- שרשור שאלות קטנות

GeJuFan

New member
סליחה זה עבד מצוין במיטות נשיקה

החליפו את השחקנים הראשיים פעמיים(התוכנית ירדה בסופו של דבר מהמרקע בגלל שהסיפורים שם פשוט התחילו להדרדר(שינוי תסריטאים זה הניחוש שלי). בכל מקרה חברים זה משהו אחר לגמרי. וגם ER. את משווה אותן לג'אג וזה לא במקום. שניהן סדרות שבהרבה מובנים טובות יותר מג'אג. כל סידרה והקסם שלה. גם מכושפות זה משהו שונה כי כאן מדובר על אחיות ולא על מקום עבודה כמו ב-ER או ג'אג או אפילו שיקאגו הופ, ששם אפשרי לשנות את השחקנים הראשיים מבלי לפגוע במרקם של התוכנית, בניגוד לחברים ומכושפות. סתכלי למשל על חוק וסדר שינו שם כמה מהשחקנים הראשיים והסידר עכשיו בעונה ה-12 שלה?? ו-NYPD BLUE. שני הסדרות הללו למרות שינוי קאסט מסיבים עדיין רצות וחזקות מתמיד. ואני מאמינה שאותו דבר יקרה בסופו של דבר בג'אג.

shipper heart

New member
נראה לי שהגבתי אבל זה נעלם...משום-

מה...*מבט מאשים*
בשטח.... טוב אז שוב. לא נראה לי שיעשו את זה בג'אג אז זה לא כל כך משנה אבל אני יודעת שאני לא הייתי נהינת מהסדרה אותו דבר. הסדרה בעצם מבוססת בעיקר על הארם ובלעדיו זה לא זה....לדעתי בכל אופן...אבל מה זה משנה... מה שלדעתי ממחיש את מה שאני אומרת זה מה שTPTB אמר. שאלו אותו בראיון מתי הארם ומאק יהיו ביחד והתשובה שלו הייתה- מנעתי מהארם ומאק להיות ביחד 8 שנים ואני אמשיך לעשות את זה. אולי בסוף (דגש על הסוף) אני אתן לכל אחד ללכת לדרכו. זה ממש ירגיז את השיפרס. http://www.friends4you.net/forums4you/viewtopic.php?p=21977#21977 כנסו לפה ורדו למטה...תראו שם אנימציה שהכנתי לנשיקה של LL ברגע שתראו את הארם ומאק תעצרו חיחי ואוף טופיק שנייה- אני רואה את העונה ה1 של אי.אר. בדיוידי...חח נתנו לי

shipper heart

New member
לא אין שומצדק...

וברור שהם צכים להיות ביחד אבל TPTB (לא אוהבת אותו בע) לא רוצה לשים אותם ביחד...למרות שאני מבינה אותו...בלי המתח המיני בינהם הסידרה תהיה פחות טובה...ממש כמו בבנות גילמור(לורליי ולוק) או כמו שהיה בנני...אבל אני רוצה אותם ביחד!!!! אני רוצה לראות עוד פרקים שיש בהם שיפרס מומנטס חוץ מלייפליין...אוףףףף חחחח איזה תקוע זה...הכי גרוע זה שהוא אומר שאולי בסוף הוא יתן לכל אחד מהם ללכת לדרכו...אני אשלח לו אנטרקס לבית אני נשבעת לכם!! חחחח *הוא יצטרף לרשימה...יש עוד כמה* הוא רוצה לעשות את זה רק כדי לעצבן את השיפרס....נודניק

rach5

New member
מה אתם חושבים על הזוגות הבאים:

מאק והאדמירל? הארייט והאדמירל? באד והאדמירל? :)

shipper heart

New member
אוקיי

מאק והאדמירל- *תוקעת אצבע בגרון ומקיאה* איכס זה פשוט עושה לי בחילה. בכל הקטעים שרואים אותם במצב כזה אני כמעט מקיאה בחיי. כשהיה את זה בפרק the stalker נדמה לי את הסצינה בבית של האדמירל עם האספירין אני התחלתי לצעוק אבא שלי חשב שבעטתי במשו....גם בלייפליין אני תמיד מעבירה את הסצינה בינהם. הארייט והאדמירל- אממממ עדיף ממאק והאדמירל אבל עדיין...זה לא מתאים ממש לא...חח באד והאדמירל- אוקיי אנחנו מתקדמים חחחחח...יש בינהם יחסים של-האדמירל צועק ובאד מבקש סליחה יפה...הם כבר כאילו נשואים....חחחחחחח

C.R

New member
גם אוקיי...../images/Emo28.gif

מאק והאדמירל!!! הם צריכים להיות ביחד!... הארייט והאדמירל *לא תוקעת אצבע בגרון ומקיאה* איכס....:) באד והאדמירל... לא נראה לי

shipper heart

New member
in marlin's beard r u nuts?!!!!

אני מקווה מאוד שבקשר לאדמירל ומאק זאת הייתה ציניות...תרגיעי אותי ותגידי שזאת הייתה ציניות...בבקשה...

ומה אם לא, אסור לה להביע דעה?

