talosh1234
New member
חלק ראשון
שם פרטי?טל כינוי והסבר talosh1234? .. חוסר בכינויים XD ואני משתמשת בכינוי הזה מאז שאני קטנה =O גיל?13 וחצי עיר?שוהם יש אחים?כן .. 2 ההורים נשואים?יאפ .. טפו טפו טפו
מה את לובשת?סקיני שחור , סוושרט בצפר תכלת , מתחת חולצת בצפר כחול כהה .. אולסטאר כחול רויאל מה מתנגן אצלך בפלייליסט? 07-new_found_glory-iris-eos יש לך אייסיקיו?יאפ .. 267062084 יש לך מסנג'ר?יאפפ .. [email protected] מה הדבר האחרון שאכלתם?אממ .. לזיינה לא משמינה XD יש לך חיית מחמד?יאפ .. מלא דגים , 2 צבים בגינה
וכלבה היית בחו"ל?אההא .. בהולנד מידת הנעליים שלך?39-40 מאמינה באהבה?כן מאמינה באהבה וירטואלית?כן .. היו לי מלא כאלה =O מאמינה באהבה ממבט ראשון?כן מה דעתך על הומואים/לסביות?בעד
מאמינה בגורל?כן מאמינה בה'?כן חוף או הרים?הרים .. אני נראת גרוע בבגד ים XD לישון או לקום?תלוי מה יש לקום בשבילו קרמבו וניל או שוקו?וניל .. אבל אני בכלל נגד קרמבו .. משמין בטירוף בן אדם של יום או לילה?אממ .. שניהם (?!) רגישה לדגדוגים?כן =S יש חבר?לא כמה פעמים בשנה את/ה בוכה?סביר XD התחביב האהוב עליך הוא?גיטרה , לשיר , לרקוד (8 שנים =O) וסתם להתפרע עברת על החוק?לא חושבת .. אולי נרדמת בשיעור?יאפ מה הפאדיחה הכי גדולה שלך?לא זוכרת XD מתי פעם אחרונה הסתפרת?אממ .. לפני חודש בערך קיצרתי ת'פוני שם אהוב לבן?דני שם אהוב לבת?אלכס שם אהוב לכלב?סנדי
מה הפחד הכי גדול שלך?ג'וקים .. וכל מיני מטורפים ואנסים ורוצחים שמסתובבים בחוץ XD... ולהשמין עוד מה החלום הכי גדול שלך?לפגוש את מקפליי ..ולהרזות האם יש קשר בין הפחד לבין החלום?אממ .. כןן אני לא רוצה להשמין ואני רוצה להרזות XD זרקו אותך?לא את זרקת?כן מה התכונה הכי בולטת בך?מופרעת XD מה היית משנה בך?הייתי משנה את זה שאני שונאת את עצמי :\ כן או לא: יושבת על כסא?כן אכלת משהו שגרם למישהו להקיא?כן =O גילי (mcfly 1( אלרגית לירקות ופירות אז שאני אוכלת את זה לידה היא רוצה להקיא XD התחלת עם מישהו:כן התחילו איתך?כן נשארת ערה כל הלילה?כן דיברת יותר מ3 שעות בטלפון? כן
הרגת חיה בטעות?לא =OOOOOO כלום חוץ מחרקים הרגת חיה בכוונה?רק חרקים !! פגעת בעצמך פיזית?כן :/ מעשנת סיגריות?לא מעשנת נרגילות?לא שותה אלכוהול?כן אפשר להגיד היית עם 2 אנשים בו זמנית?אממ .. אפשר להגיד אבל סיימתי עם זה , זה יה וירטואלי בכלל . . . צללת עם דולפינים?כן
היית ערומה בציבור?לאא =O נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?כןן
רצית להיות מישהו אחר?כן !!!!!!!!!!!!!!!11 התקלחת היום?אתמול בלילה
הורדת שיערות מהרגליים?מורידה כל פרק זמן XD התעלפת?לא חושבת קיבלת נכשל בתעודה? נכשל לא .. אבל 60 כן =S שחית בעירומה?לא חושבת .. אולי שהייתי קטנה XD עשית קרב גרעפסים?מלא פעמים .. אני מעולה בזה התנצלת על משהו שעשית?כן היית כל הלילה על המחשב?כן.. הסיבה למשקפיםם XD היית כל הלילה מול הטלוויזיה:כן העברת פתקים בשיעור:כן היית אצל פסיכולוג?אני עדיין אצל פסיכולוג פתחת את הפה באמצע מבול כדי לטעום טיפות?חח כן בכית בסרט?כן ניתקת למישהו בפרצוף?כן טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף?כן נשארת כיתה:לא קפצת כיתה?לא השומר לא הכניס אותך לבי"ס כי בא לו?כן
היה לך גבס?כן קנית קונדומים?חח לא בשביל הצורך XD אבל כן התביישת בעצמך?כן התביישת בהורים שלך?כן.. למרות שעכשיו אני מבינה שאין לי מה להתבייש בהם :] התביישת בחברים שלך?כן עברת ישור שיניים?לא יש לי שיניים ישרות
אסוציאציות: אהבה?וואוו שלום?אממ .. אריאל שרון ?! מתנחלים?כתום יהודים?להקה שאני לא אוהבת X מוות?סבא :[ חיים?לפעמים לא בא לי לחשוב על זה כבוד?אממ . . . ?! מים?יאמי
שם פרטי?טל כינוי והסבר talosh1234? .. חוסר בכינויים XD ואני משתמשת בכינוי הזה מאז שאני קטנה =O גיל?13 וחצי עיר?שוהם יש אחים?כן .. 2 ההורים נשואים?יאפ .. טפו טפו טפו