שופטים את השופטים

purple rain2

New member
../images/Emo45.gifבקשר לטיירה

ואחלה שרשור!
אולי כדאי להפוך את זה לפינה קבועה, שמישהו יתנדב לרכז לנו את פנינות החוכמה של השופטים מהפרק השבועי

niranat

New member
וואי, האמת שחשבתי על זה

והתבאסתי שלא רשמתי מהפעמים הקודמות

הצלחה?

הרגת אותי! זוכרים שבעונה הקודמת צילמו במסגרת התכנית קליפ לשיר של טיירה? אם היא כל כך הצליחה אז למה לא מזכירים אותו? אני אגיד לכם למה-כי הוא נכשל קשות! למרות שאין לי בעיה עם השיר. ---Just grab my hipps real tight and enjoy the ride---

Pink Punk

New member
צודקת לגבי ג'ניס וטועה לגבי אמנדה!!

ג'ניס באמת מדהימה היא קורעת מצחוק והיא פוטוגנת ויפה והכל... אבל לגבי אמנדה, יש לה פוזות מדהימות ו-היא מהממת!!! איזה מכוערת בראש שלך?! היא הכי יפה שם!!!!!

ארג ../images/Emo46.gif

ג'ניס קוראים לה
איך שלא קוראים לה, הבחורה יושבת לה שם כשכל חיוך ו/או מבט זעום עלול לפרק לה את הניתוח המושלם שעשו לה. ואם לא די בכך, כל הרמת יד שלה מסכנת את הניתוחים האחרים בגוף שלה
וכל מה שהיא עושה זה לשבת שם מקומטת ומכוערת ולרדת על כולן
כשכתוב לה על המצח 'תעשו ניתוחים כמוני ותהיו מושלמות'
שונאת אותה
ארגגגגגגגגג

Pink Punk

New member
נכון ../images/Emo58.gif

באמת השופטים מאד אוהבים אותה אני לא מאמינה שהיא לא ניצחה!! טעות ענקית עם אווה הדפקט הזאת... לאמנדה כל תמונה היתה מדהימה! אף פעם לא העירו לה! ואווה כאילו... איך למען השם הביצ'ית הגמדה הזאת זכתה?! Amanda Rulz!!

Dark Force

New member
הממ../images/Emo56.gif|פגרה|../images/Emo58.gif

תראה, אתה לא יכול לשפוט כבר מעכשיו מי תנצח- אבל מה שכן, אני מבטיח לך שמעכשיו הקרב לא יהיה קל- אווה, לא פראיירית- וחכה אתה עוד תראה מי באמת מגיע לה לנצח.

אני מקווה.. ../images/Emo58.gif

אני פעם אהבתי אותה!!! וחשבתי שמגיע לה לנצח אבל עכשיו אני רואה שהיא לא כל כך לוקחת ברצינות את כל הקטע של הדוגמנות! יש הרבה בנות שיותר רוצות!! חשבתי שזה יהיה ספוילר בגלל שפעם אהבתי אותה ורשמתי את זה בחתימה וחשבתי שאנשים יעלו על זה..

עושים שפטים בשופטים!

והרי: טיירה- היא באמת מאוהבת בעצמה- כל הזמן לפני ההדחה מראים תמונות שלה והקטע הוא שמנסים להראות כמה היא יותר טובה מהבנות אבל צר לי, ברוב התמונות היא נראית כאילו היא צריכה ללמוד מהן דבר או שניים. ואני שונא שהיא משחקת אותה אכפתית. איך שהיא אלצה את עצמה לבכות כשטוקרה התחילה לבכות. איזו צבועה. ואיך היא נדחפת לבנות! נכנסת חופשי קופצת על המיטות-דוחף! ואי אפשר להגיד שום דבר וגם צריך להתחנף! אבל נראה לי שבקרו את ההתנשאות של השופטים ובעונה הזאת החליטו לערב אותם יותר ("שירדו אל העם"). השיער של טיירה מעוצב כזה מגעיל! איכס! ג'ניס- היא קורעת מצחוק! בעיקר כשמראים אותה ברקע של טיירה עם שאר השופטים. כולם כאלה רשמיים ושקטים ורק אותה רואים עושה תנועות ותנוחות של מפגרת. בכלל היא זקנה- למי ששאל היא בת מעל 50. לפחות היא לא משקרת שהיא עברה ניתוחם ומדברת על זה בגלוי. היא ממש נראית כמו בובת ראווה ללא חן- הגבות שלה יחסית מקובעות ולא מעוצבות, הפנים שלה קפואות. אבל תודו שכשהיא הופיעה עם הבגד ים היה לה חזה פיצוץ- כל הכבוד למנתח! בזכות ג'ניס יש חיים בתוכנית. כאילו כולם רציניים והיא הליצן. נייג'ל- מה הוא עושה שם? הוא צלם אופנה ידוע. זה הכל. הוא יושב שם ומתחנף לטיירה ולג'ניס. הוא בעצמו נראה כאילו הוא צריך מהפך. הוא בריטי שנראה צרפתי. העצות שלו שטוחות והוא לא מפגין נוכחות. אין לי הרבה מה להגיד. הוא יותר פודל מהכלב של ההומו. ההומו-הוא ממש מכוער ונראה כאילו כל קשר שלו לעולם האופנה הוא הלבוש שלו. כזה קוף שלא יודע מהחיים שלו והכלב שלו נראה יותר טוב ממנו. איכס! ואיך שהוא אמר: מיני אומרת לכן שלום בנות! וכולן התחנפו וצחקו. די להתחנפויות! קלי יותר טובה מאן הגבר הזאת! ברברית עם פסים מעצבנים בשיער. איך אווה קרעה אותי עם הירידות שלה על יה-יה: מי שהייתה צריכה טיפול קבלה טיפול. ואוי איך יה יה בכתה כשהיא לא עשתה תנועות של רקדנית ואילו אמנדה עשתה את זה וכולם התלהבו ממנה!. אוי אוי.

Danielushhhh

New member
טוב, בקשר לג'אניס

ההערות שלה מצחיק אותי
וגם היא נותנת ביקורת טובה לטעמי, היא גם מוסיפה הרבה לתכנית
נולה הזה חתיכת אידיוט, הטמטום שלו מצחיק אותי ברמות

lupinova

New member
אממ תגובה

ג'ניס- חשה את עצמה יותר מדי. ששרגיע עם התגובות שלה, היא יכולה להיות כנה אבל בצורה קצת פחות תוקפנית ומגעילה. חוץ מזה- הן לא עברו אין ספור ניתוחים ואין להם את המאמן כושר הצמוד ואת כל הכסף שלה יש בשביל להגיע לתוצאה הזאת. טיירה- טיירה דווקא ממש נחמדה, היא אומרת להם את האמת אבל בעדינות ועובדה שהמתמודדות מספרות לה דברים וכל זה.. נייג'ל בייקר- הוא.. שקט כזה, הוא בסדר בסך הכל.. ההומו עם הכלב- הוא דווקא נחמד, הוא אומר להם גם את האמת יפה.. בקיצור מי שיש לי תלונות אליה זאת ג'ניס הזאת! וגם טיירה מחוץ לתוכנית אומרת שמי שבאה לתוכנית הזאת לא דוגמנית אמיתית. שקט לא את כולן מגלים.

למעלה