שימו לב, קצת מנהלות

../images/Emo88.gifשימו לב, קצת מנהלות../images/Emo88.gif

שני דברים מינהליים וחשובים: 1. מאחר והדברים יוצאים בהדרגה מסדר והגיון.. אני פותחת כאן הודעות ראשיות לכל הנושאים המרכזיים של המשחק ואתם מתבקשים להפנות כל שאלה, טיעון, דיון ותהייה למקום הנכון. כך, בכל פעם שתכנסו לפורום בעניין מסויים שמעניין אותכם לא תאלצו לקרוא את כל השרשורים והעצים הפורחים פה. ואלו הנושאים (אם חסר לכם משהו תצעקו..):
קרב
מפלצות
קסם
כלכלה
גזעים
קבוצות - לכל קבוצה מתארגנת עץ משלה
נושאים "סביב" משחקיים - הבאזר, הסיום
נושאים לוגיסטיים חוץ משחקיים - מחירים, הסעות וכו´ בתקווה שכולם ישגשו ויפרחו
2. המאסטר הראשי של המשחק מופיע ויופיע בפורום תחת ארבע דמויותיו ואילו הן:
Leshka
Voice of Sauron
Alatar of Violet
Azog Turush

לוגיסטיקה

נראה לי הכי מתאים לשרשר לפה. זהו, פתחתי עצים לכולם ומעכשיו אני עונה רק ב"מקום", תשתדלו לעמוד בסדר, זה לטובת כולנו. לילה טוב

Remote

New member
רישום

שלום, קודם כל כל הכבוד לכם, ועכשיו לשאלות (כל השאלות מתייחסות לטופס הרישום שבאתר הבית שלכם): 1) מה הם קבוצות ה NPC שאפשר לבקש להצטרף אליהם? 2) אם אני אבקש להיות DUNEDAIN אני אוכל להיות אחד? 3) איך אני ישובץ אם אני לא ירשום בטופס לאיזו קבוצה אני רוצה להצטרף? 4) לא הבנתי מה רוצים בסעיף ה ROLE ? 5) איך אני יכול לבקש להיות ולהיבחר לשר צבא (ולמה אין אופציה להיות כזה בחלון Status in the team ? תודה רבה ושוב כל הכבוד למארגנים!

iron blade

New member
איך נירשמים

שלום אני וחברים שלי מעונינים להירשם למשחק למי אנחנו צריכים לפנות כדי להרשם ולקבל פרטים על המשחק

bentsy

New member
לכל אלו שהשימוש בשפות שונות חורה לה

אני באמת לא מבין אותכם... נכון שזה קצת מוזר ולפעמים קצת מעצבן שאתה לא יכול להבין מה אומרים לך אבל אסור לשכוח שרוב השחקנים הם דוברי רוסית וקשה להם לשחק בעברית. אני מבטיח לכולם ששום נזק רציני לא יקרה מזה. ואם למישהו זה עדיין מפריע אתה לא חייב לבוא, אפילו שהשאיפה היא בטח לכמה שיותר שחקנים אבל אני אישית מעדיף משחק מהנה ובלי בכינויות על שטויות. ובכלל, אני אישית הולך לקלל בפרסית ומי שיבין יבין!!

Zarqoun

New member
מה שנכון נכון.

יפה אמרת. א. זה שלגזעים שונים יש שפות מסויימות, זה רק מוסיף אוטנטיות למשחק. אנשים שמתנגדים, באים לLARP הזה רק ל- Hack & Slash. ב. עלי להזכיר "לצברים" (ואני בנייהם) שעד עכשיו לא היה אירגון *כזה* גדול לLARP בארץ. ולפי דעתי זה רק בזכות "דוברי הרוסית". כל הכבוד להם. אני מלא בציפיות לראות את כולכם שם. משחקים שמחה, ולא בעברית או רוסית. נ.ב. - אני מזהיר אותכם מפני הקללות הפרסיות של בנצי, הן עובדות. הפך אותי ללטאה... It got better.

