שרשור התפקדות!

purple rain2

New member
שמעי כי זה באמת מעצבן...

אני מבינה שאנשים מתרגזים, אבל באמת יש גבול... טוב, אני מקווה שהמקרים האלה לא יחזרו על עצמם

מתפקדת!

שם:מיכל גיל:14 ראיתי את שתי העונות פה מהעונה השניה שמתם לב , שרובם באו לפורום מהעונה השניה? כנראה הייתה לזה יותר מודעות , שתיהיה לנו אחלה עונה :)...

ShuNka

New member
../images/Emo11.gif

שם: שני גיל: 13 ראיתי עונות 1+2? יאפ
הייתי בפורום בתקופת עונות 1+2? הייתי קוראת סמויה רוב הזמן
וסתם משהו שבא לי להוסיף: אני די קוראת סמויה, אז אם אתם לא שומעים ממני זה לא אומר שאני לא כאן. I'm Watching U מואהעהעא

vitush

New member
עונהה

שם:ויטה גיל: 14 וחצי ראיתי עונות 1+2?ברררורררררר הייתי בפורום בתקופת עונות 1+2?לא רק ב3 וסתם משהו שבא לי להוסיף:אין חח חולה על הטופ מודל הבאה תוכנית סוףף

O l i 1 9 8 8

New member
טוב נו.. אני חדשה :]

שם:אולגה גיל:16 וחצי( יאי גמני קשישה) ראיתי עונות 1+2?יאפ הייתי בפורום בתקופת עונות 1+2?לא וסתם משהו שבא לי להוסיף::]

Danielushhhh

New member
יש להכניס נושא להודעה../images/Emo108.gif

שם: שכחתי
ראיתי עונות 1+2? 2
הייתי בפורום בתקופת עונות 1+2? קראתי פה בעונה 2, אבל הרסו לי אז הפסקתי

JULI4561

New member
אני אני אני ...

שם : ג'ולי גיל :13 וחצי ראיתי את כל העונות עד עכשיו היתי בפורום רק מסופה של העונה הראשונה עד סיום העונה השנייה וחזרתי שבוע לפני תחילת העונה השלישית וסתם משהו שבא לי להוסיף : אממ.. אממ.... כולם ..!! חיחי

גלתו

New member
תורי ../images/Emo13.gif

שם: גל גיל: 18 וחודשיים (הילית, נכון? את לא הכי זקנה!)
ראיתי עונות 1+2? כמובן הייתי בפורום בתקופת עונות 1+2? בעונה הראשונה הייתי פעילה יותר, בשנייה פחות... וסתם משהו שבא לי להוסיף: מזל טוב למנהלת החדשה שלנו, ברוכה הבאה ושיהיה בהצלחה. אני מקווה שהפורום יהיה יותר פעיל בעונה הזו מאשר בקודמות, ורצוי גם שתעלה הרמה האינטלקטואלית לעומת פעם...

purple rain2

New member
אני 18 וחודשיים וחצי, ניהי../images/Emo3.gif

תודה רבה, אני גם מקווה

Dark Force

New member
כולם..../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

שם: שיר (ואני בן) גיל: עוד מעט 16.. ראיתי את שתי העונות
והייתי בפורום בתקופת שתי העונות..

y a ® d e n

New member
MOI../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

שם: ירדן
הייתי בפורום בתקופת עונות 1+2? אכן כן!! הייתי פה מההתחלה ממש יומיים שלושה משניפתח הפורום

../images/Emo14.gifתמנון|*מתפקדת*

שם:
רוני גיל:
15 ראיתי עונות 1+2?
2 כן 1 לא הייתי בפורום בתקופת עונות 1+2?
כנ"ל
וסתם משהו שבא לי להוסיף:
כואב לי הראש

Pink Punk

New member
שרשור התפקדות

שם: קליה גיל: 15 ראית עונות: את כולם היית בפורום: נופ... פייבוריטית- אמנדה!!!!

חדשה!!!!ועונה......

שם:הדס גיל:14 ראיתי עונות 1+2?1/2 מהראשונה ואת השניה הכל הייתי בפורום בעונות 1+2?לא...רק קראתי וסתם משהו שבא לי להוסיף- התבאסתי כי מישהו שם ספויילר וחשבתי שזה רק על הפרק הבא ואז היה כתוב מי ניצח
אני אוהבת את זאת שסבא שלה קנה לה פרה!!ליאה? וזאת שמופיעה אחריה בפתחי.....ג'ניפר??לא זוכרת

purple rain2

New member
בעניין הספויילר- אני ממש מצטערת

לא זכרתי באמת מי זו הייתה שהגיבה לילדה מושלמת14 ששמה את הספויילר... בכל אופן אני מקווה שאת מבינה שאני לא יכולה להיות אונליין 24/7, ולמרות ההוראות הברורות בעניין הספויילרים יש כאלה שלא שמים לב, וברגע שראיתי את ההודעה אז מחקתי...

AvIvA 4 ever

New member
חדשה!!

שם:
אביבה גיל:
14 ראיתי עונות 1+2?
ראיתי מאמצע העונה הראשונה ואת כל העונה השנייה.. הייתי בפורום בתקופת עונות 1+2?
האמת לא... רוב הזמן רק קראתי... וסתם משהו שבא לי להוסיף:
אממממ.. כלום אני חושבת...??

למעלה