שופטים את השופטים

niranat

New member
../images/Emo88.gifשופטים את השופטים../images/Emo88.gif

נמאס לכם שהשופטים מניאקים?! מעצבן אתכם שהם מלכלכים על הפייבוריטית שלכם?! אתם חושבים שהם נותנים יחס מועדף למישהי?! אולי המראה שלהם מעצבן אותכם?!
It's Payback Time
עכשיו תורנו לשפוט אותם! ויצחק מי שיצחק אחרון

:]

אני כל כך אוהבת את טיירה... יש באמת בן אדם מדהים מאחורי הדוגמנית הזו שכולם אמרו עליה שאין לה אופי :\ וג'ניס והביקורות.. יש לה הגזמות שזה פשוט מצחיק לפעמים..

צוווודק!!!!!!!!!

אני שופטת את ג'ניס דיקנסון! היא כל הזמן יורדת על כולם!!! על נורל היא אמרה שהיא דומה לתוכי על מישהי {לא זוכרת מי} היא אמרה בפרק שהיא גורמת לה לרצות להקיא על קלי היחא אמרה שהיא מזכריה את הסרטים של היצ'קוק דייייי נמאס כבר ממנה!

עדידי15

New member
זהו!!!!

והקטע שהיא חשה כוסית... קודם כל ג'ניס מתוקה אולי את יפה אבל בהשוואה אליהן הן לא היו צריכים לעשות 1000 ניתוחים כדי להיות מושלמות
הטבע הוליד אותן ככה אז שתקי אין לך אפילו זכות דיבור
מכוערת בא לי להקיא עליה איזה גבות יש לה כמו של מכשפה

רותם ע

New member
הטבע הוליד גם אותה יפה|:

היא פשוט מזדקנת, בגלל זה היא עשתה ניתוחים... נראה איך הן יראו כשיהיו בגילה

niranat

New member
מממ זה לא קשור לגיל

היא כתבה שני ספרים, על הראשון אני לא יודעת כלום אבל אני יודעת שבשני [שנקרא "Everything About Me Is Fake... And I'm Perfect" יעני "הכל בי מזויף... ואני מושלמת"] היא מדברת על המאבק שלה להגיע לשלמות ועל אידיאל היופי של החברה, שמאז ומתמיד היא נאבקה להיות מושלמת - החל מימי מילוי החזיה בתיכון ועד לעשרות ניתוחים פלסטיים, השתלות, הרמת גבות, ועוד ועוד ועוד...

Pink Punk

New member
אני אוהבת את כולם

ג'ניס, פשוט אומרת ת'אמת ואין מי שיעצור אותה והיא פשוט קורעת לפעמים והיא גם ממש נראית טוב לגיל שלה! היא לא בת איזה 40 פלוס?! טיירה פשוט מושלמת, אין טעם לדבר נייג'ל כנ"ל השאר... אממ נולה מרין הזה אני לא כ"כ שמה עליו אז חח ווטאבר וג'יי (הוא נחשב שופט בכלל?) מתוק לאללה ומהמם וחולה עליו! חוצמזה הם כולם דיי מאוד אוהבים את אמנדה אז עוד נקודה לזכותם :)

JULI4561

New member
בואנה מה הקטע של הסטייליסט הזה

והחתול צעצוע הזה מה הקטע!?!??!?!?

גלתו

New member
איזה כיף

אוקיי ג'ניס - מדהימה בעיניי, למרות שהיא מנותחת. בעצם זה שהיא מנותחת זה די מעצבן. כאילו, תתמודדי עם העובדה שאת מזדקנת... זה מה שקורה כשנמצאים "בתעשייה" יותר מדי זמן. מצחיק שהיא השתנתה מאז העונה שעברה - עוד ניתוח... בפה לדעתי, השפתיים שלה שונות. היא ישירה מאוד, אני אוהבת את זה למרות שלפעמים היא יוצאת זונה. נייג'ל - נראה לא רע. קצת אנמי, בקושי שמים לב אליו. הוא המתון מבין כולם נראה לי. טיירה - מדהימה, אבל מתנשאת בטירוף, אני כבר לא יכולה לסבול את זה. היא הייתה שוכבת עם עצמה אילו רק היא הייתה יכולה. ואז יש גם את האיש הקטן והמוזר ההוא. הוא אומר מה שאני חושבת בד"כ, יותר מזה לא יצא לי להכיר אותו יותר מדי.

