ON THE SPOT

talosh1234

New member
../images/Emo88.gifON THE SPOT../images/Emo88.gif../images/Emo124.gif

ושוב הגיע הזמן לon the spot !@#$%^&*) והפעם מי שנבחרה באקראי לחלוטין היא : L D N אתן יכולות להתחיל לשאול אותה שאלות :)

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif יאללה..

היית בהופעה של מקפליי?
אם כן, מול מי עמדת? [
]
אם לא, מול מי היית רוצה לעמוד?
מתי בערך הצטרפת לפורום?
מי היה הפייב שלך בהתחלה? ומי הפייב שלך עכשיו?
דרגי את ארבעת חברי הלהקה לפי סדר ההעדפה שלך...
יש לך חברות בכיתה/שכבה שאוהבות מקפליי?
איך הכרת את מקפליי? טוב אין לי כוח לעוד שאלות
XD

L D N

New member
../images/Emo215.gifתשובות :)

היית בהופעה של מקפליי? אכן
אם כן, מול מי עמדת? הייתי בצד של טום/דני :) אם לא, מול מי היית רוצה לעמוד? דאגייייייי ודני
מתי בערך הצטרפת לפורום?לפני שנה.. נראלי... אולי יותר מי היה הפייב שלך בהתחלה? ומי הפייב שלך עכשיו? דאגי בהתחלה.. עכשיו אני מתלבטת.. אחרי ההופעה אני קצת יותר בקטע של דני
דרגי את ארבעת חברי הלהקה לפי סדר ההעדפה שלך...
דאגי ודני
הארי
טום יש לך חברות בכיתה/שכבה שאוהבות מקפליי?כן, כל השכבה בערך...
איך הכרת את מקפליי? דרך באסטד שהכרתי דרך סאן אוף דורק.. חחח חחחח :)

McFly rullz

New member
נמנמנמ אני../images/Emo26.gif

איך היה בהופעה?XDDDDDDגג
איך את נראית?
ת אובססיבית לעוד להקות/אנשים?
מה את אוהבת לעשות?
גיטרה זה קוול בעינייך?

L D N

New member
../images/Emo215.gif תשובותותותות

איך היה בהופעה?XDDDDDD מדהים!!!!!@#$^#@$#&
איך את נראית? בסדר.. גוף סביר.. דיי גבוהה. שיער שחור מתולתל עם כחול חח זהו נראלי את אובססיבית לעוד להקות/אנשים? לילי אלן
ובאסטד [בעיקר ג'יימס ומאט]
מה את אוהבת לעשות? שופינגג, לרכב על סוסים, לדבר עם דנה בטלפון, לישון,לישון,לישון. גיטרה זה קוול בעינייך? אכן
נמנמנמ :) תודה וזה [לא יודעת מה להגיד lol]

purple floyd

New member
הלו :)

מה נשמע? למה נטשת את פורום סקינס?
תחזרי תחזרי הוא בכל מקרה ישן, צריך להעיר אותו D: לילי אלן נכון שלמות למות?
יש לי הרגשה שאני יודעת מה את הולכת לענות.. LDN זה קיצור של לונדון?
דאגי או דני? דני או טום? טום או דאגי? דאגי או הארי? הארי או דני? הארי או טום? עוד להקות שאת אוהבת חוץ ממקפליי? ועוד זמרות חוץ מלילי? וזמרים? שהספייס גירלז הופיעו, האם שמחת, נכנסת לדכאון או שבכלל לא היה לך אכפת? טוב אין לי שאלות יותר
אממ.. שיהיה לך יום טום [טוב D:] הווו התחכום.

L D N

New member
../images/Emo215.gifתשובות../images/Emo26.gif

מה נשמע? סבבי :):) למה נטשת את פורום סקינס? לא נטשתי!! תחזרי תחזרי הוא בכל מקרה ישן, צריך להעיר אותו D: חחחחחחחחחחחחח לילי אלן נכון שלמות למות? אכן!@%#@#^$&#&$@#%#&#$&^R אני אובססיבית אליה
יש לי הרגשה שאני יודעת מה את הולכת לענות.. LDN זה קיצור של לונדון? כע! מהשיר של לילי דאגי או דני? שאלת השאלות!
לא יודעת.. זה שאלה קשה
דני או טום? דני טום או דאגי? דאגי דאגי או הארי? דאגי הארי או דני? דני הארי או טום? הארי עוד להקות שאת אוהבת חוץ ממקפליי? באסטד, סוד, לוסטפרופטס, אנוי אונ דה קוסט, פוב, ארקטיק מאנקיז ועוד כמה... ועוד זמרות חוץ מלילי? איןןןן חחח וזמרים? מאטי וויליס
וג'יימס בורן
שהספייס גירלז הופיעו, האם שמחת, נכנסת לדכאון או שבכלל לא היה לך אכפת? לא היה לי אכפת כי אני לא אוהבת תשירים שלהם עכשיו טוב אין לי שאלות יותר - חחח אוקיי אממ.. שיהיה לך יום טום [טוב D:] הווו התחכום. הווווו איזה שנינות! lol אני יתחיל לאמץ את זה

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif שאלות ../images/Emo26.gif

אוקיי, אני דיי בדאון עכשיו אז השאלות יהיו קצת ... דאוניות *_____* מתי פעם אחרונה שמישהו פגע בך ? מתי פעם אחרונה בכית ? מתי פעם אחרונה התגעגעת למישהו ? מתי בפעם האחרונה הרגשת שאת שונאת את עצמך ?

