה עברנו ואוטוטו שחרור
9. הדייט הראשון? כנ"ל.. 8. הפעם הראשונה בחו"ל? טיול בת מצווה לפריז + לונדון, היה שווה. 7. הטסט הראשון?
6. הבגרות הראשונה? מפחידה לאללה, בלשון, כיתה י'. 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? 4. המילה הראשונה? "אמא"? 3. האכזבה הראשונה? 2. שברון הלב הראשון? מאותו חבר בגיל 16.. ככה זה שגרים במרחקים לא אנושיים 1. ההתאהבות הראשונה? 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? אופיר, לאו דווקא בצורה רעה
10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? טלטול, מהבסיס (אוח כמה טל יש לי בחיים) 9. החבר הכי שקט? רותם 8. החבר הכי עצבני? חחח הדסססס
7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? רעותי 6. החבר הכי מצחיק? הדס + רעות ביחד זה שילוב קטלני 5. החבר הכי קשוב? טל לא מהבסיס 4. מכיר אותך הכי טוב? רעותי 3. החבר הכי עצלן? עמית P: 2. החבר הכי רגיש? לא'דעת 1. החבר הכי חכם? כל הנס ציונים שלמדו בכיתת מחוננים, חחח 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כע 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כע 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כע 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כע 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? רק ממ.צ
2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא 8 עובדות 8. התחביבים שלך? לישון, לקרוא, טלויזיה 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? האקס המיתולוגי 6. הספר האהוב עלייך? גרין מייל, אישה יקרה.. 5. חנות הבגדים האהובה עליך? פוקס זה אחלה 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אין 3. חברת התיקים האהובה עלייך? חח מה? 2. הסרט האהוב עליך? בופור היה חסר מילים 1. המשקה האהוב עליך? קפה וקולה. קיצר - קפאין. 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? נעליים 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? נעלי צבא 5. החולצה האהובה עלייך? 4. המחברת הראשונה שאת רואה? המחברת של הקורס חפשנות 3. הספר הכי קרוב? צילה של הרוח 2. החלון פתוח או סגור? פתוח 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? פד לעכבר 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. ארנק 4. מפתחות לבית 3. ת.ז / חוגר 2. גומיה 1. ליפ גלוס 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים, היומולדת שלי
3. סתיו: השלכת היפה שיש ברחוב 2. חורף: כלום 1. אביב: אין לי שמץ שלושה הרגלים: 3. עישון? איכ 2. אלכוהול? סבבה 1. סקס? האמ שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. עקשנות 1. רגישות דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. שאני הולכת לעשות קעקוע בקרוב. זהו החלטתי. אה ומצאתי לי שותפה לטיסה לדרום אמריקה/ ארה"ב

TairAtias

New member
זה ארוךךךךך

20 המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? אני מעדיף אישה חלקה 19. פנים יפות או גוף יפה?קשההה 18. חכמה או יפה?יפה 17. ספר או סרט?ספר 16. רעש או שקט?שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?כמה שפחות יותר טוב 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?בבית 13. רומנטי או שרמנטי?אומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים?אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא?הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל?חחחחחחחח לא ניסיתי 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?קצרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?סטוצים ארוכים 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?מוזיקה שקטה כשהקול חלש 6. שעווה או גילוח?מאיפה לי 5. ריצה או הליכה?הליכה 4. חום או קור?קור 3. דוש או אמבטיה?אמבטיה 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול?ברור שעם החברה 1. קיץ או חורף?חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?כל אחד ומה שטוב לו 18. סקס בשירותים?כנ"ל 17. קשר בשלט רחוק?בעקרון נגד, אני לא אתעסק עם זה 16. יום האהבה/ולנטיינס?מהיכן לי 15. לחגוג סילבסטר?כן, כל סיבה למסיבה זו סיבה טובה 14. צמחונות?אחלה 13. מותגים?תלוי במחיר 12. כפכפי אצבע?גאוניייייייייייייי 11. שיחות מלב אל לב?בעד 10. הפגנת אהבה בציבור?בעד 9. טלפוניים סלולריים?תלוי באיזה מצב 8. סקס לפני החתונה?ברור 7. סמים?לא בהפרזה 6. שתיה ונהיגה?חס וחלילה 5. המטרה מקדשת את האמצעים?מה? 4. עישון בקרב בני נוער?נגד עישון 3. שלטון דמוקרטי?בעדXD 2. סקס במקומות ציבוריים?תלוי איפה 1. אורגיות?בעדדדדדדד 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים?לא 17. עישנת סיגריה?לא 16. השתכרת?בקטנה כזה 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?לא 14. היה לך סטוץ?לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים?לא שמתי לק 11. כססת ציפורניים?כן 10. התנשקת עם בת?כן 9. בכית על בן?על בת 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת?כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?לא חושב 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע?לא 5. הפסקת ספר באמצע?כן 4. התפטרת מהעבודה?לא עבדתי עדיין 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה?לא 2. התנשקת עם בן?לא 1. אכלת סושי?ניסיתי.. מגעיל 15 מידע כללי 15. שם:תאיר 14. תאריך לידה:12.6.94 13. עיר מגורים:כפ"ס 12. בית ספר:חסוי 11. צבע שיער?חום 10. צבע עיניים?ירוק זית כהה! לא חום!!!!!!!!!!! 9. גובה?לא יודע 8. משקפיים?לא 7. הורים נשואים או גרושים?נשואים 6. רווקה/חברה?רווק 5. תלמיד טובה?כן 4. רגיש?כן 3. סטרייט/בי/הומו?סטרייט 2. בתול?כןXD 1. ביישן?כן 15 אמונות 15. אסטרולוגיה?זיון שכל 14. נומרולוגיה?כנ"ל 13. גלגול נשמות?מאמין 12. אמונות תפלות?בקטנה 11. רוחות?כן 10. אלוהים?לפעמים 9. שטן?לא 8. גן עדן וגיהנום?כן 7. גורל?כן 6. מזל?כן 5. יין ויאנג?כן 4. קבלה?לא 3. הברית החדשה?אני יהודי חברים 2. קשר וירטואלי יכול הצליח?לא חושב 1. הפכים נמשכים?כן 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון?סבתאל'ה 13. ההודעה האחרונה ששלחת?אמממממ לא זוכר 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי?חבר שלי 11.הנשיקה האחרונה?יום צופה 10. החיבוק האחרון?בבר מצווה 9. הספר האחרון?מלכה מאי עוד לא סיימתי 8.הסרט האחרון?נראה לי לילה מטורף במוזיאון חחחחחח 7. החבר האחרון שראית?מזה משנה 6. הנסיעה האחרונה באוטו?אתמול מבר המצווה 5. המבחן האחרון?אל תזכירו לי 4. הדבר האחרון שקנית?לא זוכר... 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס?לפני שנה לבולגריה 2. השיר האחרון ששמעת?אני חושב שמאוהב מירח מלא 1. הדבר האחרון שלבשת?עכשיו אני לובש חולצה של פיינטבול שהיא במקרה נמנמתי ומכנסי היינס 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?מעולם לא 12. פתחת את הראש?גם לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים?ואווווו אממ לפני מליון שנה בדרך לאילת 10. עברת ניתוח?אף פעם 9. שברת מראה?אף פעם 8. היית בפיגוע טרור?לא 7. ראית מישהו נהרג?לא 6. גילית ששיקרו לך?כל הזמןXD 5. בגדו באמונך?לא שזכור לי 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה?כן 3. הלכת מכות?כן 2. כמעט טבעת?כן 1. כרתו לך איבר?לא חחחחח 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה?סוף כיתה ו'.. אבל לא צרפתית 11. האהבה הראשונה?אהבה אהבה רק השנה 10. הצו הראשון?לא היה 9. הדייט הראשון?לא היה 8. הפעם הראשונה בחו"ל?בין כיתה א' לב' 7. הטסט הראשון?לא היה 6. הבגרות הראשונה?לא הייתה 5. למעשנים, החפיסה הראשונה?- 4. המילה הראשונה?לא זוכר עברו כמה שנים מאז 3. האכזבה הראשונה?אני יודע? 2. שברון הלב הראשון?לפני כמה חודשים 1. ההתאהבות הראשונה?השנה 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר?שמות לא תקבלו פה 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 9. החבר הכי שקט? 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן?בטח רק שזה לא עזר 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור?ברור 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?בוודאי 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?חחחחחחחחחחחחח כל הזמן 5. גנבת מחנות?לא 4. פרצת למקום כלשהו?לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי?לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?כן חחחחחחחחחח 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא 8 עובדות 8. התחביבים שלך?מחשב, גיטרה, טלוויזיה, מוזיקה, שינה 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?האלופה [השטחיות חוגגת?] 6. הספר האהוב עלייך?הסיפור שאינו נגמר 5. חנות הבגדים האהובה עליך?הוניגמן חחח 4. חברת הנעליים האהובה עלייך?ואנס 3. חברת התיקים האהובה עלייך?לא משתמש בתיקים 2. הסרט האהוב עליך?שעה עם הבת של השכן... סתם חח 1. המשקה האהוב עליך?קולה 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה?האלבומים של אביב: אור הירח, עכשיו מעונן ושומקום 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך?לא יודע כולם בבלאגן חחחחחחחח 5. החולצה האהובה עלייך?בטח איזה אחת של הצופים 4. המחברת הראשונה שאת רואה?הן כולן קבורות עמוק במגירה 3. הספר הכי קרוב?מבחן קבלה של נאוה מקמל עתיר חחחחחחחח 2. החלון פתוח או סגור?סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך?כסא, שולחן 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.אין 4.לי 3.תיק 2.אף 1.פעם 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ:ים, אבטיח, מח"ץ 3. סתיו:שלכת 2. חורף:תותים, תפוזים 1. אביב:אלרגיות של חברים חחחחחחחח שלושה הרגלים: 3. עישון?לא 2. אלכוהול?לעתים רחוקות 1. סקס?עדיין לא שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2.רגיש 1.עקשן דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1.אני עושה ביד כל בוקר.. כי הזונות עולות ביוקר