oOBAGIRAOo

New member
ג'ניס מעצבנת אותי

כל הניתוחים שהיא עשתה והיא עוד אומרת לבנות שהן נראות נורא! מכוערת!!!!!!!!!!!! היא חושבת שהיא מצחיקה במה שהיא אומרת, אבל היא כ"כ לא! טיירה חושבת שכולם צריכים לסגוד לה, וזה בעצם מה שכולם עושים. ורק את ההוא עם הכלב אני אוהבת.

גם אני שנאת את ג'ניס

איך היא קראה לאמנדה כלבה אז בפרק השני נדמה לי... (שהם הצתלמו בבגד ים בגמייקה)

oOBAGIRAOo

New member
לא ראית את הפרק בכלל אה?

טיירה אמרה שהיא ילדה לא מזמן וג'ניס אמרה עליה כלבה כאילו בגלל שיש לה גוף כזה אחרי מעט זמן. אני שאנת אותה כי כבר מההתחלה היא שנאה את קלי
ואהבה את אמנדה
ואז היא נהייתה בכלל לא אובייקטיבית.

את לא יכולה לעשות סימן של ספויילר?!

תודה רבה!!! פשוט תודה!! הרסת לי את הסדרה! כמה שאני אוהבת אותך כרגע.. ל-א!

sk8er grrl

New member
אני מבינה למה את כועסת...

אבל את לא צריכה להיסחף... זאת רק תמונה אחת והיא לא אמרה מי המנמחת...

niranat

New member
השיפוט שלי ../images/Emo88.gif

ת'אמת?! בניגוד למה שכולכם חושבים, אני חושבת שג'אניס פשוט מלכה
היא קורעת אותי כל פעם מחדש... והרי התכנית הזאת באה להביא רייטינג, דברים כאלה מביאים רייטינג... לכלוכים!!!
אני אוהבת את התיאורים שלה ואת ההגזמות שלה, "אני לא יכולה להסתכל על זה, זה מביא לי בחילה.."
פחח עלק איזה הגזמה.. "את נראית כאן כמו צבי שמסתנוור מפנסים של מכונית שדורסת אותו" "את נראית כמו דחליל בשדה תירס שבא להפחיד את העורבים" "את נראית כמו ברווזן"... היא פשוט ג-ד-ו-ל-ה לדעתי! אם לא היא, התכנית הייתה משעממת.
וטיירה, אוח טיירה... מתי תפסיקי להיות כל כך מאוהבת בעצמך?! זה ממש מטריד אותי, כאילו ברצינות... בכל מקום תמונות שלה, ומזכירים את ההצלחות שלה ו-אוווףףףף נמאסת!!! את באמת מדהימה אבל די עם זה!!!
נולה פחחח יצור מתועב.. שונאת אותו ואת הקיסרית מיני המזדיינת הזאת שלו, ואני גם אף פעם לא מסכימה עם הדעות שלו... ונייג'ל סתם אנמי. מממ ובקשר לאמנדה - היא יודעת להצטלם טוב ובגלל זה הם אוהבים אותה, כי באמת יש לה פוזות מהממות אבל היא ממש מכוערתתתת... למשל בחוליה החלשה אני לא מצביעה נגדה כי היא כן יודעת להצטלם אבל היא כיעוווור!!! יש לה פנים מפחידות, למשל בתמונות פנים כשג'אניס אמרה עלייה "flawless" אני הייתי כאילו... מה?!?? זה ממש מכוער! אבל על טעם ועל ריח... חח חוש הטעם של ג'אניס נפגע בכל הניתוחים שהיא עשתה בשפתיים [כנ"ל באף]

Pink Angel1

New member
../images/Emo6.gif

"מתי תפסיקי להיות מאוהבת בעצמך?!" חח קרעת אותי

למעלה