תראי, אני שיפר לכל דבר, אבל גם אני ראיתי דברים בגו בין מאק והאדמירל.

shipper heart

New member
לא אמרתי שאסור להביע דעה...אני

מקבלת שלכל אחד יש דעה אבל בלי קשר לשיפריות אני נגעלתי מעצם התנוחה שהייתה שם....חחח אני יודעת שהאדמירל די בעניין של מאק לפחות עד מרדית' אבל בכל זאת...
זה יהיה ביום ראשון אבל עד אז שיהיה....בראמבי צדק לא רק בקשר אל הארם כשהוא אמר-"Rabb Roberts even you adimiral sir you're all a bit in love with Mac" אני לא יודעת עד כמה הוא צדק בקשר לבאד אבל הוא בהחלט צדק בקשר לאדמירל...ולהארם מן הסתם.... אבל מאק ממש לא בעניין שלו חוץ מב-stalker אבל אחרי זה זה רק AJ ולי באופן אישי זה עשה בחילה...זה הכל...

rach5

New member
מאק והאדמירל

אתם מוכרחים להודות שיש מתח ביניהם.... הקטעים עם הארייט והאדמירל נורא מצחיקים...
בתור זוג אני לא רואה אותם.... אולי בגלל שהארייט ובאד הם זוג מושלם... אני עדיין מקווה שהארם ומאק יהיו ביחד....

shipper heart

New member
יש מתח אבל זה עדיין- לי בכל אופן-

עושה בחילה...חח ו...כולנו איתך בעניין הארם ומאק...הם פשוט מושלמים... *אתמול ראיתי את yeah baby ואת pulse rate ואת הפריוויו לnew life2 חחחח ואין לי מקום על המחשב...חח

C.R

New member
לא..../images/Emo28.gif

לא הייתי צינית... נכון הוא קצת אה... מבוגר... אבל... אם מאק תהיה איתו סטייל אז היא לא תהיה עם הארם... ואז הארם יהיה עם הסנטורית או מה שהיא לא תהיה...

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif את לא רוצה שהארם ומאק יהיו

ביחד?! (my shipper heart is broken LOL) ואם הקונגרסוומן לת'הם הוא לא יהיה...קודם יש ג'ורדן ואז יש רנה (ביץ'!!!) ואז יש...אפחד...כאילו מטי אבל היא לא נחשבת...אה כן שכחתי את קת'רין גייל...למרות שזה גם לא בדיוק... אבל מאק כל הזמן שם...כי רק אותה הוא ממש ממש ממש ממש ממש אוהב...חח

j a g f r e a k

New member
אני חושבת ש.....

מאק והאדמירל: איכסססססססססססססססססססססססססססססססס הוא יכול להיות אבא שלה...יאק! אבל לא רק בגלל זה, מאק והארם מושלמים ביחד! הארייט והאדמירל: אני פשוט לא רואה את זה.... זה היה נחמד שהוא עזר לה עם החתונה, אבל זהו. באד והאדמירל: אין לי תגובה. בקיצור, הארם ומאק הם הזוג של הסידרה!

Charmed 4ever.

New member
שאלה! |חלב|../images/Emo54.gif|חזיר||מיוחדת|

הפרק שהסתיים כעת, שבו שרה מתפתרת, איזו עונה זו ומתי משודר ההמשך ממנו..? אם הוא שידור חוזר של אתמול בערב או משהו (פספסתי את הפרק אתמול אז אני לא יודעת)... תגידו לי.

תשובה ומחשבות על הפרק ../images/Emo13.gif

הפרק הוא הפרק התשיעי בעונה השלישית, וההמשך ישודר מחר בצהריים. הוא שידור חזור אמנם, אבל לא של אתמול בערב. הפרקים שמשודרים בצהריים הם בעונה השלישית, בעוד בערב משודרת העונה הרביעית. ומחשבות על הפרק - הפרק היה נהדר, בכלל
במיוחד אהבתי את הדינמיקה בין באד להארם, הארם מאד אוהב למתוח קצת את החוטים של באד, וזה עושה אותם צמד מעניין
אני שונא את דלטון. מה לעשות. שונא אותו. יש לו פרצוף מעצבן וחלקלק כזה - כמו של עורך דין (אזרחי)
- והוא גם מזכיר קצת את פאלמר (הממם). אני שונא גם את פלמר. דמות מוגזמת קצת לדעתי.... והסוף... איך לא נתייחס לסוף? לדעתי המשפט "It's no Tomcat" אומר המון. מאק בעצם אומרת להארם שלא משנה כמה נראה שהחיים שלה עכשיו מעניינים יותר וטובים יותר, זה לא ישתווה למה שהיא עברה איתו, ושהיא תמיד תתגעגע להרפתקאות שלהם. גם אליו. "אנחה" אבל זה רק אני. -אלעד

rach5

New member
מחשבות על הפרק

אני חושבת שהיה פרק מעולה!!! אבל מה היה הקטע עם האדמירל כשמאק נכנסה להתפטר? הוא פתאום קם והיתה לו הבעה פנים מוזרה... כאילו הוא רצה להגיד לה משהו אבל בסוף החליט שלא... הארם תמיד מלחיץ ומביך את באד... כנ"ל לגבי מאק... אלו בין הקטעים הכי מצחיקים של הסדרה... מה לגבי ההערה של מאק לגבי מדי פוטבול (או שאני מתבלבלת עם הפרק של אתמול בערב...)

Charmed 4ever.

New member
אוי. ../images/Emo4.gif |חלב|../images/Emo54.gif|חזיר||מיוחדת|

אז אין ממש סיכויים שאראה את ההמשך, לצערי. למישהו בא לסקר לי את כל הסיפור שדרכו מאק חזרה? אני צריכה לראות את כל הסדרה מהתחלה...
חבל שיש ביצפר!

למעלה