להלהלהלה ../images/Emo176.gif

מה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? אמצע. 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים. 18. חכמה או יפה? חכם, אבל אני אשקר אם אני אגיד שלא יפריע לי שהוא יהיה הדבר הכי מגעיל עלי אדמות מבחינה חיצונית. 17. ספר או סרט? תלוי. 16. רעש או שקט? בעיקרון, שקט. 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצם. 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? אינטימי. 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי. 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח. 11. הרבה לישון או כמעט ולא? המון! 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר מעל. 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות. 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני. 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? תלוי במצב הרוח. 6. שעווה או גילוח? שעוה. 5. ריצה או הליכה? תלוי במצב הרוח. 4. חום או קור? נעים. 3. דוש או אמבטיה? דוש. 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול? לכל דבר יש גבול, אבל מה זה קשור? אז כן, מקלחת עם החבר. 1. קיץ או חורף? אביב. בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד. 18. סקס בשירותים? לא בקטע. 17. קשר בשלט רחוק? בעיתי. 16. יום האהבה/ולנטיינס? נגד. 15. לחגוג סילבסטר? לא מפריע. 14. צמחונות? בעד. 13. מותגים? נגד. 12. כפכפי אצבע? אחלה. 11. שיחות מלב אל לב? בעד. 10. הפגנת אהבה בציבור? יש להפגין אהבה ויש להפגין אהבה... 9. טלפוניים סלולריים? חיוני. 8. סקס לפני החתונה? לא התנסתי. 7. סמים? אם הם באמת מזיקים באופן חמור, אז נגד. 6. שתיה ונהיגה? נגד. 5. המטרה מקדשת את האמצעים? לא תמיד. 4. עישון בקרב בני נוער? נגד עישון בכללי. 3. שלטון דמוקרטי? בעד. 2. סקס במקומות ציבוריים? נגד. 1. אורגיות? לא נסיתי. 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים? שש... 17. עישנת סיגריה? לא שלמה. 16. השתכרת? כן. 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא. 14. היה לך סטוץ? משהו כזה. 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא. 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? חח כן. 11. כססת ציפורניים? מזמן. 10. התנשקת עם בת? כן. 9. בכית על בן? כן. 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? לא. 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא. 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא. 5. הפסקת ספר באמצע? כן. 4. התפטרת מהעבודה? לא. 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? לא שזכור לי. 2. התנשקת עם בן? כן. 1. אכלת סושי? לא... מידע כללי 15. שם: גאות. 14. תאריך לידה: 23.1.89 13. עיר מגורים: ת"א. 12. בית ספר: עירוני ד' (כבר לא
) 11. צבע שיער? חום 10. צבע עיניים? חום 9. גובה? 1.55 8. משקפיים? אין. 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? יש חבר. 5. תלמיד טובה? יכולה להיות. 4. רגיש? מאוד. 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט(ית). 2. בתול? לא. 1. ביישן? חסרת ביטחון. אמונות 15. אסטרולוגיה? לא 14. נומרולוגיה? לא 13. גלגול נשמות? יש מצב. 12. אמונות תפלות? לא. 11. רוחות? לא. 10. אלוהים? לא. 9. שטן? לא. 8. גן עדן וגיהנום? לא. 7. גורל? לא כ"כ. 6. מזל? כן. 5. יין ויאנג? לא מתצאת כ"כ. 4. קבלה? לא. 3. הברית החדשה? גם לא. 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? תלוי בסוג הקשר. 1. הפכים נמשכים? יכול להיות, אבל אני לא יודעת כמה זמן הם יחזיקו מעמד, אם הם הפוכים לחלוטין. האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? החבר. 13. ההודעה האחרונה ששלחת? ממ.. 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? פלאפון. 11.הנשיקה האחרונה? דרור... 10. החיבוק האחרון? גם. 9. הספר האחרון? בשם כל בני ביתי. 8.הסרט האחרון? בת הים הקטנה. 7. החבר האחרון שראית? גם דרור. או שמישהו אחר? אז אושר. 6. הנסיעה האחרונה באוטו? חזרה הביתה מדודה. 5. המבחן האחרון? מגן ספרות. 4. הדבר האחרון שקנית? שוקו. 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? פולין, לפני שנה וחצי. 2. השיר האחרון ששמעת? זה אותו הקיץ... 1. הדבר האחרון שלבשת? גופיה לבנה ומכנס קצר ורוד?.. הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא. 12. פתחת את הראש? לא. 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא. 10. עברת ניתוח? לא. 9. שברת מראה? כן. 8. היית בפיגוע טרור? לא. 7. ראית מישהו נהרג? לא. 6. גילית ששיקרו לך? כן. 5. בגדו באמונך? כן. 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה? כן, לצערי. 3. הלכת מכות? חח כן. 2. כמעט טבעת? לא. 1. כרתו לך איבר? לא. הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? תחילת כיתה י'. 11. האהבה הראשונה? כיתה ה'? 10. הצו הראשון? כיתה יא?..... 9. הדייט הראשון? כיתה ט'. 8. הפעם הראשונה בחו"ל? גיל 6. 7. הטסט הראשון? מתעצלת. 6. הבגרות הראשונה? כיתה י', לשון. 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? - 4. המילה הראשונה? לא יודעת. 3. האכזבה הראשונה? לא זוכרת. 2. שברון הלב הראשון? כיתה ו'. 1. ההתאהבות הראשונה? חפרנו. החבר הכי. זה מיותר, אז עברו הלאה. 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 9. החבר הכי שקט? 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא שזכור לי. 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן. 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן. 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? יש מצב. 5. גנבת מחנות? כן. 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא. 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא נראה לי. 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא. 8 עובדות 8. התחביבים שלך? ריקוד, שירה, מוזיקה.. 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? - 6. הספר האהוב עלייך? - 5. חנות הבגדים האהובה עליך? - 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? - 3. חברת התיקים האהובה עלייך? - 2. הסרט האהוב עליך? - 1. המשקה האהוב עליך? קולה ושוקו. דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? עט. 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? בירקנשטוק שחורות. 5. החולצה האהובה עלייך? ... 4. המחברת הראשונה שאת רואה? לא רואה. 3. הספר הכי קרוב? אנגלית, שצריך לזרוק. 2. החלון פתוח או סגור? פתוח מעט מאוד. 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? ... 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. פלאפון 4. ארנק 3. תעודת זהות 2. מפתח 1. 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: שכשאתה תלמיד יש לך חופש. 3. סתיו: מזג אויר נעים. 2. חורף: יום הולדת. 1. אביב: מזג אויר נעים. שלושה הרגלים: 3. עישון? - 2. אלכוהול? שותה, אבל זה לא הרגל... 1. סקס? מה איתו? שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. רגישות. 1. תמימות. דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. לא יודעת.

