תצביעו ליודה לויייייייייייייייייייי
B billgiRl New member 12/3/07 #22 טוקיו הוטלל!!!!!! תצביעו להםםםם!! יש להם שירים כ"כ יפיםם!!! ביל יא סקס תעשה לי הרבה הרבה תאומיםם אני מבקשת יפה מה, להתפשט?!.. חח
טוקיו הוטלל!!!!!! תצביעו להםםםם!! יש להם שירים כ"כ יפיםם!!! ביל יא סקס תעשה לי הרבה הרבה תאומיםם אני מבקשת יפה מה, להתפשט?!.. חח
A A n n a r New member 1/4/07 #28 צודקת!!! הוא באמת מושלם על שתיים, וגם אני רוצה ממנו איזה 500 מליון תאומים, בעצם עדיף שלישיות או רבעיות,וגם אני חולה עלייו!!! טוקיו הוטל= שליטעעע
צודקת!!! הוא באמת מושלם על שתיים, וגם אני רוצה ממנו איזה 500 מליון תאומים, בעצם עדיף שלישיות או רבעיות,וגם אני חולה עלייו!!! טוקיו הוטל= שליטעעע
מ מותק1212 New member 7/3/07 #16 ../images/Emo45.gif ובלהקה למיי כמיקל רומנסססס Just Do It ! ! ! ! !|
A A n n a r New member 1/4/07 #26 ../images/Emo45.gif ובלהקת פופ(למרות שהם לא) לטוקיו הוטל(המושלמים), וברוק לאוונסנס!!!! פליז פליז פליז, זה מגיעה להם!!! חוץ מזה אולי הם יגיעו לארץ....... זה שווה את זה!!
../images/Emo45.gif ובלהקת פופ(למרות שהם לא) לטוקיו הוטל(המושלמים), וברוק לאוונסנס!!!! פליז פליז פליז, זה מגיעה להם!!! חוץ מזה אולי הם יגיעו לארץ....... זה שווה את זה!!