ON THE SPOT

talosh1234

New member
חלק ראשון

שם פרטי?טל כינוי והסבר talosh1234? .. חוסר בכינויים XD ואני משתמשת בכינוי הזה מאז שאני קטנה =O גיל?13 וחצי עיר?שוהם יש אחים?כן .. 2 ההורים נשואים?יאפ .. טפו טפו טפו
מה את לובשת?סקיני שחור , סוושרט בצפר תכלת , מתחת חולצת בצפר כחול כהה .. אולסטאר כחול רויאל מה מתנגן אצלך בפלייליסט? 07-new_found_glory-iris-eos יש לך אייסיקיו?יאפ .. 267062084 יש לך מסנג'ר?יאפפ .. [email protected] מה הדבר האחרון שאכלתם?אממ .. לזיינה לא משמינה XD יש לך חיית מחמד?יאפ .. מלא דגים , 2 צבים בגינה
וכלבה היית בחו"ל?אההא .. בהולנד מידת הנעליים שלך?39-40 מאמינה באהבה?כן מאמינה באהבה וירטואלית?כן .. היו לי מלא כאלה =O מאמינה באהבה ממבט ראשון?כן מה דעתך על הומואים/לסביות?בעד
מאמינה בגורל?כן מאמינה בה'?כן חוף או הרים?הרים .. אני נראת גרוע בבגד ים XD לישון או לקום?תלוי מה יש לקום בשבילו קרמבו וניל או שוקו?וניל .. אבל אני בכלל נגד קרמבו .. משמין בטירוף בן אדם של יום או לילה?אממ .. שניהם (?!) רגישה לדגדוגים?כן =S יש חבר?לא כמה פעמים בשנה את/ה בוכה?סביר XD התחביב האהוב עליך הוא?גיטרה , לשיר , לרקוד (8 שנים =O) וסתם להתפרע עברת על החוק?לא חושבת .. אולי נרדמת בשיעור?יאפ מה הפאדיחה הכי גדולה שלך?לא זוכרת XD מתי פעם אחרונה הסתפרת?אממ .. לפני חודש בערך קיצרתי ת'פוני שם אהוב לבן?דני שם אהוב לבת?אלכס שם אהוב לכלב?סנדי
מה הפחד הכי גדול שלך?ג'וקים .. וכל מיני מטורפים ואנסים ורוצחים שמסתובבים בחוץ XD... ולהשמין עוד מה החלום הכי גדול שלך?לפגוש את מקפליי ..ולהרזות האם יש קשר בין הפחד לבין החלום?אממ .. כןן אני לא רוצה להשמין ואני רוצה להרזות XD זרקו אותך?לא את זרקת?כן מה התכונה הכי בולטת בך?מופרעת XD מה היית משנה בך?הייתי משנה את זה שאני שונאת את עצמי :\ כן או לא: יושבת על כסא?כן אכלת משהו שגרם למישהו להקיא?כן =O גילי (mcfly 1( אלרגית לירקות ופירות אז שאני אוכלת את זה לידה היא רוצה להקיא XD התחלת עם מישהו:כן התחילו איתך?כן נשארת ערה כל הלילה?כן דיברת יותר מ3 שעות בטלפון? כן
הרגת חיה בטעות?לא =OOOOOO כלום חוץ מחרקים הרגת חיה בכוונה?רק חרקים !! פגעת בעצמך פיזית?כן :/ מעשנת סיגריות?לא מעשנת נרגילות?לא שותה אלכוהול?כן אפשר להגיד היית עם 2 אנשים בו זמנית?אממ .. אפשר להגיד אבל סיימתי עם זה , זה יה וירטואלי בכלל . . . צללת עם דולפינים?כן
היית ערומה בציבור?לאא =O נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?כןן
רצית להיות מישהו אחר?כן !!!!!!!!!!!!!!!11 התקלחת היום?אתמול בלילה
הורדת שיערות מהרגליים?מורידה כל פרק זמן XD התעלפת?לא חושבת קיבלת נכשל בתעודה? נכשל לא .. אבל 60 כן =S שחית בעירומה?לא חושבת .. אולי שהייתי קטנה XD עשית קרב גרעפסים?מלא פעמים .. אני מעולה בזה התנצלת על משהו שעשית?כן היית כל הלילה על המחשב?כן.. הסיבה למשקפיםם XD היית כל הלילה מול הטלוויזיה:כן העברת פתקים בשיעור:כן היית אצל פסיכולוג?אני עדיין אצל פסיכולוג פתחת את הפה באמצע מבול כדי לטעום טיפות?חח כן בכית בסרט?כן ניתקת למישהו בפרצוף?כן טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף?כן נשארת כיתה:לא קפצת כיתה?לא השומר לא הכניס אותך לבי"ס כי בא לו?כן
היה לך גבס?כן קנית קונדומים?חח לא בשביל הצורך XD אבל כן התביישת בעצמך?כן התביישת בהורים שלך?כן.. למרות שעכשיו אני מבינה שאין לי מה להתבייש בהם :] התביישת בחברים שלך?כן עברת ישור שיניים?לא יש לי שיניים ישרות
אסוציאציות: אהבה?וואוו שלום?אממ .. אריאל שרון ?! מתנחלים?כתום יהודים?להקה שאני לא אוהבת X מוות?סבא :[ חיים?לפעמים לא בא לי לחשוב על זה כבוד?אממ . . . ?! מים?יאמי