Walk On Water

New member
כן, השעמום

20 המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? חלק 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים 18. חכמה או יפה? אמצע 17. ספר או סרט? כל כך ספר!!1 16. רעש או שקט? תלוי מתי 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בבית 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבבבבבבבה! 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? - 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? ארוכות! D: 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? סטוצים 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקההההה! 6. שעווה או גילוח? שעווה 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? חום
3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול? למה לא? 1. קיץ או חורף? קיץ!
19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? שיהנו :) 18. סקס בשירותים? פיכסה 17. קשר בשלט רחוק? כן 16. יום האהבה/ולנטיינס? כשיש חבר 15. לחגוג סילבסטר? כן! 14. צמחונות? הלוואי והייתי מסוגלת 13. מותגים? לא 12. כפכפי אצבע? לא נוח >< 11. שיחות מלב אל לב? כלכך
10. הפגנת אהבה בציבור? כן 9. טלפוניים סלולריים? רעים 8. סקס לפני החתונה? כן 7. סמים? לא 6. שתיה ונהיגה? ממש לא! 5. המטרה מקדשת את האמצעים? לא תמיד 4. עישון בקרב בני נוער? האמ. 3. שלטון דמוקרטי? כן! 2. סקס במקומות ציבוריים? 1. אורגיות? 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים לא 17. עישנת סיגריה? כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? לא 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן
11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? לא 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כןןןןןןןןןןןןן
7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כמעט 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן. 2. התנשקת עם בן? לא 1. אכלת סושי? כן 15 מידע כללי 15. שם: הילה 14. תאריך לידה: 8.5.1991 13. עיר מגורים: ג'נין
12. בית ספר: 11. צבע שיער? חום 10. צבע עיניים? ירוק-חום 9. גובה? 1.64 8. משקפיים? לא 7. הורים נשואים או גרושים? גרושים, וטוב שכך 6. רווקה/חברה? רווקה 5. תלמיד טובה? דיי
4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט 2. בתול? כן 1. ביישן? לפעמים 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? כן 14. נומרולוגיה? כן 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? כן 11. רוחות? כן 10. אלוהים? כן 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? רוצה להאמין 7. גורל? כן 6. מזל? לא 5. יין ויאנג? כן 4. קבלה? 3. הברית החדשה? 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא!!! 1. הפכים נמשכים? כן 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? נועה 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לתומר 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? מנטה 11.הנשיקה האחרונה? 10. החיבוק האחרון? נוי 9. הספר האחרון? כרוניקות של בוב דילן 8.הסרט האחרון? Cold Country 7. החבר האחרון שראית? נוי 6. הנסיעה האחרונה באוטו? לבגרות 5. המבחן האחרון? בגרות בלשון 4. הדבר האחרון שקנית? קרטיב
3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? 2. השיר האחרון ששמעת? שני סיפורי אהבה קטנים- החברים של נטשה 1. הדבר האחרון שלבשת? עדיין, ג'ינס וחולצה של מחנה בזק 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא. טפו טפו טפו! 12. פתחת את הראש?
11. היית מעורבת בתאונת דרכים? כן 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? לא נראה לי 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה? כן 3. הלכת מכות? כן 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר?
12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? 11. האהבה הראשונה? 10. הצו הראשון? נוט יט. 9. הדייט הראשון? 8. הפעם הראשונה בחו"ל? 7. הטסט הראשון? 6. הבגרות הראשונה? ערבית. לפני חודש 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? המ. וואו, בסיום ט'. 4. המילה הראשונה? פחחח 3. האכזבה הראשונה? לא זוכרת 2. שברון הלב הראשון? כיתה ח' 1. ההתאהבות הראשונה? גם 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? רועי 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? דנהל'ה 9. החבר הכי שקט? נרי 8. החבר הכי עצבני? נועם 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? נוי 6. החבר הכי מצחיק? ברית 5. החבר הכי קשוב? נוי 4. מכיר אותך הכי טוב? ברית 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? כולם חכמים! 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? מי לא?
7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן 5. גנבת מחנות? אולי מסטיק
4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא 8 עובדות 8. התחביבים שלך? נגינה 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? האנטומיה של גריי 6. הספר האהוב עלייך? הארי פוטר! 5. חנות הבגדים האהובה עליך? o_O 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? 3. חברת התיקים האהובה עלייך? 2. הסרט האהוב עליך? 1. המשקה האהוב עליך? מיייייייייייייים! 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? מכתב שקיבלתי 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? אין נעליים בחדר >< 5. החולצה האהובה עלייך? שחורה, חדשה D: 4. המחברת הראשונה שאת רואה? של התווים 3. הספר הכי קרוב? 100 חורפים 2. החלון פתוח או סגור? סגור! 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? הקיר
5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. תחבושות 4. מסטיק 3. פלאפון 2. מים 1. כסף 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים 3. סתיו: בגדי מעבר D: 2. חורף: פוך, שוקו חם 1. אביב: יום הולדת!
שלושה הרגלים: 3. עישון? - 2. אלכוהול?- 1. סקס? - שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? שונאת שאלות כאלו |: 2. אחראית 1. חברותית דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1. למעשה..אני מכשפה בת 504, שהגיעה לארץ לפני 100 שנים ומתכננת להשתלט על העולם