דוד לוי

New member
באותו האופן ק"ת

ניתן גם לומר כי רוב השחקנים במשחק דוברים עברית (סה"כ כל העולים יודעים עברית ברמה זו או אחרת)

Remote

New member
תאריכים-חג!-למארגנים

איני יודע אם המארגנים שמו לב אבל תאריכי המשחק (27 עד ה 30) נופלים בדיוק על ימים שבהם אנשים דתיים (ומסורתיים גם) אינם יכולים להגיע שהרי ב 27 זה ערב פסח- יום חג בו לא ניתן לנסוע! ובו אנשים רבים (גם חילוניים) חוגגים את סדר הפסח. ב 28 זה פסח- גם יום חג עם אותם החוקים ב 29 זה יום שישי שבו שבת נכנסת בסביבות 17:30 . וב 30 זה יום שבת! יוצא שהרבה אנשים אינם יכולים להגיע! שלא לדבר על זה שזה לא כל כך מכובד לעשות אירוע כזה בערב פסח ובפסח! איני יודע עם עדיין ניתן לדחות זאת אבל עם כן נראה לי שעדיף לערוך את האירוע בין ה 31.3 ל 3.4 שהרי כך שלושת הימים הראשונים של המאורע נופלים על חוהמ"פ ואין בהם כל בעיה וב3.4 שזה גם יום חג אין צורך ליסוע לשום מקום שהרי השחקן כבר במקום (הוא יוצא בערב) וניתן לחגוג במקום. אם אפשר עדיף אפילו להעביר את הארוע לשבוע לפני השבוע שאליו הוא נקבע כרגע, אך איני בטוח שזה אפשרי מכיוון שלמרות שזה חופש רגיל ללא חג ואין בעיות דתיות איני חושב שזה חופש מעבודה. בכל אופן אני מבין את הקושי שבארגון כזה מאורע ושוב ממש כל הכבוד למארגנים אבל באמת חבל שאחרי כל כך הרבה מאמץ אנשים רבים (לדעתי-אני יודע שכמה מחברי ואני) אינם יכולים להגיע, בכל אופן אפילו אם לא תוכלו או תרצו לשנות כל כך מאוחר את תאריכי המאורע אני מקווה שפעם הבאה (אני מבין שזה לא פעם ראשונה ולא פעם אחרונה שאתם מארגנים ארוע כזה), תתחשבו ותתכננו את תאריכי המאורע כך שכולם יוכלו להגיע

Silver hores

New member
הרוב קובע

במדינה דמוקרתית לפחות, התאריכים מושלמים מכיבן שכול תאריך אחר היה נופל אל לימודים ביחוד בקהילת הסטודנתים שבינינו זה היה יצה יותר גרוע!!! אני חושב שהמסטרים ידוע מה הם עושים!!!

eladc

New member
נקודה חשובה מאוד

ממש לא שמתי לב שהערב הראשון נופל על ליל הסדר!! איך אתם מצפים שמישהו בכלל יבוא?? הרי כולם נמצאים עם המשפחות שלהם בליל הסדר, והכי מוקדם שאפשר להגיע, זה אחרי הסעודה, שאז ניתן לקפוץ על הרכב ולהגיע לאזור ההתכנסות. ואם השאלה היא מה הרוב קובע, כפי ש"זונות כסופות" ציין בחוכמה, הרי שרצוי לבקש מקוראי הפורום כאן לשרשר את מחשבותיהם, לפחות לגבי ערב ליל הסדר. לגבי שאר הימים, הרי שהטיעון לגביהם כתאריכים לא מתאימים הוא חלש. תמיד שיחקנו בימי שישי בערב, ולעובדים שביננו, (ודרך אגב, גם בחוה"מ פסח עובדים רגיל לחלוטין) עדיף לקיים את המשחק בסופ"ש. לכן אני הייתי מציע להתחיל בחמישי בלילה, אחרי ארוחות החג, כך שזה יסתדר לכולם בלי לריב עם המשפחות שלנו.

