שרשור פרק ראשון

shlomov2001

New member
לא יודע

נראה... בעקרון יש איזה הסכם סודיות שאסור לגלות כלום, אני לא יודע בדיוק איך זה הולך אבל אני לא מתכוון לגלות פה כלום

mominman

New member
בנוסף ... ../images/Emo172.gif

בטוח יביאו את כולם לכאן , כי זה הפורום הרשמי ... ואפילו הייתה את הכתובת בסוף התוכנית ... אנחנו הפורום הרשמי אני ודינו הגשנו מועמדות למנהלים ... אם ניהיה מנהלים אנחנו מבטיחים לכם אירוחים תחריות ופורום מתוחזק ...

kodkod

New member
משוב על הצוותים ועל העץ

מסכן חיים,עושה הכל לבד. בלעדיו הזוג הזה לא היה מגיע לשום מקום. הלוואי שאפשר היה לקחת את ענת ולצרף אותה לחיים במקום מי שיש לו כעת. ממש עצבן אותי לראות. ועוד הפסדתי בגלל זה "חוק וסדר" בהולמרק. איזה בזבוז. מגיע לו צל"ש רק על עצם ההתמודדות עם בת הזוג שיש לו. ובהחלט היא צודקת כשהיא אמרה שיש לה מזל שחיים איתה. וחצי! צמד מעצבן , ולא בגלל חיים. היי לובו, ראיתי אותך בערוץ הקניות ופתאום נעלמת משם, באמת התפלאתי למה לא הופעת שם יותר. נדב, אמאל'ה כמה כוח יש לו! לעלות במדרגות ושוב לרדת כדי להביא את החבר שלו. צמד מדליק ומעניין. יונינה, מקווה שאת מרגישה כבר יותר טוב. מה זה? יש אפשרות לדילוגים אבל אין הנחות לחולים? לא יפה. ענת, איזו אחלה! לקחה הכל ברוח טובה. איזו פרטנרית נהדרת.ממש לעניין. ולמרות הכל הגעתם עד הסוף. גם על זה מגיע כל הכבוד! צמד אנושי,רגיש ואציל רוח. יקיר לפי איך שהוא הציג את עצמו בהתחלה נראה לי מעצבן, אבל אחר כך רואים שהוא בסדר גמור. יקיר, רצוי שלא תציג את עצמך ככה. אתה עושה רושם רע ואתה בכלל לא כזה. חני, איזו ג'דאית!(בטיפוס במדרגות) ואינטלגנטית("הם יגיעו ראשונים למעגן אז נלך לשני) והוגנת("תפנה להם את הדרך" כשהרכב של חיים היה מאחוריהם בכביש,אפילו שזה אומר שיעקפו אותם ראשונים). צמד נחמד ומושקע. הקטע עם העץ היה יפה . מתוחכם. ממש אהבתי!

טיפקסית

New member
ואני מקווה שחיים ונעמה ינצחו

מחזיקה להם אצבעות חזק סוף הדרך-סוף הדרך של תוכנית

ori 15

New member
אחלה תוכנית ../images/Emo45.gif

כן, למרות החיקוי שלה מ"המירוץ למיליון" התכנית לדעתי ממש מצויינת יש מין אקשן שסוחף אותך לצפות בתכנית - היא אינה משעממת בכלל
יש כאן את ההרגשה של המירוץ והכל
לדעתי החובש כיפה ולובו, שני אלו בחורים ממש מצויינים ויש להם את הסיכוי לזכות - למרות שבפרק הם דיי התעכבו בכל מיני מקומות היו שעה אצל הארוחים, והתפללו בקבר רמב"ם ללא זאת היו מגיעים ראשונים לדעתי... יש לה פוטנציאל דווקא הזוג של הבחורה הצעירה והבחור לא ממש סימפטיים - הבחורה תמיד מתלוננת שקשה ומקטרת כל משך הטיול, דיי מעצבן ומעיק אני לא יודע מה חושב ההוא שאיתה, אבל אני הייתי משתגע
מקווה שהם לא יגיעו רחוק

gurfi

New member
אחלה תוכנית...

ראיתם איזה מגניב חיים הזה.. הבן אדם גאון (התקבל לתלפיות בצבא. תלפיות למי שלא מכיר, זה לגאונים בלבד) וחוץ מזה 7.5 שנים בצהל! לא פלא שלא היתה לו בעיה לעלות את המדרגות...

mominman

New member
הקפצה = נא לשרשר פה בלבד

נא לשרשר הודעות לכאן בלבד אודות פרק ראשון

טיפקסית

New member
הפרק הראשון

ריחמתי עליהם במשימה לעלות ולרדת במדרגות הייתי במדרגות האלה לפני חודש באיזה טיול שעשו לנו איזה פחד לא ייאמן שיש מישהו שהיה מסוגל לבנות דבר כזה זה לא אנושי אנשים. אבל...שאר המשימות היו אחלה

omer landau

New member
כן הבנתי למה הוא שותק כמו דג

היה בקורס חובלים והוא גם חכם לפי מה שאפשר להבין נראה לי שאפשר להצטרף לפורום גם אני מצטרף הוא חדש אחרי הכל אחלה סידרה מהרבעיית זוגות האלה אני בעדם חיים ונעמה עכשיו יש עוד 16 אנשים מעניין איך הם יחלקו את זה אם יקבעו מנצח מהארבע צוותים האלה או שכל שבוע יעברו מקצה שכזה ככה שרק עוד שלושה שבועות נראה את אותם אנשים שוב אין לי שמץ לא ממש הבנתי את זה

mominman

New member
אני חוזר ומזכיר... ../images/Emo13.gif

נא לשרשר לכאן את כל התגובות שלכם כלפי פרק 1 ולא לפתוח שרשור נוספים זה ימנע בלגן גדול

למעלה