1 2 ניסיון..

../images/Emo88.gif1 2 ניסיון..

אנחנו כולנו שביעיסטים-תלמידי י"א. לא פעם זכינו לשמוע מאחרים שכיתה י"א היא הכיתה הכי קשה (את זה עוד נבדוק בעצמנו,אם נרצה או לא נרצה
) ולכן,ככל הנראה יש לחגוג את סיום כיתה י"א במשהו מגניב.. תנסו שניה לחשוב מה תעשו ביום שתסיימו י"א(
בהצלחה,אלא מה
) או בקיצור: "ביום שאסיים י"א....." אם הניסיון יצליח-אני ממליצה לטגלן!

gorck

New member
ביום שאסיים י'א...

אנראה אלמד למועדי ב'.... סתם.... אני אצא עם חברים... ויקחו אותי ההורים למסורת של ארוחה וסרט....

ביום שאסיים את י"א.......

ב"ה אני אגיע הביתה ואני מארגנת שריפת ענק של כל המתמטיקה שלי. וגם את ספרות. וגם את היסטוריה. בעצם את הכל! <חוץ מהתנ"ך ותושב"ע וכ"ו,את זה שמים בגניזה>

ביום שאסיים י"א...

אני זורקת את כל הספרים והמחברות שלי בלשון
יוצאת לחופש האחרון עם כולם [בחופש אחרי י"ב כבר מתחילים להתגייס.. ואני בטח בינהם..
] לא עולה לי עוד

יאק. שונאת את המקצוע הזה../images/Emo5.gif

יש לנו שפה מסובכת מדי יש לי אולי 2 דפים כתובים במחברת מתחילת השנה כמה טוב שיש מיקודית

lover boy6

New member
ביום שאסיים י'א...

ביום שאסיים י'א כבר יהיה לי רישיון וכבר ייגמר לי המלווה אז בטח אני ייצא עם חברים או חברות חחח יהיה אחלה...(מקווה שיהיה לי חברה עד אז ואז יהיה יותר אחלה)

tttttttttt1

New member
אני לא אהרוס לך את הפנטזיה

שכיתה יא' היא הכי קשה....
אבל תכלס -זה מאוד אינדיבידואלי...כל אחד תופס את זה אחרת...

ביום שאסיים י"א

בנות המגמה רצו שנצא לשתות אלכוהול
אם זה לא ייקרה..אז אני כנראה אזמין את חברותי הקרובות לצאת יחד למסעדה או לקניון בערב,ואולי נעשה גם מסיבת פיג'מות כמו ילדות ביסודי

lover boy6

New member
אני אומר שבסוף י'א

נזמין את כל הפורום והחברים של חבריי הפורום וניפגש בעזריאלי ונעשה מפגש שביעיסטים ענקי ב21 ביוני 2007 חחח ואז נלך למסיבה או משהו ונשתכר וזה יכול להיות כל כך טוב!

tttttttttt1

New member
אנשים אל תזניחו את כיתה יב'...

אל תחשבו שאחרי שתסיימו יא' הכל יהיה טוב בחיים...יב' זה כיתה בכלל לא קלה..[ואני אומר מניסיון,כן? אני די סיימתי כבר את כיתה יא' ואני יודע על מה אני מדבר..] עיצה שלי - תנצלו טוב טוב את החופש שיש לכם..החופש הגדול האחרון שלכם.... שיהיה בהצלחה =)

just PolPoll

New member
אתה כלל לא מעודד../images/Emo7.gif

אבל אני ארגיש הכי טוב בעולם אחרי שאני אסיים אם אזרחות [ב9.1 זה נגמר..]

tttttttttt1

New member
../images/Emo201.gif

וואייי איזה כיף לך שאת מסיימת אזרחות!! אני לומד את זה השנה ואני לא יכול יותר... אני במועד חורף מסיים עם מתמטיקה ועם ספרות...יורדות לי 10 שעות מהמערכת אחרי זה

למעלה