- שרשור שאלות קטנות

shipper heart

New member
הפרק שודר כבר

זה הפרק האחרון בעונה ה-1 שנקרא skeleton crew אני חושבת שזה 123 אבל לא בטוחה...אמממ בבוקר משודרים פרקים מהעונה ה3. לפני יומיים שודר king of fleas שזה הפרק הראשון עם רוסקו שהוא פרק 304 או חמש... מקווה שעזרתי

cjharm

New member
death watch

לא נכון!!! לפרק קוראים DEATH WATCH והוא ישודר ב 23.11 (יכול להיות שאני טועה ביום עו שניים) הפרק המקורי SELETON CREW ישודר ב 17.12 בשידורים של 4:30 לפנו בוקר!

shipper heart

New member
אההההההההההה ../images/Emo163.gif

אין חלק ב'...סורי. מה שקרה הוא שהסדרה הייתה בהתחלה בNBC ובסוף עונה 1 (הפרק האחרון זה הפרק שעוצרים את הארם) NBC נטשו את התוכנית פחות או יותר ולכן לא המשיכו את הפרק הזה....CBS לקחו את התכנית ועשו פרק שקשור לזה שזה death watch שיש בו קטעי פלאשבק מ"סקלטון קרו". אז בקיצר אין המשך... עוד דבר אחרון במסיבת עיתונאים כששאלו מי היה הרוצח ב"סקלטון קרו"- זה לא היה הקפטן כמו בdeath watch זה היה האייג'נט טרקי הזה...

המונח "שיפר" לקוח מהמילה האנגלית

Relationship (יחסים אישיים) - כאשר Shipper הוא מישהו שאוהב או מזדהה עם Relationships מסויימים. זה מונח אוניברסלי שתופס בכל סדרת טלוויזיה או סרט או וואטאבר. אם אני אומר למשל שאני שיפר של הארם ומאק, משמע שאני אוהב את היחסים בינהם. "שיפר מומנטז" זה רגעים עם התייחסות שיפרית. בהרבה תכניות השיפרים קיימים רק לצמד אחד, אבל בתכניות שבהן יש הרבה יותר דמויות וזיווגים, בד"כ השיפרים מקבלים שמות מיוחדים. למשל בבאפי, שיפרים של באפי וספייק נקראים "ספאפים", או בזינה ששיפרים של זינה וגבריאל נקראים "סאברים". ותמיד לשמות האלה יש משמעות, כמובן.

shipper heart

New member
רור"ים זה רוס ורייצ'ל...בעיקרון הם

רו"ר אז רורי"ם חח וכן מוניקה וצ'נדלר :-> ברור

rach5

New member
סגן מג אוסטין

מישהו יודע מהקרה לה? העבירו אותה? היא התפטרה??? לאן היא נעלמה בעונה ה-2??

shipper heart

New member
לא נכון!!

הפרק שהארם נלקח לחקירה זה skeleton crew וזה הפרק בסיום עונה ראשונה...(הוא בכלל לא יצא בארה"ב BTW) death watch זה 319 וזה הפרק שהארם יוצא לנקום ברוצח של דיאן. להביא הוכחות?

shipper heart

New member
עוד דוגמאות- מונדלרים *גאה להיות-

אחת כזאת* רורי"ם, קרבים...לומשנה...חח

shipper heart

New member
אמממ...ספויילרים

בינתיים (מינינג עד פרק 910) לא...לא כל כך... היה להם את הקטע בבומרנג (515-516) שמאק רצתה אבל הארם מסיבה שעד עכשיו לא לגמרי ברורה העדיף לא לעשות עם זה כלום (התירוץ שלו היה שהם עובדים ביחד וגורמים אישיים כבר הפריעו להם בעבודה ע"ע סיילנט סרביס-416) ואז בלייפליין (622 הפרק הכי טוב שקיים...טוב רק לכאלה שהם שיפרס...) הם התנשקו אבל לא יצא מזה הרבה כי זה היה המסיבת אירוסין של מאק ואז באדריפט הם רצו להיות ביחד אבל אבא של רנה מת...תקעו אותנו... עכשיו בסוף ATW2 שזה הפרק הראשון של העונה ה-9 מאק עושה לו כזה- לא יכול להיות דבר כזה "אנחנו" בגלל ש- we both wanna be on top and phisicly and emotionaly its imposible או משו כזה...וזה הותיר טעם מה זה רע...הכמה דברים היחידים מאז תחילת העונה היו- היא זרקה לקת'רין גייל מבט שאומר "get off my man" ככה לפחות קת'רין אמרה, הארם שאל אותה כזה "do u like to have me back?" (בג'אג כאילו) אבל היא לא הספיקה לענות כי היה לה טלפון ואחרון חביב ביותר- היא אמרה משפט כזה של-מארינס קיפ דייר אמושנס טו דם סלף או משו כזה...ואז הארם תוקע בה מבט כזה....זה עונה על זה?

shipper heart

New member
למי איכפת?!