MiSHUTka

New member
Pesah A´ is 27.03

Pesah A´ is 27.03 and the game begins at Thursday 28.03 at 17:00 of cloc´k. All the player´s must come at Thursday until 12:00. Of course you can meet the Seder Night with your family and come to the game at Thursday´s morning, but remember that You and your team need to build the town. Surely we can´t and willn´t pass the game date because we need 4 day´s in the field to prepare to the game - master´s are coming to the place of the game at 26.03. And try to understand us we are rtying our best for you. The game we are arranging is biggest LARP in Israel planed to unite Israel and Russian speakning role-player´s . To find ideal date for all the people is imnever possible, so we are going with biggest part of them.

eladc

New member
התנצלות

לאחר בדיקה נוספת אני רואה שטעיתי (והוטעיתי) ואכן ליל הסדר חל יום לפני יום המשחק, אז - הכל בסדר, ויאללה לנשקים.

killer444444

New member
אלעד???

המשחק בזמן הנכון, והכל בסדר.......KILLER(עמנואל לאלא שלא מזהים)

נושא התאריכים

כפי שפירט כאן המאסטר הראשי של המשחק (כן, תגובה רשמית לזועקים בשער בלי לשים לב למה הם מגיבים) נדון רבות וארוכות. המשחק נערך ביום שאחרי ליל הסדר. המשחק מתחיל אחה"צ וקבוצות יכולות להגיע השכם בבקר ולהתחיל לבנות. הרוב המכריע של השחקנים אינם בגיל בי"ס ולכן חופשת הפסח של ילדי בי"ס אינה רלוונטית לענייננו. הרוב המכריע של השחקנים הם גם חילוניים. ואין מה לעשות
מדובר בארגון ענק וניסינו להתחשב עד כמה שאפשר לכל מי שאפשר. אתם צריכים לזכור גם שהמשחק נערך אחרי ביגור ולפני פאנטסיקון, שני אירועים שלא יכולנו להתעלם מהם. אני מקווה שהתאריך יתאים לרובנו..

אולבסון

New member
תגובה לתאריכים!

אני גם חושב שזה נפל על יום לא טוב אך זהו היום של העירגון של המקום. כמובן רציתי להיות שם לעזור לסדר ולערגן את השטח אך לא הוכל. התאאיך 27 יוצא ערב פסח ואני מניח ושוב מחריע ביותר לא יוכל להגיע מה שישפיע על איכות העירגון של השטח. לדעתי כדי להעביר את כל המשחק ביום קדימה או לקבוע יום כמה ימים קודם כדי לערגן את המקום כמה שיותר וביום הראשון [27] יהיה רק סידורים אחרונים שישארו לאלה שיכולים להגיע. יהיה לי מאוד חבל לא להגיע ב 27 אך פסח הוא חג שיושבים עם המשפחה [כוח ההרגל]. איל

IDstorm

New member
תדחו ביום

אני מסכים עם אולבסון, תדחו את היום של המשחק ביום אחד, כך שהארגון של המשחק יהיה ביום חמישי וכך אפילו שומרי המסורת יוכלו להגיע, והיו האחרון שיהיה יום ראשון הוא יום חופש ברוב מקומות העבודה (אני מודע לאמונות התפלות בנוגע לתאריך המשחק אך לא נראה לי שארוע כזה גדול ירד לתמיון רק בגלל הזזה ביום אחד)

אני מסכים!

אני מסכים עם דעה זאת ובהיותי שומר מסורת אני חושב שצריך להתחשב גם בדתיים והסיבה שאין הרבה דתיים היא בגלל שהתאריכים בדרך כלל שבתות וחגים

למעלה