פנומן 72

New member
תשובה

במצב שבו אדם רושם גיל שהוא לא הגיוני (כמו מינוס או כמו 99 כמו שהרבה בוחרים מ"נוחות") - אני אתייחס אליו לפי הדרך שבה הוא מתנסח ולגבי הדרך שבו הוא מתייחס לנושאים מסוימים. ההתלהבות שלך מאור גלעדי מוכיחה לי שאתה לא רחוק מגיל 10, גם לא מנטאלית.

סליחה? אסור לבני 99 לגלוש ברשת?

אני תוהה מה עלי לעשות במקרה שלך? ממוצע בין 37 ל5?

orelie

New member
מצד אחד זה נכון

מצד השני אם לא ניתן נזיפה... לא ניצא מזה אף פעם יעל

אני חושבת שזה יפה שקידמו אותו

הנושא חשוב לו כל כך , הוא מרגיש שקיפחו את הנושא בעד אור גלעדי ואם התחשבו בבקשתו זה נאות ומכובד. סבלנות וסובלנות לא יזיקו .

orelie

New member
זאת לא הבעיה

הבעיה היא הדרך בה הוא דרש שיקדמו אותו והדרך בה הוא כעס כי לא עשו את זה מתי שהוא רצה

גם אנ חושב שזו חוצפה.

איזה מזל שקידמו אותי סתם בגלל העובדה שמעל 4000 אנשים מצאו עניין בפוסט הזה.

orelie

New member
תתי רמה

תמיד מתעניינים בתגיות כמו הישרדות, כוכב נולד והאח הגדול ולא ממש מתעניינים במה שיש לך באמת לקראו אז 4000 תתי רמה חשבו שלזמר מכוכב נולד הגיע קצת תשומי

פנומן 72

New member
לא מדויק

לא כל מי שנכנס לקרוא רשומה מסוימת מצביע על כך שהוא מסכים על הכותב. אני אמנם לא קראתי כי זה ממש לא מעניין אותי אבל יש הרבה שרצו לדעת מי זה ההזוי הזה שכתב על אור גלעדי. אופס, ירדתי על בלוגר. פויה פנומן, פויה, ילד רע

orelie

New member
ובכל זאת

מבלי להגיד זאת... אתה מסכם כתתי רמה וטוב שאתה יודע לצחוק על עצמך אימצתי פוי יעל, פוי ילדה רעה

orelie הנעלה:

תתי רמה או לא-את המקדמים מעניין לקדם תוכן שיעניין את מירב הגולשים. הפסוט שלי מספיק מעניין ולכן הוא קודם.

orelie

New member
ממש לא

כמו שכבר אמרתי בעבר... גם אם אתה כותב רק מילה אחת ברשומה שלך... ברגע שהיית מתייג אותה: הישרדות, כוכב נולד או האח הגדול היית מקודם כי זה המדיניות של תפוז ולא בגלל שאתה באמת מעניין

את טועה.

חפשי את הבלוג של הגולש "דירוג הכוכב", לדוגמא. הוא כותב על כוכב נולד ולא מקודם.

orelie

New member
זה בגלל שהוא לא דרש זאת ממנהלי הבלוגיה

בדיוק כמו שעשית

את טועה. ההמלצה בפורום המומלצים

הייתה עושה את העבודה, אלא שכשהבעתי את עצביי על כך שהיא לא קודמה זה עוד היה לפני שבכלל הבחינו בכך שהמלצתי עליה / שכבר הבחינו אך ייעדו את הקידום להמשך היום.

למעלה