מעכבת

New member
../images/Emo216.gif

20 המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? באמצע 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים 18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? סרט 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בחוץ בסביבת אנשים 13. רומנטי או שרמנטי? שרמנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר מעל 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? מה שבא 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה 6. שעווה או גילוח? שעווה 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? חום 3. דוש או אמבטיה? דוש 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול? אם בא 1. קיץ או חורף? קיץ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? נגד 17. קשר בשלט רחוק? נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד 15. לחגוג סילבסטר? נגד 14. צמחונות? נגד 13. מותגים? נגד 12. כפכפי אצבע? בעד 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? נגד 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? בעד 7. סמים? נגד 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? בעד רוב הזמן 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי? רק דיקטטורה 2. סקס במקומות ציבוריים? נגד 1. אורגיות? נגד 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים לא 17. עישנת סיגריה? כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כמעט הכל 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? כן 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא שזכור לי 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? כן 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? לא שזכור לי 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? טעמתי וזה גועל נפש 15 מידע כללי 15. שם: לינה 14. תאריך לידה: 28.9 13. עיר מגורים: לוד 12. בית ספר: ע! על"ה! תיכון למדעים! 11. צבע שיער? חום בהיר 10. צבע עיניים? ירוק 9. גובה? 1.57 8. משקפיים? לא 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? ? 5. תלמיד טובה? תלמיד טובה? 4. רגיש? כן 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייט 2. בתול? חוצפה שכזאת.. 1. ביישן? לעיתים 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? כשנוח 14. נומרולוגיה? לא 13. גלגול נשמות? לא החלטתי 12. אמונות תפלות? חלק 11. רוחות? לא 10. אלוהים? כן 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? לא 7. גורל? כן 6. מזל? כן 5. יין ויאנג? כן 4. קבלה? לא יודעת 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? סיכויים קלושים 1. הפכים נמשכים? לא יודעת 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אמא 13. ההודעה האחרונה ששלחת? קונו 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? ליזה 11.הנשיקה האחרונה? נתי 10. החיבוק האחרון? נתי 9. הספר האחרון? לא זוכרת 8.הסרט האחרון? לחזור 7. החבר האחרון שראית? ליזה 6. הנסיעה האחרונה באוטו? אתמול 5. המבחן האחרון? לא זוכרת 4. הדבר האחרון שקנית? לא זוכרת 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? אוקטובר 2. השיר האחרון ששמעת? הכי יפה בעולם 1. הדבר האחרון שלבשת? מכנס 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא בדיוק 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? הכל כבר היה מוכן וברגע האחרון ברחתי כמו גיבורה
9. שברת מראה? לא 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא יודעת אם הוא מת או רק נפצע אז לא יודעת.. 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה? סביר להניח 3. הלכת מכות? כן 2. כמעט טבעת? כן 1. כרתו לך איבר? לא 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? הפ 11. האהבה הראשונה? הפ 10. הצו הראשון? 17.07.06 9. הדייט הראשון? כיתה ט' 8. הפעם הראשונה בחו"ל? לפני 6 שנים 7. הטסט הראשון?
6. הבגרות הראשונה? כיתה י' 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? 4 שנים 4. המילה הראשונה? בטח אבא 3. האכזבה הראשונה? 2. שברון הלב הראשון? 1. ההתאהבות הראשונה? 11 החבר הכי: אין לי חברים 11. החבר הכי מוזר? 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? 9. החבר הכי שקט? 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? 6. החבר הכי מצחיק? 5. החבר הכי קשוב? 4. מכיר אותך הכי טוב? 3. החבר הכי עצלן? 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? ישמצב 5. גנבת מחנות? כן 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא 8 עובדות 8. התחביבים שלך? 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? פלורנטין 6. הספר האהוב עלייך? 5. חנות הבגדים האהובה עליך? 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? 3. חברת התיקים האהובה עלייך? 2. הסרט האהוב עליך? 1. המשקה האהוב עליך? מי עדן לנצח 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? מגבת 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? אלה שעליי 5. החולצה האהובה עלייך? אין 4. המחברת הראשונה שאת רואה? לא רואה 3. הספר הכי קרוב? תנ"ך 2. החלון פתוח או סגור? פתוח 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? כרית 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. פלאפון 4. ארנק 3. סיגריות 2. מפתחות 1.לובלו 4 הדברים הכי טובים בעונות: נמאס לי 4. קיץ: 3. סתיו: 2. חורף: 1. אביב: שלושה הרגלים: 3. עישון? 2. אלכוהול? 1. סקס? שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. 1. דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1.

ח לו לים

New member
עונה.

20 המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? שעיר זה סקסי. 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים 18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? ספר 16. רעש או שקט? רעש 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מעגל מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בחוץ 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? פרח אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? כמעט ולא 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר מעל 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? קשר רציני ובין לבין סטוצים 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה 6. שעווה או גילוח? גילוח 5. ריצה או הליכה? ריצה 4. חום או קור? קור! 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול? יש גבול 1. קיץ או חורף? חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? אין לי שום בעיה עם זה רק שנראה לי שזה די לא נוח. 17. קשר בשלט רחוק? נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד 15. לחגוג סילבסטר? בעד 14. צמחונות? אין לי שום בעיה עם זה. 13. מותגים? בעד 12. כפכפי אצבע? בעד 11. שיחות מלב אל לב? בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה? בעד 7. סמים? נגד 6. שתיה ונהיגה? נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים? בעד 4. עישון בקרב בני נוער? 3. שלטון דמוקרטי? בעד 2. סקס במקומות ציבוריים? נגד 1. אורגיות?נגד 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים? לא 17. עישנת סיגריה? כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת?כן 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? כן 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? לא 4. התפטרת מהעבודה? כן 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? כן 15 מידע כללי 15. שם: טל 14. תאריך לידה: 31.1.91 13. עיר מגורים: ראשון 11. צבע שיער? חום כהה 10. צבע עיניים? חום דבש 9. גובה? 1.62 8. משקפיים? למרחק 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה? תפוסה 5. תלמיד טובה? בערך 4. רגיש? כה 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית 2. בתולה? לא 1. ביישן? לא 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? כן 14. נומרולוגיה? כן 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? לא 10. אלוהים? לא 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? לא 7. גורל? כן 6. מזל? כן 5. יין ויאנג? לא 4. קבלה? לא 3. הברית החדשה? לא 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא 1. הפכים נמשכים? כן 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? אמא 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לידור-חברה 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? טלי-חברה 11.הנשיקה האחרונה? ירדן חבר שלי. 10. החיבוק האחרון? סבתא 9. הספר האחרון? ספר שחבר של אבא כתב. 8.הסרט האחרון? - 7. החבר האחרון שראית? מעיין 6. הנסיעה האחרונה באוטו? עם אבא 5. המבחן האחרון? מתמטיקה 4. הדבר האחרון שקנית? חולצה מזארה 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לפני שנה לטורקיה 2. השיר האחרון ששמעת? קליפורניה 1. הדבר האחרון שלבשת? מכנס קצר וגופיה 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? כן 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? כן 10. עברת ניתוח? כן 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? כן 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? כן 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה? כן 3. הלכת מכות? כן 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר? לא 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? אחד מטורקיה בן 23 11. האהבה הראשונה? חבר שלי-אני איתו שנה ו4 חודשים 10. הצו הראשון? עדיין לא 9. הדייט הראשון? אמ לא זוכרת 8. הפעם הראשונה בחו"ל? שהייתי בת 5 טסתי לסין 7. הטסט הראשון? עדיין לא היה 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? סוף ח' 4. המילה הראשונה? ללי 3. האכזבה הראשונה? 2. שברון הלב הראשון? לא זוכרת 1. ההתאהבות הראשונה? זה היה בחבר של בן דוד שלי בגיל 12 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? חברה שאוכלת מרגרינה עם כפית-שירז 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? אחת מחולון שכחתי את שמה חח 9. החבר הכי שקט? טליה 8. החבר הכי עצבני? טלי 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? ספיר פרי 6. החבר הכי מצחיק? מעיין 5. החבר הכי קשוב? טלי 4. מכיר אותך הכי טוב? מעיין 3. החבר הכי עצלן? מעיין 2. החבר הכי רגיש? שיר 1. החבר הכי חכם? טליה 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן 5. גנבת מחנות? כן 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? כן 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא 8 עובדות 8. התחביבים שלך? לכתוב שירים,לנגן בגיטרה ולראות סרטים בצרפתית חח 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? האלופה כנראה. 6. הספר האהוב עלייך? ואו יש כ''כ הרבה. 5. חנות הבגדים האהובה עליך? זארה 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? באפלו 3. חברת התיקים האהובה עלייך? יש הרבה 2. הסרט האהוב עליך? סיפור אהבה בלתי נשכח 1. המשקה האהוב עליך? וודקה נסטי :) 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? בובת מיקי מאוס עם גלימה אדומה. 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? באפלו שחורות עם ניטים 5. החולצה האהובה עלייך? חולצה שחורה עם שרוולים קצת נפוחים 4. המחברת הראשונה שאת רואה? מחבת שהיא סוג של יומן בשבילי 3. הספר הכי קרוב? יומני הנסיכה-של אחותי 2. החלון פתוח או סגור? סגור (מפחדת מג'וקים) 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? טלפון 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.פלאפון 4.ארנק 3.מפתחות 2.לובלו כחול 1.אציטון 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים 3. סתיו: ים 2. חורף:ים 1. אביב: ים שלושה הרגלים: 3. עישון? כן 2. אלכוהול? כן 1. סקס? עדיין לא שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. בעלת ביטחון עצמי 1. חברותית דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1.אני אוכלת גרבר?