talosh1234

New member
חלק שני ../images/Emo3.gif

בצפר?מייגע חופש?פדלעה חו"ל?אנגליה
עבודה?משו שעוסק במוזיקה XD הצלחה?.. לא יודעת השראה?מורים מלאכים?תנ"ך תנ"ך?משה XD סוכר?מתוק נשיקה?
מה עדיף: לונדון או פריז?לונדון סאבלימינל או הצל? סבלימינימינימל אש או מים?מים הארי פוטר או שר הטבעות?הארי פוטר חנוכה או פורים?חנוכה משפחה או חברים?שניהם לילה או בוקר. שניהם מחשב או טלוויזיה?מחשב חברים או סיינפלד?חברים מוזיקה או סרטים?מוזיקה השלימו את החסר: השם "דניאל" מזכיר לי?את המנהלת בפורום .. ואת דני
טוב ש...? חבל ש...? הלוואי והיה לי?את דני לעשות בו דברים מגונים אין דבר העומד?יותר חזק מהז*ן של דני XDDDDD אם תרצו?אין זו אגדה מי ששונא אותי מצידי ש...?יזדיין אחרי השאלון אני?הולכת לסרט עם חברות D: למה אני תמיד?שונאת את עצמי ?! אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שתתתתתת הערבים הם?=S שלוש מילים שאתה יכול לומר על עצמך?אממ .. לא יכולה .. שמישהו אחר יגיד XD שימי שירים בפלייליסט והתשובה זה השיר.. Elliot Minor - Time After Time איך העולם רואה אותי?שמנה :[ האם יהיו לי חיים מאושרים?אני לא ידועת .. מקווה מה אנשים באמת חושבים עליי?לא יודעת .. האם אנשים חושקים בי בסתר?לא נראלי איך אני יכולה לעשות את עצמי מאושרת?להרזות מה אני צריכה לעשות עם חיי?לא ידועת האם יהיו לי ילדים?הלוואי עצה טובה בשבילי.להרזות ?! מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?לא יודעת XD מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?גם לא יודעת XD איזה שיר ייתנגן בהלוויה שלי?וואווו .. אני רוצה משו של מקפליי XD איזה סוג גבר אני אוהבת?אממ .. במבט ראשוני שיהיה עם שיער יפה וייתלבש יפה .. באופי ? חמוד , קנאי , נאמן , מצחיק . . . .... איך יהיה לי היום?כיף אני מקווה למה אני כאן?כדי לענות על החידון בתור מה אנשים ייזכרו אותי?אממ . . . אני מקוו שלא שמנה :/ אממ.. כמישהי שלומדת עם הזמן לאהוב את החיים איזה שיר ייתקע לי בראש מחר?חח הרבה XD האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?מה ?! איך תהיה השנה הזו?מקווה לטוב :]