חחחח בטח העבירו אותה לאיזור שונה או משו...או שהיא פרשה בעקבות הסיכסוך עם NBC....אבל למי איכפת?! חחח היא עלתה לי על העצבים וחוצמזה מאק הרבה יותר חמודה *למרות שיש לה קטעים...מה זה היה הנשיקה הזאת בסוף ATW1?!!
באד מאק...*

shipper heart

New member
אוקיי שנייה...

אני יודעת שאני מגבה לעצמי אבל יש פה בלבול...גמשלי וגמשל מי שכתב את ההודעה הראשונה.... לפני כמה שבועות היה באמת את death watch אבל הפרק שהארם נלקח לחקירה זה skeleton crew...זהו :)

cjharm

New member
התחלנו ......

לא ממש ברגל ימין, וחבל!! אני בואי נתחיל עוד פעם: הי !!! אני בת 15 ומעריצה ענקית של ג'אג! ראיתי רק את העונות ששודרו בערץ 3 אבל אני יודעת הרבה על הסדרה. אני מקווה שהכול בסדר!! עוד שעתיים פרק חדש!

shipper heart

New member
למה לא ברגל ימין?

סתם היה בילבול בשאלה...חחח בתשובות הראשונות אפחת מאיתנו לא צדקה...חח היי אני כמעט 15 (יש עוד 4 חודשים ויום *מלאך*) אני גם מעריצה את זה (לאאאא) ואני גם די רואה את העונות שלא משודרות בארץ...או לפחות חלקים מהם (את כל מה שהיה מעונה 9 עד עכשיו, את כל עונה 7 כמה פרקים מעונה 8 ועוד כל מיני) והכל היה בסדר גם קודם...חחח יאללה פרק ביי

rach5

New member
הארם ומאק

אני חושבת שהם כבר היו צריכים להיות ביחד.... האם זה יהיה ממש כמו "תיקים באפלה"
???
שימשכו את זה עד שהסדרה תרד ואז הם יהיו ביחד?? איפה הצדק??

GeJuFan

New member
מי אמר שהסידרה תרד אחרי שיצוותו

אותם כזוג?!?! בתוכנית מיטות נשיקה, פשוט החליפו את השחקנים הראשיים, אז הם יוכלו לחתן את הארם ומאק ואז פשוט לגרום להם לעזוב את הסידרה בדרך כלשהי ולהחליף אותם בצוות אחר, מה גם שזה יביא דור חדש של מעריצים. זה יהיה הדבר החכם ביותר לעשות גם בגלל שהסידרה באמת מתחילה לצבור תאוצה בארה"ב, כן כן תאמינו עד לפני כמה שנים היא לא הייתה כזאת פופולרית כמו היום(ככה לפחות הבנתי מחברים בחו"ל ומפנאי פלוס

shipper heart

New member
תגידי נפלת על הראש?!

חחחחח לא באמת!! מה זה היה להוציא את הארם(
)?!!! איך אפשר בכלל לחשוב על דבר כזה?!!! אני מכירה המון שיפסיקו לראות את הסידרה בלי הארם...אין מצב גם שיוציאו אותו אז זה לא משנה....מילא להוציא את השותפות הקודמות שלו כאילו את מג ואת קייט כי הם היו או עונה או פרק...אבל הארם הוא הגיבור!! למרות שאני יודעת שבסוף עונה 8 בגלל שDJE היה במגעים לחידוש החוזה הם כן עשו קלוזרים לכל מיני נושאים לא פטורים של הארם...אני אישית לוידעת כמה הייתי נהינת מהסידרה בלעדיהם.... טוב יאללה התחפחפתי לראות את מר ראב גוז טו וושינגטון

GeJuFan

New member
לא, לא נפלתי על הראש

הדבר נעשה בהרבה סדרות אחרות ועבד מצוין, ועד כמה שאני אוהבת את הארם ומאק כשיגיע היום שהם סוף סוף יהיו ביחד אני מקווה שלא יורידו את הסידרה אלא רק יחליפו אותם. וכן אני אמשיך לצפות בתוכנית. את לא יודעת כמה היית נהנית כי את לא מכירה אחרת.

shipper heart

New member
טוב בואי נראה אני אגדיר את זה ככה

ג'אג בלי הארם ומאק זה כמו חברים בלי חברים. זה כמו מכושפות בלי TBOS זה כמו הארי פלוצר בלי קווידיץ'! אי אפשר....אבל אני לא דואגת...זה די הסדרה של DJE ולא יחליפו אותו ככה שזה לומשנה. ובאיזה מקומות אחרים זה עבד? באי.אר. זה לא נחשב כי אין שם כוכב מרכזי וכל פעם מוסיפים שחקנים חדשים. במכושפות גם לא כי לא הוציאו את כולם. השאירו שם 75% מאלו שהיו (וזה בלי ג'וליאן מקמהון). אני בניגוד אליך מקווה שאם הם יהיו ביחד אולי יורידו את הסדרה אבל לא יחליפו אותם....אי אפשר להחליף את שני הכוכבים של הסדרה....בגלל שיש שם שניים. אם היו שם יותר אז נגיד אבל האדמירל, באד הם לא הכוכבים של הסדרה. נכון יש להם חלק חשוב בה אבל זה לא החלק המרכזי.

למעלה