1 2 ניסיון..

just PolPoll

New member
חחח

ברגע זה ממש אני "לומדת" למבחן באזרחות שיהיה מחר... סביר להניח שאני אכשל כי זה ממש אבל ממש משעממממם!

אה כן,

מה שבטוח,אני לא אשרוף שום דבר. בהיסטוריה המורה הביאה לנו ציטוט של סופר מפורסם,לא זוכרת מה שמו כרגע,שאמר אחרי שריפות הספרים ש"במקום בו שורפים ספרים ישרפו גם בני אדם". ברור לי שזה לא יקרה אם אשרוף את המחברות,אבל המשפט הזה נגע באיזה נקודה שאני לא מסוגלת עכשיו לחשוב בכלל על דבר כזה...

Infinity AL

New member
ביום שאסיים יא'...../images/Emo41.gif

נלך למסעדה כרגיל... ואחרי זה יתחיל החופש
בטח אני אעבוד..ואולי נרד לאילת נראה

moshe present

New member
ווואו :)

למה להכניס אותי לחלומות?!? קודם כל בוא נקווה שאני אסיים ביוני ושלא יגררו בגרויות ליולי כי אין לי זין לזה.... ( שנה שעברה אחותי סיימה את הבגרות האחרונה ב-8.6 היה לה עוד שבועיים חופש איזה זנות) בטח אחריי הבית ספר נלך לים ובערב נצא או משו נתפרעעעעע נשתה ננרגל הכול חח חופש יואו כל כך רחוק :( מקווה שנשרוף גם את הדברים שנה שעברה בסוף לא יצא לנו למרות שממש תכננו מדורה גדולה אני כל כך אוהבת את התקופה של סוף השנה.. שהולכים לים באמצא שבוע בסטלה..טוב די אני תכף אכנס לדכאון מגעגועים

ביום שאסיים את י''א...

אני אצא לחגוג... ונקווה שהחופש הגדול שיהיה , יהיה שקט.... אני מתכננת ללמוד נהיגה.. בסיום י''א. אבל לדעתי י''א לא כיתה קשה, היא כיתה מעייפת.היא עוברת מהר.

eynav br

New member
אני לא בי"א../images/Emo4.gif

בארץ אמורה להיות בי"ב ופה סיימתי ללמוד

danina the 1

New member
ביום שאסיים י"א....

הולכת בטח למסיבה או משו... אלכוהול אני לא ממש אוהבת אז... סתם מסיבה.... ואחרי זה פשוט שורפים הכלללללללללללללללל חוץ מספרות שנצטרך לשמור ועוד משו :/ אבל נשאר לי היסטוריה ולשון משנה שעברה שאפשר לשרוף

למעלה