ON THE SPOT

talosh1234

New member
../images/Emo88.gifON THE SPOT../images/Emo88.gif../images/Emo124.gif

והנה הגיע עוד סיבוב של הפינה
אממ אוקיי .. עשיתי הרגלה אקראית שכזאת כמו שאני כל הזמן עושה . . . . (עושה לעצמי סתום שאני עולה ויורדת בגלגלת של וורד ואז עושה עם העכבר לאורך כזה ..בקיצור ככה XD) ואני יצאתי
אז אממ .. תשאלו שאלות XDD talosh1234 תהנו ..

~

1. איך זה להיות כזאת כוסית? 2. איך זה להיות כה קשוחה ואפלה (אל תכחישי
)? 3. איך הכרת את מקפליי? 4. מה תוכנית הטלויזיה האהובה עלייך? 5. ואיזה סרט? איזה מותק את

talosh1234

New member
~~

1. איך זה להיות כזאת כוסית?טחח אני לא :| ברצינות =S ולא תשנו את דעתי XD 2. איך זה להיות כה קשוחה ואפלה (אל תכחישי)?חחח לא מכחישה יותר D: וואלה כיף 3. איך הכרת את מקפליי?אחותי ראתה את הסרט ושמעה שירים שלהם כל הזמן.. אז אהבתי והתחלתי לשמוע אותם .. יתאהבתי בקול של דני , אחרי חודש בערך ראיתי איך הם נראים וזה רק הוסיף לאובססיביות
4. מה תוכנית הטלויזיה האהובה עלייך?אממ .. דרייק וג'וש (?!) 5. ואיזה סרט?טניישס די , ד'ה פיק אוף דסטני
חוחו את יותר מותק

Charley XD

New member
אממ חשוד .. חשוד ביותר

את איזה סוג סרטים את הכי אוהבת ?
מה היית עושה עם דני היה נכנס בדלת של הכיתה שלך באמצע השיעור ?
עם היית יכולה להיות בהופעה שהייתה למקפלי איזה הופעה זאת הייתה ?
איזה שיר את שומעת עכשיו ? חהחהחה שאלות קשות ><"

talosh1234

New member
לא חשוד ../images/Emo10.gif אני לא רמאית ../images/Emo10.gif

את איזה סוג סרטים את הכי אוהבת ?אממ .. לא קיצ'ים זה בטוח .. אני אוהבת קומדיות .. ואת כל הסרטים של ג'אק בלאק D: מה היית עושה עם דני היה נכנס בדלת של הכיתה שלך באמצע השיעור ?וואוו !! הייתי מתחילה לצרוח ולהתפרע ולבכות גם עם כל הנזלת הייתה יוצרת לי מהאף לעיניי כולם ! והייתי רצה אליו מחבקת אותו ובוכהה ולא אכפת לי שכולם יצחקו עליי עם היית יכולה להיות בהופעה שהייתה למקפלי איזה הופעה זאת הייתה ?הופעה בוומבלי D: או הופעה אישית .. סטריפ שאו של דני יהיה טוב D: איזה שיר את שומעת עכשיו ?lostprophets-a_town_called

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאניאניאניאני../images/Emo9.gif

את לומדת היסטוריה?[מושפעת מהשיעורים שאני עושה עכשיו..:S]
כמה זמן את בפורום?
יש לך
?
היית רוצה
?
למה?
חפרתי עם ה
XDDDאההה..בכמה מפגשי פורום היית?
איזה עוד להקה את אוהבת חוץ ממקפלי?
איזה תמונה של דני את הכי אוהבת?
דני הוא הפייב שלך נכון
?
נגמרו לי השאלות..אז.. היה נחמד לשאול אותך..

talosh1234

New member
../images/Emo3.gif

את לומדת היסטוריה?[מושפעת מהשיעורים שאני עושה עכשיו..:S]כןן =S אני לא אוהבת הסטוריה .. אבל אני
אוהבת את המורה שלי , הוא חמוד D:
כמה זמן את בפורום?אממ .. שנה וכמה חודשים אני חושבת
יש לך
?כןן , יש לי שני אקווריומים גדולים בבית D:
היית רוצה
?חח אם לא היה לי אז הייתי רוצה ..
למה?הם מושים.. והם יפים :]
חפרתי עם הXDDD
אההה..בכמה מפגשי פורום היית?אממ .. הייתי ב2
איזה עוד להקה את אוהבת חוץ ממקפלי?יש המוןן ! . מקפליי הם הטופ שלי
איזה תמונה של דני את הכי אוהבת?אממ .. יש גם מלאאאאא .. עוד שניה אני יעלה כי אני על תגובה מהירה
דני הוא הפייב שלך נכון?יאם
נגמרו לי השאלות..אז..

talosh1234

New member
תמונה אהובה של דני

יאם=יאפ* אוקיי אני לא יכולה לבחור =O לא הסתכלתי אפילו עד סוף התקייה שלו כי ידעתי שאני לא אצליח לבחור .. אבל ממה שכן הסתכלתי לקחתי כמה יפות. . . לא יודעת אם הכי אהובות עליי כי אין כאלה .. אני אוהבת את כולן באותה מידה XD אהה ומלא יפות הן גם סרוקות אז .. . .

