השיפוט שלי ../images/Emo88.gif
ת'אמת?! בניגוד למה שכולכם חושבים, אני חושבת שג'אניס פשוט מלכה
היא קורעת אותי כל פעם מחדש... והרי התכנית הזאת באה להביא רייטינג, דברים כאלה מביאים רייטינג... לכלוכים!!!
אני אוהבת את התיאורים שלה ואת ההגזמות שלה, "אני לא יכולה להסתכל על זה, זה מביא לי בחילה.."
פחח עלק איזה הגזמה.. "את נראית כאן כמו צבי שמסתנוור מפנסים של מכונית שדורסת אותו" "את נראית כמו דחליל בשדה תירס שבא להפחיד את העורבים" "את נראית כמו ברווזן"... היא פשוט ג-ד-ו-ל-ה לדעתי! אם לא היא, התכנית הייתה משעממת.
וטיירה, אוח טיירה... מתי תפסיקי להיות כל כך מאוהבת בעצמך?! זה ממש מטריד אותי, כאילו ברצינות... בכל מקום תמונות שלה, ומזכירים את ההצלחות שלה ו-אוווףףףף נמאסת!!! את באמת מדהימה אבל די עם זה!!!
נולה פחחח יצור מתועב.. שונאת אותו ואת הקיסרית מיני המזדיינת הזאת שלו, ואני גם אף פעם לא מסכימה עם הדעות שלו... ונייג'ל סתם אנמי. מממ ובקשר לאמנדה - היא יודעת להצטלם טוב ובגלל זה הם אוהבים אותה, כי באמת יש לה פוזות מהממות אבל היא ממש מכוערתתתת... למשל בחוליה החלשה אני לא מצביעה נגדה כי היא כן יודעת להצטלם אבל היא כיעוווור!!! יש לה פנים מפחידות, למשל בתמונות פנים כשג'אניס אמרה עלייה "flawless" אני הייתי כאילו... מה?!?? זה ממש מכוער! אבל על טעם ועל ריח... חח חוש הטעם של ג'אניס נפגע בכל הניתוחים שהיא עשתה בשפתיים [כנ"ל באף]