שם קוד: התוכנית להפעלת הפורום.

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo45.gifמסכימה../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

מקווה שהלחץ יירד אני אפתח עוד משחק
זה בסדר מבחינתך? אני רוצה להקים משחק לתחייה

לדעתי את צודקת , אני אמנם בכלל לא פעילה בפורו

פורום כי אין לי כל כך זמן... ואני רוב הזמן בטוויטר חחח, מכורה אינדיד. בכל מקרה, קורים הרבה דברים עם מקפליי. גם אם זה דברים קטנים. פשוט תקראו את הטווטים שלהם, תעקבו אחרי כל מיני אנשים. יש כתבות, ראיונות, סתם דברים, תכירו מעריצים החו"ל. לא חייבים לכתוב פיק או לבחור בתמונה הכי יפה של הארי כדי להמשיך להעריץ את מקפליי, למרות שזה נחמד והכל :) בכל מקרה הם עובדים על אלבום בנזונה אז ככה ששווה לחכות. דני מופיע בתוכנית הזאת של האופרה שיש אותה כל יום שיש ואפשר לראות באינטרנט לייב יחד עם כמה בנות וזה אחלה. סתם הצעה. בכל מקרה העלנו את הסרטון יומהולדת של הארי באיחור קליל של חודש חחח אבל יצא ממש מצחיק http://www.youtube.com/watch?v=tsqDnXHYaCc ועוד משהו, סתם יצא לי לקרוא הודעות כאן וזה ושמתי לב שאתן נורא רגישות.. אני לא באה אל אפחת בטענות אבל סתם ראיתי שאתן נעלבות מדברים קטנים וכאלה וזה הכל בצחוק לפי מה שהבנתי חבל שאתן מתווכחות על כאלה דברים, זה מוריד מהחשק לכתוב כאן... בקיצור שיהיה אחלה שבוע :)

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifחח קרן את מדברת נורא בהכללה

יש פה מלא בנות ולכל אחת יש אופי שונה XD לא כולן רגישוווווות האממ XD הסרטון יצא גאוני אגב!

חח התכוונתי לחלק לא לכולן

פשוט לא ניסחתי את ה טוב (יאללה הלכה הבגרות בלשון) ותודה, זה הסרטון האהוב עליי עד כה D:

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifחחחחח אחד הסרטים!../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

וואי קרן קראה אותיי אהה הארי [מחזיקה נעל] דאס איס פור יור ווילי [רוקדת איתה כזה]
חח והקטע עם המראה! אוףף יום יבוא ואני אשתתף בקליפ יומולדת של אחד מהבנים [האמדניעודחודשייםהאמ]

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifאני לא חושבת שאני אבוא בפורים../images/Emo10.gif

אבל יש מצב שאני אבוא בפסח...

../images/Emo109.gifאני אישית התייאשתי מטוויטר ממש מהר

זה ממש מייגע לעקוב אחרי כל הטוויטים של טום, במיוחד שהוא כזה חופר ולרוב גם לא מעניין XD אז..אם בכל זאת יש לך זמן מדי פעם להיכנס לפורום את תמיד יכולה לעדכן אותנו בחדשות אם יש לך

את לא חייבת לעקוב רק אחרי הטוויטים של טום, חח

את יכולה לעקוב גם אחרי, ואחרי כל מיני בנות, יש שמה שיחות נפש וצחוקים! ממש מגניב לטטווט באנגלית :)

DannyMcFly

New member
כן, אבל לא לכולן פה יש את כולן[האמאניהאמ../images/Emo9.gif]

צריך לעשות שרשור פרטים של פייס וטוויטר ומסן לדעתי..

../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif

למרות שלאחרונה אני כמעט ולא נוכחת... שנה אחרונה במכללה, מה אפשר לעשות.
*מושכת בכתפיים*

למעלה