ON THE SPOT

L D N

New member
../images/Emo215.gif תצ'ובון! ../images/Emo6.gif

רני מנסה למצוא שאלות מקוריות.. ננסה..
מה הדבר הכי מפחיד שעשית אי פעם?
דיברתי עם דנה!
חחחח
מי היה החבר הראשון שלך?
לא היה
אני לא ממש מצליחה לשמור מערכות יחסים ליותר מכמה ימים
ספרי על משהו מביך שקרה לך
דיברתי עם דנה [היא אמרה חחח]
(לקוח מתוך הOTS האמיתי של מקפליי) אם היית יכולה לבחור טעם של צ'יפס, איזה טעם היית?
הצ'יפס האמריקאי הזה נראה לי קוראים לו Lays אאל"ט
מי הפייב שלך?
דני ודאגי.. |כ*| מה הדבר בראשון שעולה לך לראש כשאת שומעת את המילה מקפליי\אחד מחברי הלהקה?
אהעאהאע אני אובססיבית!

אני

מה המוטו שלך ? מתי צחקת בפעם האחרונה ? ממה ? מה המאכל האהוב עלייך ? איזה חיה את חושבת שהכי מתאימה לך ? סרט דיסני אהוב ? איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים ?

L D N

New member
../images/Emo215.gif אני

מה המוטו שלך ? Less Is More וגם אהבה ושלום - אני באמת מאמינה בשלום עולמי! מתי צחקת בפעם האחרונה ? עכשיו ממה ? דנה מה המאכל האהוב עלייך ? קרמבו איזה חיה את חושבת שהכי מתאימה לך ? צב
סרט דיסני אהוב ? HSM איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים ? לא בארץ זה בטוח

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo42.gif../images/Emo27.gifשאלות..|תילתן|

מה את הכי אוהבת לאכול? וקוטג'? איזה סדרה את הכי אוהבת לראות? יש לך יס או הוט? יש לך היטס? איזה מרק את הכי אוהבת[LOL]? את קוראת את הפאנפיק של בוט ומיקי? למה? יש לך דיסק של מקפליי? יש לך איסי? מסנג'? את שמחה ששואלים אותך שאלות? למה? את סולחת לי שהשאלות מפגרות כי כולם שאלו כבר הכל? את רוצה עוד שאלות? אני משערת שתעני לא אז פה אני יפסיק..[גם כי נגמרו לי השאלות..
XDD]
ספיר

L D N

New member
../images/Emo215.gif תשובות חחחחחח

מה את הכי אוהבת לאכול? קרמבו חחח וקוטג'? רק עם בייגלה איזה סדרה את הכי אוהבת לראות? UC&P יש לך יס או הוט? הוטט יש לך היטס? כע איזה מרק את הכי אוהבת[LOL]? מרק ירקות את קוראת את הפאנפיק של בוט ומיקי? של מיקי
למה? ככה חחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לך דיסק של מקפליי? את כולם
אבל אין לי סינגלים וDVD :( יש לך איסי?כע מסנג'?כע את שמחה ששואלים אותך שאלות? זה קצת מצחיק אותי חחח למה? לא יודעת את סולחת לי שהשאלות מפגרות כי כולם שאלו כבר הכל? כעעע את רוצה עוד שאלות? למה לא
אני משערת שתעני לא אז פה אני יפסיק..[גם כי נגמרו לי השאלות..XDD] XDDD ספיר

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gifמואעאעה! לי יש כמה שאלות לשאול אותך