ילדה 4

New member
../images/Emo42.gif

20 המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק?חח שעיר.. 19. פנים יפות או גוף יפה?גם וגם. 18. חכמה או יפה?גם וגם 17. ספר או סרט?ספר 16. רעש או שקט?באמצע 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?תלוי=] 13. רומנטי או שרמנטי?רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? זר.. 11. הרבה לישון או כמעט ולא? הרבה 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?לא ארוכות מדי, ובטח שמסודרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?קשר רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?סולידי 6. שעווה או גילוח?סילק אפיל ולייזר 5. ריצה או הליכה?הליכה 4. חום או קור?קור 3. דוש או אמבטיה?דוש 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול?רק בצבא:( 1. קיץ או חורף?חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?אחלה 18. סקס בשירותים? תלוי כמה הם מטונפים 17. קשר בשלט רחוק?נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? למה לא.. 15. לחגוג סילבסטר?סיבה למסיבה 14. צמחונות?לא 13. מותגים? לא 12. כפכפי אצבע?בעד 11. שיחות מלב אל לב?בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד 9. טלפוניים סלולריים? ככה 8. סקס לפני החתונה?
7. סמים?
6. שתיה ונהיגה?למי שבא לחיות..לא 5. המטרה מקדשת את האמצעים? לא תמיד 4. עישון בקרב בני נוער? שיהנו 3. שלטון דמוקרטי?כן 2. סקס במקומות ציבוריים?תלוי.. 1. אורגיות?לא ממש 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים? לא 17. עישנת סיגריה?לא 16. השתכרת?כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?לא 14. היה לך סטוץ?כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים?כן 10. התנשקת עם בת?כן 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?לא..חחח 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כן 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? כן 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה?כן 2. התנשקת עם בן?כן 1. אכלת סושי? כן יאמ יאמ 15 מידע כללי 15. שם: יעל 14. תאריך לידה: 20.6.89 13. עיר מגורים: כפר ורבורג 12. בית ספר: באר טוביה 11. צבע שיער?חום 10. צבע עיניים?חום 9. גובה?179 8. משקפיים?מתכחשת אליהם 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה?חבר 5. תלמיד טובה? הייתי 4. רגיש? די 3. סטרייט/בי/הומו?סטרייטית 2. בתול? לא 1. ביישן?לא ממש 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? לא 14. נומרולוגיה? לא 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? קצת 11. רוחות? לא 10. אלוהים? לא 9. שטן?לא 8. גן עדן וגיהנום?לא 7. גורל? קצת 6. מזל? כן 5. יין ויאנג?לא 4. קבלה?לא טרחתי לבדוק 3. הברית החדשה? לא טרחית לבדוק 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא 1. הפכים נמשכים?כן.. 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? תמיר 13. ההודעה האחרונה ששלחת? דנה 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? תמיר 11.הנשיקה האחרונה? ביום שבת.. 10. החיבוק האחרון? אתמול 9. הספר האחרון? מדריך הטרמפיסט לגלקסיה 8.הסרט האחרון? עלובי החיים 7. החבר האחרון שראית? שני 6. הנסיעה האחרונה באוטו?היום למכולת 5. המבחן האחרון? ספרות 4. הדבר האחרון שקנית? סכין גילוח.. 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לפני 3 ימים 2. השיר האחרון ששמעת? אנערף 1. הדבר האחרון שלבשת? טריקו שחורה ובוקסר 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים?כן 10. עברת ניתוח? כן 9. שברת מראה? כן 8. היית בפיגוע טרור?לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך?כן 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה? לא 3. הלכת מכות?לא 2. כמעט טבעת? כן 1. כרתו לך איבר? לא.. 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה?רועי 11. האהבה הראשונה? רועי 10. הצו הראשון? רחוק 9. הדייט הראשון?מזמן 8. הפעם הראשונה בחו"ל?בגיל 5 7. הטסט הראשון?מי סופר=] 6. הבגרות הראשונה?לשון? 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? 4. המילה הראשונה? באבא 3. האכזבה הראשונה? רציתי לעלות על כדור פורח אבל בדיוק נגמרה התערוכה 2. שברון הלב הראשון? רועי.. 1. ההתאהבות הראשונה? רועי 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? שיפרה 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן?רביד 9. החבר הכי שקט? תאיר 8. החבר הכי עצבני? 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן?שני 6. החבר הכי מצחיק?תמיר 5. החבר הכי קשוב?שני 4. מכיר אותך הכי טוב? שני 3. החבר הכי עצלן? שני 2. החבר הכי רגיש? 1. החבר הכי חכם? 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?כן 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו?לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי?כן 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?יש מצב 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?לא נראה לי.. 8 עובדות 8. התחביבים שלך? לישון 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?עקרות בית נואשות 6. הספר האהוב עלייך? 5. חנות הבגדים האהובה עליך? העין השלישית 4. חברת הנעליים האהובה עלייך?כל הזיופים השוק 3. חברת התיקים האהובה עלייך?כל הזיופים בתחנה המרכזית 2. הסרט האהוב עליך? 1. המשקה האהוב עליך? מיייים 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? חולצה 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? בירקנשטוק 5. החולצה האהובה עלייך? סטרפלס סגול 4. המחברת הראשונה שאת רואה? אין=] 3. הספר הכי קרוב? אזרחות 2. החלון פתוח או סגור?יש רשת 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך?הכסא של יונתן 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.כסף 4.בליסטקס 3.רשיון 2.פלאפון 1.מפתחות 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: אבטיח 3. סתיו: 2. חורף:מעילים 1. אביב: שלושה הרגלים: 3. עישון?לא 2. אלכוהול?קצת 1. סקס? נו באמת שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. 1. דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1.

