שם קוד: התוכנית להפעלת הפורום.

../images/Emo88.gifשם קוד: התוכנית להפעלת הפורום.../images/Emo152.gif

טוב כמו שכולן שמו לב, הפורום לא בתקופת הפריחה שלו, אבל אני חושבת שלא צריך להתרגש כי גם דברים כאלה קורים. לכל אחת מאיתנו יש חיים ולא תמיד יש זמן להציף ולהגיב ולמלא את הפורום בחפירות.
מה גם שמקפליי החליטו להיות מאוד מאוד עצלנים וזה משפיע גם עלינו.
לי אישית גם אין הרבה מאוד זמן, אז אני הייתי שמחה אם כולנו ננסה להחזיר את הפורום למצבו הרגיל, שהוא כידוע, חופר בטירוף.
בשביל זה צריך לשים לב לכמה דברים:
משחקים+פינות אני חושבת שמיצינו כל משחק אפשרי מכל הצדדים שלו, ~אבל~ אם למישהי קופץ איזה רעיון למשחק אל תהססו להציע או לשלוח לי מסר! המשחקים שפועלים בפורום הם: מלך היופי, הנושא החם ו-TheBestMcMusicVideo. דרושים: מנהלת למשחק משטרת האופנה, משחקים דנדשים (זה יכול להיות גם סתם משחק חד-פעמי).
פיקים- כל מי שעכשיו כותבת פיק, או יש לה פיק ששוכב איפשהו ומחכה לרגע התהילה שלו, שתשלח לי מסר. :)
חדשות- אז למרות שחבורת השמנים לא ממש עומלים קשה כדי לשעשע את קהל המעריצים שלהם (חוץ מהטוויטרים, אבל מישהי עדיין עוקבת אחרי הטוויטים של טום?
), ברגע שאתן שומעות חדשה כלשהי על אחד מהבנים, קפצו על ההזדמנות ותפתחו שרשור חדשות. לדוגמא, האופרה של דני שאני עדיין לא הבנתי מה הקטע של זה
אבל קראתי שאתמול היתה איזה תוכנית איתו. בקיצור- דרוש שרשור חדשות עם כל הפרטים D:
בנות חדשות- יש לכן חברה שאוהבת מקפליי? מסתתרות פה סמויות שקוראות את ההודעה אבל מפחדות להגיב? אז אל תדאגו, אנחנו לא נושכות (לרוב..) וכולן מוזמנות להצטרף ולהתחיל להגיב! אז ספרו לחברות שלכן או פשוט תזכירו את הפורום בכל הזדמנות אפשרית XD ננסה גם לדבר עם המקפרוג'קט שיכתבו על הפורום בבלוג שלהן ומי יודע אולי נזכה למתקפת חדשות.
חוקי הפורום- ברור לי שאף אחת לא תשב ותקרא את כל התקנון של תפוז עכשיו אז אני פה רק בשביל להזכיר לכן כמה חוקים: - נא לא להעלות קישורים לאתרים להורדת שירים/סרטים/סדרות. מי שרוצה אז תשלחו אחת לשנייה במסרים בלבד. כבר קרה שנאלצתי למחוק הודעות כאלה לצערי... - תשתדלו לשמור על שרשור נכון ונצלוש נכון. אסור לנצלש משחקים ופינות, ואם אין שרשור
פתוח תמיד אפשר לפתוח אחד. - כמובן שלשמור על שפה נקייה, נאותה וכל המילים הגבוהות האלה
אני מקווה שכולן יעזרו, מי שקראה שתסמן
. וכל הצעה/בקשה/שאלה
לפה. תודה מראש, רוני

אנן אתן לאחת את הבנות טוננננננהה תמונות שהשגת

י אבל שאלה אממ מותר לפתוח הודעה חדשה בחדשות על הבנים?

../images/Emo109.gifכן ברור זו הייתה הכוונה ^^

אבל אם כבר יש שרשור חדשות פתוח אז רצוי לשרשר אליו

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifמסכימה עם כל מה שאמרת../images/Emo45.gif

פוניה אני אוהבת אותך . והאמ . זהו

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo45.gif

לי יש פיקים,אבל הם בישרא:) אז אני לא אפרסם אותם פה.

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifחח רציני?!../images/Emo6.gif איך קוראים לבלוג?

למעלה