../images/Emo88.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo88.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo88.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo88.gif ../images/Emo46.gif

אני רוצה הסבר. הסבר מדוע הפוסט עליו המלצתי כאן , לא קודם לעמוד הראשי?? הוא עונה על כל הקריטריונים שאתם (טוענים שאתם) מחפשים! 1. הוא מעניין (נכנסו אליו בתוך פחות 12 שעות כמעט 900 גולשים והקצב של הכניסות עולה בכל רגע. כעת זה עומד על ממוצע של 5 גולשים לדקה). 2. הוא על כוכב נולד אז למה לא, הא??

wranger

New member
אתה באמת רוצה הסבר?../images/Emo151.gif

היום עוד לא נגמר (למעשה, יום העבודה של עורכי התוכן בקושי התחיל), והתחלופה של הקידומים היא לא בכל עשר דקות אלא קצת יותר מזה. אז יכול להיות עדיין שהרשומה הזו תקודם. אחר הצהריים, למשל, או אפילו בסופ"ש.

מממ...נורא מעניין!!

אני תוהה האם הרשומות האחרות שהחליטו לקדם בבוקר יותר נצפות מהרשומה שאני כתבתי. זה בסדר, אני יודע מה התשובה. זה פשוט חוזר על עצמו. השירשור שכתבתי לפני 3 ימים בפורום כוכב נולד הדוגל בטובתו של אור זכה לקידום לעמוד הראשי רק אחרי שטענתי כנגד המקדמים שהם קידמו רק חומר נגדו. ומה ענו לי כשטענתי? "אל תדאג, אנחנו נקדם גם את השירשור שדוגל בטובתו" והם עשו זאת, כמו שאמרתי. רק שמעניין שלפני כן הם קידמו שירשורים אחרים שפורסמו בפורום אחרי השירשור על טובתו של אור. תמיד נדחה כל מה שקשור ל...כל מה שנוגד ת'אינטרסים שלכם. אבל כמובן שאין לכם אינטרסים. אתם מלאכים

wranger

New member
קראת את התשובה שלי בכלל?

מה נדחה? איך נדחה? רק פרסמת רשומה, ועורכי התוכן עדיין עם הקפה הראשון של הבוקר. אתה מצפה שברגע שאתה מפרסם רשומה, אפילו שלדעתך יש לה פוטנציאל, יעצרו את כל קידומי עמוד הבית לטובתה? שב בשקט, המתן בסבלנות וקווה לטוב. בזמן הזה תוכל לנסות ולגבש תיאוריות קונספירציה קצת יותר מוצלחות.

פרסמתי אותה בתחילת הלילה! הם מגיעים לפה לפנות

בוקר כדי להחליט מה יקודם ב6, לא?

girl number six

New member
זה ממש לא הקריטריונים

הרשומות על הפדיחה של מיכל אמדורסקי למשל גרמו לקריסת האתר והיו עד היום בעשרת הניצפים בתפוז אבל הנושא לא קודם. מעניין לדעת גם שהרשומה של מיודענו עומרי חיון בנושא שהציג את הפורנוגרפיה במלואה לא הוצגה [עם זאת, כשהמשת"פ הנ"ל מציג רשומות העוסקות בסקס ופורנו הוא מרשה לעצמו שלא להגדיר זאת כרשומה למבוגרים בלבד - דבר שמהווה עבירה על החוק במדינת ישראל וברור שתפוז מאפשרים לו]. באותו היום היו כניסות שיא לבלוג שלי והרשומות שלי בנושא צברו אלפי צפיות באותו היום בלבד.

פורנו ורכילות =המפתחות להצלחת בלוג.

בכל מקרה לענייננו: נכון, יש גם מגבלות אך אלו באופן כללי כן השיקולים בקידום: עניין שיהיה לגולשים, וליקוקים לקשת.

אם לא נצחק..

נבכה. ולאור הדחת אור יש הרבה על מה לבכות... ואני מעדיף לצחוק, אז..ליצן זה דווקא סבבה.

orelie

New member
הינה קודמת ../images/Emo31.gif ולדעתי זו חוצפה לחשוב שבגלל ש

שאתה רוצה אתה דורש או אתה חושב שמגיע לך קידום אז יקדמו אותך

מילכוד המאה

מצד אחד, אם כל ילד בן 10 יבוא ויבקש קידום ויקבל את מבוקשו, לא נגמור את זה טוב. מצד שני, אם נתרעם בגלל זה אז נצא לא פחות טובים ממנו שבכה על כך שעומרי קודם.

אוי ואבוי. מצבי ממש חמור.

את רוצה לומר שכל הסלחנות שייחסו לי זה בגלל שחשבו שאני בן 10?? עוד מעט תגידי לי שחשבת שגם קוראים לי במציאות "שלוםכתום". ממתי הגולשים דואגים להגדיר את הגיל המדוייק בכרטיס...? זה לא השלב הזה בהרשמה לאתרים שבו שאתה לוחץ את רצף הספרות האקראי הנוח ביותר? בקיצור, אני לא בן 10. אבל זה בסדר לא "ביקשתי" קידום. אם לא הייתי ראוי לקבל אז השירשור שפתחתי הוא לא מה שהיה גורם לי לקבל את הקידום... בכל מקרה, אני מבין שאת חכמה...בחרת את דרך האמצע. הצגת את שתי הדרכים ולא בחרת באף אחת מהן. מרשים.

פנומן 72

New member
מבחינתי אתה בן 10 כל עוד לא יוכח אחרת

מה שבן אדם כותב על עצמו עבורי היא עדות. אם גבר נרשם כבחורה - הוא בחורה. אם אתה נרשם כמי שגר בנגב - אתה גר בנגב. ואם אתה נרשם כבן 10 - אתה בן 10. אז או שתתחיל להזרים פרטים יותר מדויקים או שאנשים יתייחסו אליך בדיוק כפי שהצגת את עצמך. הבנת את זה, ילד ?

פנומן 72

New member
אתה לא יכול לבחור גיל מינוס

אבל לרוב אני נוטה להיכנס לכרטיס של בן אדם לפני שאני מגיב לו, כדי לדעת לכל הפחות בן כמה הוא טוען שהוא וכך גם לדעת באיזו נימה לענות. למשל, שם של נקבה ששואלת בענייני מין - יש הבדל אם היא ילדה בת 13 או אישה בת 38. אם זו ילדה בת 13 שהיא כותבת שהיא בת 38 אני אגיב לה כאילו היתה בת 38 - ואם ההפך אז ההפך. היות ואתה כתבת שאתה בן 10 - אז אתה בן 10 בשבילי וזה ממש לא מעניין אותי בן כמה אתה טוען שאתה אלא אם תציין זאת בכרטיס. ואגב, ככל הידוע לי, הרבה אנשים נוהגים כמוני. אז אם אתה לא רוצה שיתייחסו אליך כבן 10 תציין את גילך האמיתי.

למעלה