טוב... מתאים לי אחרי מקלחת

20 המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? חלק 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים 18. חכמה או יפה? יפה 17. ספר או סרט? ספר 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בחוץ 13. רומנטי או שרמנטי? שרמנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? כמעט ולא 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? הגבר מעל 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? או ארוכות ומסודרות או קצרות ומטופחות.. 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? סולידי 6. שעווה או גילוח? לייזר 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה? אמבטיה 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול? עם החבר או החברה. אבל אמבטיה 1. קיץ או חורף? חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? בעד 17. קשר בשלט רחוק? לא 16. יום האהבה/ולנטיינס? ולנטיינס. 15. לחגוג סילבסטר? סבבה 14. צמחונות? למי שיש אידיאולוגיה שייחיה עם זה 13. מותגים? כן 12. כפכפי אצבע? כן 11. שיחות מלב אל לב? כן 10. הפגנת אהבה בציבור? בכיף 9. טלפוניים סלולריים? כן 8. סקס לפני החתונה?כן 7. סמים? כן 6. שתיה ונהיגה? אפשר לשתות קצת אבל לא לנהוג בשיכורות. 5. המטרה מקדשת את האמצעים? איזו מטרה? 4. עישון בקרב בני נוער? סבבה 3. שלטון דמוקרטי? כן 2. סקס במקומות ציבוריים? אמ... אם זה מוסתר 1. אורגיות? איכ 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים כן. האמת שהפעם האחרונה היתה אתמול בלילה 17. עישנת סיגריה? כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? לא 14. היה לך סטוץ? כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? לא 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כמעט 11. כססת ציפורניים? כן 10. התנשקת עם בת? כן 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? עד לפנות בוקר כזה 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? כן.. ועוד באינטרנט 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא אבל נרדמתי באמצע גברתי הנאווה באנגליה (הצגה) 5. הפסקת ספר באמצע? כן קרה לי 4. התפטרת מהעבודה? כן 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? כן 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? כן, כל יום 15 מידע כללי 15. שם: עדי 14. תאריך לידה: 24.12.88 13. עיר מגורים: נס ציונה 12. בית ספר: בן גוריון- עד לפני כמה ימים 11. צבע שיער? חום 10. צבע עיניים? חום כהה קצת 9. גובה? 1.60 8. משקפיים? כן 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים 6. רווקה/חברה?רווקה 5. תלמיד טובה? לא 4. רגיש? 3. סטרייט/בי/הומו? 2. בתול? 1. ביישן? 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? קצת 14. נומרולוגיה? כן 13. גלגול נשמות? לא יודעת 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? מפחיד 10. אלוהים? לפעמים 9. שטן? לא 8. גן עדן וגיהנום? לא 7. גורל? כן 6. מזל? לא 5. יין ויאנג? מזה? 4. קבלה?לא 3. הברית החדשה? קראתי את זה אבל לא ממש 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? אולי 1. הפכים נמשכים? כן 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? מיטל 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לא יודעת לדבר מוזר כזה 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? גם מהדבר המוזר הזה עם איזה הרשמה למשהו 11.הנשיקה האחרונה? אתמול 10. החיבוק האחרון? היום 9. הספר האחרון? וואי לא קראתי איזה שלושה חודשים 8.הסרט האחרון? לא ממש רואה סרטים 7. החבר האחרון שראית? לא יודעת בעבודה בטח 6. הנסיעה האחרונה באוטו? חזרתי מהעבודה 5. המבחן האחרון? בגרות בחיבור לפני מלא זמן ומאז לא עשיתי יותר כלום 4. הדבר האחרון שקנית? מחוך מויקטוריה סיקרט באינטרנט. ממש יפה 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? פולין לפני כמעט שנה 2. השיר האחרון ששמעת? של האלופה כי ראיתי את זה 1. הדבר האחרון שלבשת? חולצה ירוקה כזאת טריקו 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל? לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? לא 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך?כן 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה? לא 3. הלכת מכות?לא 2. כמעט טבעת? כן 1. כרתו לך איבר? לא 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? גיל 15 11. האהבה הראשונה? אין, לא היה לי קשר רציני כלשהו 10. הצו הראשון? קיבלתי אותו באוקטובר05 נראה לי 9. הדייט הראשון? לפני הרבה זמן 8. הפעם הראשונה בחו"ל? כשהייתי בת 7 7. הטסט הראשון? עדין לא היה לי טסט, זה בתהליכים. 6. הבגרות הראשונה? בלשון בכיתה י 5. למעשנים, החפיסה הראשונה? בגיל 15 ומשהו 4. המילה הראשונה? לא יודעת 3. האכזבה הראשונה? וואי לא זוכרת 2. שברון הלב הראשון? אממ האמת שאני לא יודעת אם באמת נשבר לי הלב אי פעם 1. ההתאהבות הראשונה? גם, תקופת הנעורים 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? אין לי חברים מוזרים 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? מעיין 9. החבר הכי שקט? אין לי חברים שקטים 8. החבר הכי עצבני? ביאנקה 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן? ביאנקה 6. החבר הכי מצחיק? וואי יש כמה 5. החבר הכי קשוב? חברים שלי עושים מה שבא להם 4. מכיר אותך הכי טוב? ביאנקה 3. החבר הכי עצלן? כולם עצלנים 2. החבר הכי רגיש? לא יודעת מי הכי 1. החבר הכי חכם? אדוה 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן.. 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן.. 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? אמממ יש מצב 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא 8 עובדות 8. התחביבים שלך? ציור כתיבה צילום 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? האלופה, סיינפלד 6. הספר האהוב עלייך? התפסן בשדה השיפון 5. חנות הבגדים האהובה עליך? טופ שופ, זארה, פול אנד ביר, bebe, אברקרומבי, הוליסטר, ויקטוריה'ס סיקרט. 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? גאס, אגג, צ'ימי צ'ו, רבקה ריי, ברברה בוצ'י, אגוסטו, 3. חברת התיקים האהובה עלייך? לא יודעת 2. הסרט האהוב עליך? יורו טריפ, אחי איפה האוטו שלי 1. המשקה האהוב עליך? שיבס, קוזמו פוליטיין, פאסואה, מרגריטה ורודה, סטלה 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? עט 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? וואנס 5. החולצה האהובה עלייך? יש מלא 4. המחברת הראשונה שאת רואה? 3. הספר הכי קרוב? לא יודעת של מזה אפילו 2. החלון פתוח או סגור? סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? דורדורנט 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. ארנק 4. פלאפון 3. מפתח 2. סיגריות 1. ריטלין 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: שבלילה נעים 3. סתיו: קור 2. חורף: גשם 1. אביב: הריח שלושה הרגלים: 3. עישון? 2. אלכוהול? 1. סקס? שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. 1. דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1.

here they come

New member
'זה רק אנחנו שמתחלפים...'