שעת התחלה- שם פרטי? כינוי והסבר? גיל? עיר? יש אחים? ההורים נשואים? מה את לובשת? מה מתנגן אצלך בפלייליסט? יש לך אייסיקיו? יש לך מסנג'ר? מה הדבר האחרון שאכלתם? יש לך חיית מחמד? היית בחו"ל? מידת הנעליים שלך? מאמינה באהבה? מאמינה באהבה וירטואלית? מאמינה באהבה ממבט ראשון? מה דעתך על הומואים/לסביות? מאמינה בגורל? מאמינה בה'? חוף או הרים? לישון או לקום? קרמבו וניל או שוקו? בן אדם של יום או לילה? רגישה לדגדוגים? יש חבר? כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? התחביב האהוב עליך הוא? עברת על החוק? נרדמת בשיעור? מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? מתי פעם אחרונה הסתפרת? שם אהוב לבן? שם אהוב לבת? שם אהוב לכלב? מה הפחד הכי גדול שלך? מה החלום הכי גדול שלך? האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? זרקו אותך? את זרקת? מה התכונה הכי בולטת בך? מה היית משנה בך? כן או לא: יושבת על כסא? אכלת משהו שגרם למישהו להקיא? התחלת עם מישהו: התחילו איתך? נשארת ערה כל הלילה? דיברת יותר מ3 שעות בטלפון? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? פגעת בעצמך פיזית? מעשנת סיגריות? מעשנת נרגילות? שותה אלכוהול? היית עם 2 אנשים בו זמנית? צללת עם דולפינים? היית ערומה בציבור? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? רצית להיות מישהו אחר? התקלחת היום? הורדת שיערות מהרגליים? התעלפת? קיבלת נכשל בתעודה? שחית בעירומה? עשית קרב גרעפסים? התנצלת על משהו שעשית? היית כל הלילה על המחשב? היית כל הלילה מול הטלוויזיה: העברת פתקים בשיעור: היית אצל פסיכולוג? פתחת את הפה באמצע מבול כדי לטעום טיפות? בכית בסרט? ניתקת למישהו בפרצוף? טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף? נשארת כיתה: קפצת כיתה? השומר לא הכניס אותך לבי"ס כי בא לו? היה לך גבס? קנית קונדומים? התביישת בעצמך? התביישת בהורים שלך? התביישת בחברים שלך? עברת ישור שיניים? אסוציאציות: אהבה? שלום? מתנחלים? יהודים? מוות? חיים? כבוד? מים? בצפר? חופש? חו"ל? עבודה? הצלחה? השראה? מלאכים? תנ"ך? סוכר? נשיקה? מה עדיף: לונדון או פריז? סאבלימינל או הצל? אש או מים? הארי פוטר או שר הטבעות? חנוכה או פורים? משפחה או חברים? לילה או בוקר? מחשב או טלוויזיה? חברים או סיינפלד? מוזיקה או סרטים? השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי? טוב ש...? חבל ש...? הלוואי והיה לי? אין דבר העומד? אם תרצו? מי ששונא אותי מצידי ש...? אחרי השאלון אני? למה אני תמיד? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? הערבים הם? שלוש מילים שאתה יכול לומר על עצמך? שימי שירים בפלייליסט והתשובה זה השיר.. איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכולה לעשות את עצמי מאושרת? מה אני צריכה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר ייתנגן בהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהבת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים ייזכרו אותי? איזה שיר ייתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? שעת סיום-

l i t a l 369

New member
שאלות D:

אם היית צריכה להגדיר את עצמך במילים קצרות - מה היית אומרת? את חושבת שאת ילדה 'עמוקה' ? למה? איזה סגנון סרטים את אוהבת? למה? -עם היית צריכה לבחור את 'גבר חלומותייך' היית בוחרת...- שער בלונדיני\חום\ג'ינגי\שחור עיניים ירוקות\כחולות\חומות\שחורות (חומות כהות כהות כהות כהות כהות D: ) ? צבע עור בהיר\שחום\כושי ? מתופח\לא מתופח ? מה היית מעדיפה ערס\גותי\אימו\אוחצ'ה (XD) ? רזה\שחיף\שמנמן\הר-אדם ? מה יותר סקסי עם זיפים קטנטנים או בלי זיפים בכלל? אני יודעת שהשאלות שלי מפגרות .. :] -מקווה שלא שאלו אותך כלום ממה ששאלתי- :)

למעלה