talosh1234

New member
9

ממש לא אחרון .. כאילו , עכשיו עכשיו
אבלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל לא אחרון בכלל בכלל .. יש עוד מלא מלא מלא .. תסתפקו בזה D:

Dirty wings2

New member
שאלות :)../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

מי הפייב שלך? כמה זמן את אוהבת את מק?[קיצור של מקפליי XD] בת כמה את:)? כמה זמן את בפורום? את נהנהת פה^^"? חסר לך שלא!
D: איזה שיר של מקפליי הוא האהוב עלייך? האלבום האהוב עלייך של מקפליי? להקה אחרת שאת אוהבת חוץ ממקפליי? יש לך פוסטרים שלהם בחדר? אמאמ אין לי עוד כ"כ ^^"

talosh1234

New member
תשובות :]]

מי הפייב שלך?דני
כמה זמן את אוהבת את מק?[קיצור של מקפליי XD]שנה וחצי ככה בת כמה את:)? עוד מעט 14 D: כמה זמן את בפורום?שנה וכמה חודשים את נהנהת פה^^"? חסר לך שלא!D: .. חח בטח שנהנת .. אם לא הייתי נהנת לא הייתי נשארת פה כ"כ הרבה איזה שיר של מקפליי הוא האהוב עלייך ? אין לי אהוב.. זה בתקופות .. עכשיו זה hypnotise ו Too Close For Comfort האלבום האהוב עלייך של מקפליי?וונדלנד להקה אחרת שאת אוהבת חוץ ממקפליי?blink 182 .. יש עוד הרבה אבל D: יש לך פוסטרים שלהם בחדר?של מקפליי כן :]] 5 בנתיים

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gifכמה שאלות ממני ../images/Emo9.gif

שעת התחלה- שם פרטי? כינוי והסבר? גיל? עיר? יש אחים? ההורים נשואים? מה את לובשת? מה מתנגן אצלך בפלייליסט? יש לך אייסיקיו? יש לך מסנג'ר? מה הדבר האחרון שאכלתם? יש לך חיית מחמד? היית בחו"ל? מידת הנעליים שלך? מאמינה באהבה? מאמינה באהבה וירטואלית? מאמינה באהבה ממבט ראשון? מה דעתך על הומואים/לסביות? מאמינה בגורל? מאמינה בה'? חוף או הרים? לישון או לקום? קרמבו וניל או שוקו? בן אדם של יום או לילה? רגישה לדגדוגים? יש חבר? כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? התחביב האהוב עליך הוא? עברת על החוק? נרדמת בשיעור? מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? מתי פעם אחרונה הסתפרת? שם אהוב לבן? שם אהוב לבת? שם אהוב לכלב? מה הפחד הכי גדול שלך? מה החלום הכי גדול שלך? האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? זרקו אותך? את זרקת? מה התכונה הכי בולטת בך? מה היית משנה בך? כן או לא: יושבת על כסא? אכלת משהו שגרם למישהו להקיא? התחלת עם מישהו: התחילו איתך? נשארת ערה כל הלילה? דיברת יותר מ3 שעות בטלפון? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? פגעת בעצמך פיזית? מעשנת סיגריות? מעשנת נרגילות? שותה אלכוהול? היית עם 2 אנשים בו זמנית? צללת עם דולפינים? היית ערומה בציבור? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? רצית להיות מישהו אחר? התקלחת היום? הורדת שיערות מהרגליים? התעלפת? קיבלת נכשל בתעודה? שחית בעירומה? עשית קרב גרעפסים? התנצלת על משהו שעשית? היית כל הלילה על המחשב? היית כל הלילה מול הטלוויזיה: העברת פתקים בשיעור: היית אצל פסיכולוג? פתחת את הפה באמצע מבול כדי לטעום טיפות? בכית בסרט? ניתקת למישהו בפרצוף? טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף? נשארת כיתה: קפצת כיתה? השומר לא הכניס אותך לבי"ס כי בא לו? היה לך גבס? קנית קונדומים? התביישת בעצמך? התביישת בהורים שלך? התביישת בחברים שלך? עברת ישור שיניים? אסוציאציות: אהבה? שלום? מתנחלים? יהודים? מוות? חיים? כבוד? מים? בצפר? חופש? חו"ל? עבודה? הצלחה? השראה? מלאכים? תנ"ך? סוכר? נשיקה? מה עדיף: לונדון או פריז? סאבלימינל או הצל? אש או מים? הארי פוטר או שר הטבעות? חנוכה או פורים? משפחה או חברים? לילה או בוקר? מחשב או טלוויזיה? חברים או סיינפלד? מוזיקה או סרטים? השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי? טוב ש...? חבל ש...? הלוואי והיה לי? אין דבר העומד? אם תרצו? מי ששונא אותי מצידי ש...? אחרי השאלון אני? למה אני תמיד? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? הערבים הם? שלוש מילים שאתה יכול לומר על עצמך? שימי שירים בפלייליסט והתשובה זה השיר.. איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכולה לעשות את עצמי מאושרת? מה אני צריכה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר ייתנגן בהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהבת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים ייזכרו אותי? איזה שיר ייתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? שעת סיום-

למעלה