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gifXDDD לא נראלי שהבנת את את החלק

האחרון על השירים XDD את אמורה לשים שירים בפלייליס והשיר שיוצא לך הוא התשובה

loli kiss

New member
כמה שאלות ממני D:

וואי אני לא מאמינה שיש לי זמן לרשום שאלות בכלל P: כל היום אני לא על המחשב בזמן האחרון חח טוב, מתחילים - מה קורה כפרע? [: יש חדש? בזמן השביתה היה לך בצפר? אם כן- איך זה לחזור אליו אחרי כ"כ הרבה זמן!? בטח נורא ואיום כמו לי XD תגידי, איך את מספיקה להיות בפורום בתדירות כזו גבוהה?! חחחחחחחח אני רצינית אין לי זמן בכלל בגלל הבצפר הזה P: באיזה כיתה את?! באיזה עיר את גרה? היית רוצה לעבור דירה? אם כן- למה? את אוהבת את ישראל? [כי אני ממש לא
] אם היית יכולה לגור במקום אחר [מחוץ לישראל] איפה היית גרה? ולמה? מי הפייב שלך ממקפליי? ולמה? מה הדבר שיש לך של מקפליי שאת הכי אוהבת? או מה היית רוצה שיהיה לך? מה הסיגנון לבוש שלך? את אוהבת אותו? איזה פריט לבוש בארון שלך שאת הכי אוהבת? איזה פריט לבוש היית רוצה ואין לך? איזה צבע את הכי אוהבת? ולמה? איך את נראית? את אוהבת את איך שאת נראית? מה הדבר בך שאת הכי אוהבת ומה את הכי שונאת? שיעממתי אותך!? P: אני יודעת חח טוב נו.. כבר אין לי מה לשאול אז זה ניגמר .. אהה ושאלה אחרונה- נכון את אחת מהבנות שרוצות לקנות ממני ת'DVD!? [: חחחחחחחח רואה זכרתי P:

talosh1234

New member
:]]

מה קורה כפרע? [: .. סבבה
יש חדש?לא נראלי XD בזמן השביתה היה לך בצפר?למדתי רק יומיים אם כן- איך זה לחזור אליו אחרי כ"כ הרבה זמן!?האמת שלא מלחיצים אותנו .. מתחשבים בנו בטח נורא ואיום כמו לי XD תגידי, איך את מספיקה להיות בפורום בתדירות כזו גבוהה?! חחחחחחחח . חח אממ .. שמשעמם לי אני בפורום ..לא תדירות כ"כ גבוהה =O אני רצינית אין לי זמן בכלל בגלל הבצפר הזה P: חחח אין לי מבחנים וכאלה עכשיו אזז . . . באיזה כיתה את?!ח' באיזה עיר את גרה?שוהם היית רוצה לעבור דירה?לא אם כן- למה? -- את אוהבת את ישראל? [כי אני ממש לא ]. רוצה אנגליה אם היית יכולה לגור במקום אחר [מחוץ לישראל] איפה היית גרה? ולמה?אנגליה
יש לי שם מלא משפחה מי הפייב שלך ממקפליי? ולמה?דני
כי הוא מוכשר בטירוףףףף !! והוא מושלם ויש לי עוד מיליון ואחת סיבות מה הדבר שיש לך של מקפליי שאת הכי אוהבת? או מה היית רוצה שיהיה לך?יש לי 4 דיסקים שלהם
מה הסיגנון לבוש שלך?אממ .. אני לובשת מה שאני אוהבת . . . . "פריקי" אם מישו יגדיר את זה :|| אבל זה לא פריקי בכלל לדעתי .. זה רגיל וזה הטעם שלי את אוהבת אותו?כן איזה פריט לבוש בארון שלך שאת הכי אוהבת?אממ .. סקינים XD איזה פריט לבוש היית רוצה ואין לך?מלא בגדים XD איזה צבע את הכי אוהבת? ולמה?כחול , שחור , לבןן .. כי הם יפים XD איך את נראית?מכוערת =S שיער חום עיניים חומות ומלאה .. אני אשים תמונה חח , גרועה בלתאר את עצמי את אוהבת את איך שאת נראית?לא כ"כ מה הדבר בך שאת הכי אוהבת ומה את הכי שונאת?אני הכי אוהבת את הצורה של העיניים .. שונאת את הכל חוץ מזה (?!) שיעממתי אותך!? P:.. חח לא .. משעמם לי בכל זאת אני יודעת חח טוב נו.. כבר אין לי מה לשאול אז זה ניגמר .. אהה ושאלה אחרונה- נכון את אחת מהבנות שרוצות לקנות ממני ת'DVD!? [: כןן D: חחחחחחחח רואה זכרתי P:

אני ../images/Emo3.gif

חח אני בדיוק מתכתבת איתך במסן.. מאיפה את מכירה את מקפליי? מה השיר הראשון ששמעת שלהם? כמה זמן את כבר מכירה אותם? מה השיר הכי אהוב עלייך של מקפליי? הקליפ הראשון שראית שלהם? 5 הגדולים ש מקפליי לדעתך: האלבום הכי טוב שלהם: דאגי/טום/הארי/דני? תמונה של מקפליי שאת הכי אוהבת: להקות שאת עוד שומעת חוץ ממקפליי: הלהקה שאת הכי אוהבת: השיר שאת הכי חורשת עליו עכשיו: הלהקה שאת הכי חורשת עליה: 10 השירים שאת הכי אוהבת: מזרחית זה
? מה הסגנון שאת הכי אוהבת? קונה דיסקים.? של איזה להקות יש לך? טוב נגמרו לי השאלות
מקווה שנהנת :p..

talosh1234

New member
../images/Emo13.gif

מאיפה את מכירה את מקפליי?אחותי מה השיר הראשון ששמעת שלהם?היפנוטייז אני חושבת כמה זמן את כבר מכירה אותם?שנה וכמה חודשים מה השיר הכי אהוב עלייך של מקפליי?היפנוטייז כרגע הקליפ הראשון שראית שלהם?ד'אט גירל D: 5 הגדולים ש מקפליי לדעתך:זה בתקופות .. עכשיו זה : hypnotise not alone Too Close For Comfort The Ballad Of Paul K Ive Got You זה תמיד משתנה האלבום הכי טוב שלהם:ROT3F ווונדרלנד דאגי/טום/הארי/דני?דני
תמונה של מקפליי שאת הכי אוהבת:יש מליינים . . . להקות שאת עוד שומעת חוץ ממקפליי: alkaline trio -paramore simpel plan sod sum 41 Useless ID Thirty Seconds to Mars Metallica nirvana Evanescense Breaking Benjamin AFI דיפ פארפל Aerosmith (+44) Nickeblack betzefer lostprophets Hellogoodbye New_Found_Glory The Academy Is Elliot Minor Good Charllote MyChemical Romance blink 182 Bullet For My Valentine יש עוד . . . . הלהקה שאת הכי אוהבת:מקפליי
השיר שאת הכי חורשת עליו עכשיו:היפנוטייז הלהקה שאת הכי חורשת עליה:הרבה XD 10 השירים שאת הכי אוהבת:בעע אין לי כוח לכתוב .. ויש לי מלא XD לא יכולה לבחור XD מזרחית זה ? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע איכסה מה הסגנון שאת הכי אוהבת?רוק וכל מה שמתלווה לזה קונה דיסקים.?אההא של איזה להקות יש לך?מקפליי
ועו הרבה של אבא שאני שומעת XD

למעלה