20 המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק?חלק 19. פנים יפות או גוף יפה?גם וגם 18. חכמה או יפה?חכמה 17. ספר או סרט?ספר 16. רעש או שקט?שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם?מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים?בבית 13. רומנטי או שרמנטי?רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? אחד 11. הרבה לישון או כמעט ולא? כמעט ולא 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? בכל מצב הגבר מתחת 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות?קצרות 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים?תלוי בעונה 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי?חזקה 6. שעווה או גילוח?שעווה 5. ריצה או הליכה?הליכה 4. חום או קור?קור 3. דוש או אמבטיה?דוש 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול?כל מה שקשור בעירום הולך 1. קיץ או חורף?קיצ 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות?בעד 18. סקס בשירותים? נגד,נותן אפקט זול. 17. קשר בשלט רחוק?נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? נגד 15. לחגוג סילבסטר?נגד 14. צמחונות?לא מפריע לי 13. מותגים? בעד 12. כפכפי אצבע?בעד 11. שיחות מלב אל לב?בעד 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד 9. טלפוניים סלולריים? בעד 8. סקס לפני החתונה?בעד 7. סמים?נגד 6. שתיה ונהיגה?נגד 5. המטרה מקדשת את האמצעים?תמיד 4. עישון בקרב בני נוער? מעולה 3. שלטון דמוקרטי?הכרחי 2. סקס במקומות ציבוריים?נגד 1. אורגיות?בעד 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים?כן 17. עישנת סיגריה?כן 16. השתכרת? כן 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל?כן 14. היה לך סטוץ?כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו?כן 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? לא 11. כססת ציפורניים?כן 10. התנשקת עם בת?כן 9. בכית על בן? לא 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? כן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת?כן 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? כן 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? כן 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה?כן 2. התנשקת עם בן?לא 1. אכלת סושי? לא 15 מידע כללי 15. שם: רם 14. תאריך לידה:24.9.1984 13. עיר מגורים: רמה"ש 12. בית ספר: - 11. צבע שיער?חום 10. צבע עיניים?חומות 9. גובה?170 ו... 8. משקפיים?לא 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים באושר 6. רווקה/חברה?חברה 5. תלמיד טובה? ברור 4. רגיש? לעצמי 3. סטרייט/בי/הומו?ס 2. בתול? לא 1. ביישן?לא 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? 14. נומרולוגיה? 13. גלגול נשמות? 12. אמונות תפלות? 11. רוחות? 10. אלוהים? 9. שטן? 8. גן עדן וגיהנום? 7. גורל? 6. מזל? 5. יין ויאנג? 4. קבלה? 3. הברית החדשה? 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? 1. הפכים נמשכים? 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון?עופרי 13. ההודעה האחרונה ששלחת? ליפה שלי 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? עופרי 11.הנשיקה האחרונה? יעלי 10. החיבוק האחרון? שלי 9. הספר האחרון?רומן אמריקאי/יהונתן גפן.מומלץ. 8.הסרט האחרון? שר המלחמה 7. החבר האחרון שראית? גיא 6. הנסיעה האחרונה באוטו?עכשיו 5. המבחן האחרון? מזמן 4. הדבר האחרון שקנית?אוכל 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס?לפני חודשיים בערך 2. השיר האחרון ששמעת? some day 1. הדבר האחרון שלבשת? בגד ים וחולצה 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?לא 12. פתחת את הראש?כן 11. היית מעורבת בתאונת דרכים?כן 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? לא 8. היית בפיגוע טרור?לא 7. ראית מישהו נהרג? כן 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך?כן 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה?כן 3. הלכת מכות?כן 2. כמעט טבעת? לא 1. כרתו לך איבר? חלק מהזין כשהייתי קטן 12 הראשונים 12. הנשיקה הראשונה? קים 11. האהבה הראשונה? חן 10. הצו הראשון? מזמן 9. הדייט הראשון?עדי 8. הפעם הראשונה בחו"ל?בגיל 3 חודשים 7. הטסט הראשון? 6. הבגרות הראשונה?מזמן 5. למעשנים, החפיסה הראשונה?בכיתה ה'. 4. המילה הראשונה? פיס 3. האכזבה הראשונה? 2. שברון הלב הראשון? חן 1. ההתאהבות הראשונה? חן 11 החבר הכי: 11. החבר הכי מוזר? מתן 10. החבר שאתה מכיר הכי מעט זמן? ? 9. החבר הכי שקט? לירון 8. החבר הכי עצבני? יוני 7. החבר שאת/ה מכיר/ה הכי הרבה זמן?מתן 6. החבר הכי מצחיק?לירון2 5. החבר הכי קשוב?אור 4. מכיר אותך הכי טוב? אור 3. החבר הכי עצלן? מתן 2. החבר הכי רגיש?לירון 1. החבר הכי חכם?הצבוע 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו?כן 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף?כן 5. גנבת מחנות? כן 4. פרצת למקום כלשהו?לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום?כן 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?כן 8 עובדות 8. התחביבים שלך? כדורגל 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך?הסופרנוס 6. הספר האהוב עלייך? אתיקה/אריסטו 5. חנות הבגדים האהובה עליך? לא בארץ 4. חברת הנעליים האהובה עלייך?אולסטאר 3. חברת התיקים האהובה עלייך? 2. הסרט האהוב עליך? סיפורו של וויל האונטינג. 1. המשקה האהוב עליך? גולדסטאר 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה?אין פה אדום 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? אולסטאר שחורות 5. החולצה האהובה עלייך? יש הרבה 4. המחברת הראשונה שאת רואה? 3. הספר הכי קרוב? מילון 2. החלון פתוח או סגור? 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך?מצית 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5.מראה 4.פלאפון 3.סיגריות 2.כסף 1.מפתחות 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים 3. סתיו: שלכת 2. חורף:פוך 1. אביב: פסח שלושה הרגלים: 3. עישון?
2. אלכוהול? גולדסטאר 1. סקס? לעיתים שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. לא מפחד מכלום. 1. משיג בסופו של דבר כל המ שאני רוצה. דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 1.אתם יודעים כבר הכל.

