שרשור פרק ראשון

טיפקסית

New member
אנשים סדרה פיצוץ

אחלה משימות, אקסטרים כמו שצריך. חיים ונעמה הם הפייבוריטים שלי באופן אישי ואני מאמינה שאם הם ירצו-הם יקחו את הפרס הגדול ולא משנה מה מצפה כבר לשבוע הבא ואגב נחמד לראות שיש עוד אנשים שאהבו את הסדרה מעכשיו גם אני בפורום הזה אפשר להצטרף? ואולי המתמודדים יבואו לדבר איתנו מתישהו

טיפקסית

New member
אנשים סדרה פיצוץ

אחלה משימות, אקסטרים כמו שצריך. חיים ונעמה הם הפייבוריטים שלי באופן אישי ואני מאמינה שאם הם ירצו-הם יקחו את הפרס הגדול ולא משנה מה מצפה כבר לשבוע הבא ואגב נחמד לראות שיש עוד אנשים שאהבו את הסדרה מעכשיו גם אני בפורום הזה אפשר להצטרף? ואולי המתמודדים יבואו לדבר איתנו מתישהו

rickily

New member
../images/Emo24.gif תוכנית סוף הדרך

תוכנית מדהימה,פעלתנית...אנשים מדהימים הלוואי וכל עם ישראל יתאחד כמותם ויגיע שלם לייעודו!!!

omer landau

New member
תוכנית מדהימה

אני משתתף בפורומים בתפוז אבל לא חשבתי שיהיה לתוכנית הזאת מייד ממש אחלה תוכנית אני מת עליה ואיייי איזה יופי אני בהתחלה כתבתי בפורום אחר איזה באסה שנעמה והשותף שלה מפסידים בגלל שהם פיספסו בהתחלה אבל הם בסוף ניצחו הם הכי.... לא יודע לטעמי חחח אלה שהפסידו ואיי התבלבלתי בשמות אז איזה לארגית השותפה שם לוקחת הכל באיזי
כל הכבוד לה ואיי אני מחכה בקוצר רוח לתוכנית הבאה

mominman

New member
../images/Emo88.gif שרשור פרק ראשון ../images/Emo88.gif

תגובות , הצעות , ושאר ירקות בבקשה לפה ... שיהיה קצת סדר ...

הדתי ולובו הזה יקחו בדוק איןן ההיאא

ההיא הפריקית אם הרסטות נראית כזאת תפרימדונה כזאת הם לא יזכו בדוק הדתי ולובו יזכו הם הכי בכושר

אור007

New member
אבל הם קצת נתקעו....

רקדו אחרי הארוחה, התפללו בקברו של הרמב"ם. קשה לי להעריך.. אני חושב שכולם מאוד טובים...

mominman

New member
אם תשימו ../images/Emo23.gif ...

זה לא רק כושר , זה גם כוח סבל , כוח שכנוע , וכ'ד ...

בתי13

New member
תוכנית פצצה........

תוכנית פפצה....... וכמובן הזוג המנצח-נדב ולובו!!!!!!!!!!!!!

giladhoro

New member
התוכנית הכי שווה שיש

יש בתכנית הזאת דברים מדהימים בין השאר גם אנשים דתי וחילוני דתי וחילוניה דתיה וחילוני ושתי בנות זה שילוב מדהים!!!

mominman

New member
ההרשמה לתוכנית נגמרה .. ../images/Emo185.gif

אולי בעונה הבאה ...
אגב , מי שפגשנו היום ופרקים הקרובים זה לא כולם ... מי שיבחר מהם עולה לגמר ואז יש ככה עוד איזה 4-5 בתים אם אני לא טועה

Dino

New member
6 בתים

24 משתתפים..4 בקבוצה....6 בתים...יותר מ 18 פרקים לפני הגמר. איך אני בחשבון?

Dino

New member
תודה...זה לא היה קל

נעצמות לי העיניים. פיפי ולישון.

טיפקסית

New member
לילה

בואו ניפגש כולם מחר ונעשה טוטו הימורים לשבוע הבא מי עף,מי נשאר קבענו?

shlomov2001

New member
שכחת משהו

הם מחולקים לזוגות.... יעני 12 זוגות. עכשיו נחשב מחדש. 12 זוגות. 3 פרקים = בית (3 ימים לבית) 12 חלקי 3 = 4 בתים 4 בתים כפול 3 פרקים = 12 פרקים ואז פרק הגמר

למעלה