L D N

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אוקיי, אני דיי בדאון עכשיו אז השאלות יהיו קצת ... דאוניות *_____* אויש.. :(
עוזר? מתי פעם אחרונה שמישהו פגע בך ? כל הזמן.. היום, אתמול, שלשום, כל יום. מתי פעם אחרונה בכית ? לפני הרבה זמן.. כמה שבועות. מתי פעם אחרונה התגעגעת למישהו ? היום. מתי בפעם האחרונה הרגשת שאת שונאת את עצמך ? וואו, לפני שנה. אולי יותר.. עכשיו אני בזמנים יותר טובים
אל תהיי בדאון :(

DoLi it is Me

New member
../images/Emo41.gif אנוכיי D:

איך קוראים לך
?
מה הצבע האהוב עליך?
באיזה אוכל את לןעולם לא תיגעי?
ספרי משו שאפחד בקושי יודע עליך?
איך היה בהופעה
?
אחד מהבנים שם עליך XD ?
קנית שם משו?
מהו הסגנון הלבוש שלך?
מהי החולצה ומהכנס/חצאית שא תהכי אוהבת?
מהו המאכל האהוב עליך ?
שימי תמונה שלך D :

L D N

New member
../images/Emo215.gifאנוכי D:

איך קוראים לך ?שנייייייי חח או לילי אלן
מה הצבע האהוב עליך? ורוד, לייק דא! באיזה אוכל את לןעולם לא תיגעי? בשרררר >< ספרי משו שאפחד בקושי יודע עליך? אני צמחונית שנתיים כמעט איך היה בהופעה ? כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אחד מהבנים שם עליך XD ? דני
קנית שם משו? הרבה
מהו הסגנון הלבוש שלך? אורבני ושיקי. :) חחח מהי החולצה ומהכנס/חצאית שא תהכי אוהבת? סקיני של טרו רליג'נ חח מהו המאכל האהוב עליך ? קרמבוווו שימי תמונה שלך D :

mcfly danna

New member
שאלות..

מה קורה? איך החיים? יופי... מה עושה עכשיו? מא בא לך לעשות עכשיו? למה את לא עושה אותו? בא לך לשחק איתי דמקה? ושש-בש? למה? איזה ספר טוב יש לך להמליץ לי? באמת? יפה... נכון זה מוזר שאני עונה לעצמי? ככה חשבתי... טוב, אני הייתי דנה, נעים להכיר...

L D N

New member
../images/Emo215.gifתשובות ../images/Emo8.gif

מה קורה? בסיידר :) איך החיים? סבבייי יופי... מה עושה עכשיו? מדברת עם דנה חחחח מא בא לך לעשות עכשיו? לישון למה את לא עושה אותו? את מי? חחח בא לך לשחק איתי דמקה? טוב ושש-בש? לא יודעת לשחק חחח למה? מה למה?
איזה ספר טוב יש לך להמליץ לי? מרחק נגיעה באמת? אמיתית יפה... נכון זה מוזר שאני עונה לעצמי? לא.. גמני עושה ככה חחח ככה חשבתי... טוב, אני הייתי דנה, נעים להכיר...

../images/Emo58.gif come on

here we go :D איך קוראים לך? באיזה כיתה את? בת כמה את? באיזה בצפר? איפה את גרה? למה?
[חחחח סתם
] יש לך אחים? כמה? איך קוראים להם? ויש לך אחיות? כמה? איך קוראים להן?
הלהקה שאת הכי אוהבת זה מקפליי? אם כן- מה השיר האהוב עלייך? איזה להקות את שומעת?
טוב זהו

L D N

New member
Let's go!

here we go :D איך קוראים לך? שני באיזה כיתה את? י'3 תמיד בראש!
בת כמה את? 15 באיזה בצפר? אלון איפה את גרה? רמה"ש סיטי למה? [חחחח סתם] קורה
יש לך אחים? לא כמה? -- איך קוראים להם? --- ויש לך אחיות? כע כמה?2 איך קוראים להן? עדי והילה הלהקה שאת הכי אוהבת זה מקפליי? נראלי חחח אם כן- מה השיר האהוב עלייך? BCB איזה להקות את שומעת? באסטד, סוד, פוב, לוסטפרופטס, מכר [בעיקר תאלבום לפני האחרון], ארקטיק מאנקיז ועוד כמה.. טוב זהו טובוש :) חחחח

גילולית

New member
צ'אלון!

רני מנסה למצוא שאלות מקוריות.. ננסה.. |כוכב|מה הדבר הכי מפחיד שעשית אי פעם? |כוכב|מי היה החבר הראשון שלך? |כוכב| ספרי על משהו מביך שקרה לך |כוכב|(לקוח מתוך הOTS האמיתי של מקפליי) אם היית יכולה לבחור טעם של צ'יפס, איזה טעם היית? |כוכב|מי הפייב שלך? |כוכב| מה הדבר בראשון שעולה לך לראש כשאת שומעת את המילה מקפליי\אחד מחברי הלהקה?

למעלה