הנה בית לי קטן, בו כיסא וגם שולחן

20 המה עדיף? 20. גבר שעיר או חלק? איזה יופי של שאלה לפתוח איתה שאלון 19. פנים יפות או גוף יפה? פנים 18. חכמה או יפה? חכמה 17. ספר או סרט? ספר 16. רעש או שקט? שקט 15. הרבה אנשים או מעגל מצומצם? מצומצם 14. דייט אינטימי בבית או בחוץ בסביבת אנשים? בחוץ 13. רומנטי או שרמנטי? רומנטי 12.פרח אחד או זר פרחים? זר 11. הרבה לישון או כמעט ולא? תלוי 10. הבחורה מעל או הגבר מעל? ......... 9. ציפורניים ארוכות ומטופחות או קצרות אך מסודרות? קצרות. אי אפשר לחיות עם ארוכות. 8. קשר רציני או סטוצים חד פעמיים? רציני 7. במכונית, מוזיקה חזקה או משהו סולידי? חזקה 6. שעווה או גילוח? לא חשוב באמת 5. ריצה או הליכה? הליכה 4. חום או קור? קור 3. דוש או אמבטיה?אמבטיה 2. מקלחת עם החבר/ה או לכל דבר יש גבול? לבד 1. קיץ או חורף? חורף 19 בעד/נגד 19. הומואים/לסביות? בעד 18. סקס בשירותים? איכ 17. קשר בשלט רחוק? נגד 16. יום האהבה/ולנטיינס? בעד 15. לחגוג סילבסטר? בעד 14. צמחונות? למה לא 13. מותגים? עד גבול מסויים 12. כפכפי אצבע?בעד 11. שיחות מלב אל לב? בעד מאוד 10. הפגנת אהבה בציבור? בעד.. 9. טלפוניים סלולריים? כשהם לא שרים מזרחית באוטובוס 8. סקס לפני החתונה? בעד 7. סמים? 6. שתיה ונהיגה? נגד! 5. המטרה מקדשת את האמצעים? לא 4. עישון בקרב בני נוער? נגד 3. שלטון דמוקרטי? חח ברור 2. סקס במקומות ציבוריים? 1. אורגיות? לא אוהבת את הרעיון =\ 18 האם אי פעם? 18. נסית סמים לא 17. עישנת סיגריה? לא 16. השתכרת? לא 15. השתתפת ביחסי מין עם כמה אנשים במקביל? חח לא 14. היה לך סטוץ? כן 13. שכבת עם מישהו בלי לדעת את שמו? ........ 12. קילפת את כל הלק מהציפורניים? כן 11. כססת ציפורניים? כבר נגמלתי 10. התנשקת עם בת? עוד לא 9. בכית על בן? כן 8. נרדמת מהצהריים עד הבוקר של היום שלמחרת? נראה לי שכן 7. בזבזת יותר מ1000 שקל על בגדים בבת אחת? לא שזכור לי 6. נרדמת באמצע סרט בקולנוע? לא 5. הפסקת ספר באמצע? כן 4. התפטרת מהעבודה? לא 3. בכית מול אדם שאת לא מכירה? בהחלט 2. התנשקת עם בן? כן 1. אכלת סושי? כן, איכס 15 מידע כללי 15. שם: לוטוס 14. תאריך לידה: 15.6.92 13. עיר מגורים: מתן 12. בית ספר: כצנלסון 11. צבע שיער: חום כהה 10. צבע עיניים?חום 9. גובה? 157 8. משקפיים? אין 7. הורים נשואים או גרושים? נשואים........... 6. רווקה/חברה? "רווקה" 5. תלמיד טובה? כן, אבל אני לא משקיעה בכלל.. 4. רגיש? כן =\ 3. סטרייט/בי/הומו? סטרייטית 2. בתול? כן 1. ביישן? אפשר לומר 15 אמונות 15. אסטרולוגיה? לפעמים 14. נומרולוגיה? לא 13. גלגול נשמות? לא 12. אמונות תפלות? לא 11. רוחות? לאא 10. אלוהים? לאאא 9. שטן? חחח לא 8. גן עדן וגיהנום? לא 7. גורל? לא 6. מזל? ממ 5. יין ויאנג? ברור 4. קבלה? ..................... 3. הברית החדשה? עוד לא קראתי הכל 2. קשר וירטואלי יכול הצליח? לא לאורך זמן 1. הפכים נמשכים? כן 14 האחרונים ש: 14.השיחה האחרונה בטלפון? עם חברה 13. ההודעה האחרונה ששלחת? לחברה הזאת 12. ההודעה האחרונה שקיבלת ממי? כנל 11.הנשיקה האחרונה? 10. החיבוק האחרון? חברה 9. הספר האחרון? קשר עין\ קאמי מקאוורן. ספר טוב. 8.הסרט האחרון? שרק 3. ממש נהנתי :) 7. החבר האחרון שראית? 6. הנסיעה האחרונה באוטו? אתמול מהרכבת מת"א 5. המבחן האחרון? מתמטיקה. 4. הדבר האחרון שקנית? שרשרת של ה-O של OPETH 3. הפעם האחרונה שטסת במטוס? לפני 6 שנים 2. השיר האחרון ששמעת? משהו של לד זאפלין 1. הדבר האחרון שלבשת? חולצה עם ציור של תפוז שמסתכל על כוס מיץ תפוזים בחרדה ואומר "MOM?" 13 הדברים הרעים שקרו 13. שברת רגל?לא 12. פתחת את הראש? לא 11. היית מעורבת בתאונת דרכים? לא 10. עברת ניתוח? לא 9. שברת מראה? כן. 8. היית בפיגוע טרור? לא 7. ראית מישהו נהרג? לא 6. גילית ששיקרו לך? כן 5. בגדו באמונך? אממ כן 4. פגעת במישהי/ו אחרת בכוונה תחילה? זה בטח קרה 3. הלכת מכות? כן 2. כמעט טבעת? כן 1. כרתו לך איבר? לא 9 התרמיות הגדולות! 9. שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? לא נראה לי.. 8. שיקרת כדי להתחמק משיעור? כן 7. העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן חח 6. תפסו אותך בשקר והתחמקת בעזרת שקר נוסף? כן P: 5. גנבת מחנות? לא 4. פרצת למקום כלשהו? לא 3. התחמקת מדו"ח משטרתי? לא 2. שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? לא.. חוץ מאחותי.. לא רציני P: 1. הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר? לא. 8 עובדות 8. התחביבים שלך? שירה, נגינה, ציור 7. סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? איש משפחה 6. הספר האהוב עלייך? לא יודעת 5. חנות הבגדים האהובה עליך? לא יודעת 4. חברת הנעליים האהובה עלייך? אולסטאר 3. חברת התיקים האהובה עלייך? ...... 2. הסרט האהוב עליך? לא יודעת 1. המשקה האהוב עליך? מים. אני הולכת לשתות, אני מרגישה שאני מתייבשת.. ~~~~~~~~~~ 7 דברים בחדר שלך: 7. הדבר האדום הראשון שאת רואה? שטיח בצורת לב 6. הנעליים שהכי קורובות אלייך? אולסטאר שחורות לגמרי עם פס אדום ושרוכים אדומים 5. החולצה האהובה עלייך? זאת עם התפוז 4. המחברת הראשונה שאת רואה? לשון 3. הספר הכי קרוב? קשר עין 2. החלון פתוח או סגור? סגור 1. הדבר הכחול הכי קורב אלייך? וילון חרוזים בפתח הדלת 5 דברים שתמיד נמצאים לך בתיק: 5. פלאפון 4. קוקיה 3. שפתון או משהו לשפתיים 2. כסף 1. פרורים לא מזוהים 4 הדברים הכי טובים בעונות: 4. קיץ: ים , גלידה 3. סתיו: שלכת, מזג אויר נעים 2. חורף: סוודר, גשם, שוקו חם, כפפות, אח בוערת 1. אביב: פריחה, חחופש פסח שלושה הרגלים: 3. עישון? לא 2. אלכוהול? לא 1. סקס? גם לא שתי תכונות שאתה אוהב בעצמך? 2. עומק 1. שונות דבר אחד שלא היינו מנחשים עליך אם לא היית אומר. 10 אצבעות לי יש

למעלה